Cool sengeborde fra Anne Linde

ReklameJeg har købt noget meget lækkert til mit hjem, hvis jeg selv skal sige det. Nemlig et par cool sengeborde fra Anne Linde. I min gamle lejlighed var der ikke rigtig plads til sengeborde. Jeg brugte vindueskarmen som bord, og det fungerede slet ikke for mig i dagligdagen. Derfor har jeg glædet mig utroligt meget til at kunne have en lille base ved min seng.

Sengebordene Ledge:able fra Anne Linde købte jeg hos Moodings.com, da de havde fødselsdag i starten af april og tilbød 25% rabat på alt. Det føltes helt åndssvagt ikke at slå til, eller bare at købe et eller andet til boligen, så det gjorde jeg. Også selvom min kæreste ikke rigtigt var med på idéen. Men det bliver han. Det satser jeg på, haha.

Jeg husker egentlig ikke, at jeg har haft kig på ret mange andre sengeborde. Mit eneste krav var, at bordene ikke skulle have ben på i forhold til at støvsuge. Både min kæreste og jeg var enige om, at der godt måtte være en lille skuffe og mulighed for at lægge et blad eller en bog. Men efter at have kigget på Anne Linde bordene i et års tid, valgte jeg dem i stedet. Skuffen regner jeg fint med at kunne undvære. Farven stod mellem sort, grå og hvid og endte på grå, da jeg fornyligt malede væggen bag ved min seng grå. Sengebordene kommer op i den kommende Bededagsferie, sammen med et par fine, grå lamper. I mellemtiden har jeg taget et par billeder af mit soveværelse, som jeg snart viser.

Share:

8 Comments

 1. Anna
  27. april 2016 / 10:15

  De er faktisk megafede og praktiske samtidig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. april 2016 / 16:53

   De er nemlig mega cool 🙂 Jeg viste dem til min mor i går, og selvom hun mest er til “hvidt og slidt”, kan hun godt lide dem 🙂

 2. Ida
  23. april 2016 / 15:04

  Helt enig Louise – De er helt fantastiske! Vi har også et enkelt hængende i vores soveværelse (Det andet kommer op, når tremmesengen ikke længere er fast inventar! 🙂 ) – I øvrigt kan jeg også anbefale showcasen fra samme brand, hvis man mangler en pæn(!!!) reol! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. april 2016 / 15:33

   Så godt at høre, I er glade for jeres 🙂 Ja, den er også fed, men den har vi ikke plads til, på nuværende tidspunkt 🙂 Dog har jeg overvejet en til gangen til nøgler, handsker osv.

 3. 21. april 2016 / 07:04

  Det er pænt!! Og smart at man kan genne noget bag ved.
  Har aldrig rigtig tænkt over det med ben iforhold til støvsugning, men det er godt tænkt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. april 2016 / 15:32

   Tak 🙂 Ja, det er så sjovt og godt tænkt på.
   Jeg tænker altid på støvsugning, når jeg køber møbler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!