Blog crush: Sonoma Seven

Denne uges blog crush er lidt anderledes, da det skal handle om en bolig blog. Jeg læser faktisk ikke ret mange blogs, som ikke er med hovedfokus på mode, skønhed og livsstil. Men Mille’s ret så nye bolig blog har altså fanget mig. Og jeg er sikker på, I også vil blive fangede af den. Det er i øvrigt den eneste bolig blog, jeg følger fast, fordi hun inspirerer til U.G. Mille blogger hos Sonoma Seven.

Fortæl lidt om dig selv som person

Jeg hedder Mille, jeg er 28 år og bor i København sammen med min kæreste. Jeg har en baggrund fra modebranchen, er uddannet fra tøjbutik og endvidere uddannet multimediedesigner. Jeg har tidligere blogget på lucylane.dk, men holder en lille pause. Jeg har nemlig valgt at starte en interiør blog op som tager en hel del af min tid. Jeg blogger på interiør bloggen: Sonoma Seven

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge

Jeg startede min blog 1. august i år, så den er stadig ret ny. Jeg startede den på baggrund af min kæmpe interesse indenfor boligindretning, design og gør-det-selv (DIY!) Min kæreste og jeg renoverede vores første fælles lejlighed helt fra scrath, og flyttede ind i vores ‘nye’ lejlighed 1. januar i år og har endnu engang renoveret en hel del. Vi laver ALT selv (så vidt muligt!) Dét og alle vores DIY-projekter lige fra metro fliser i køkkenet, murstensvæg i stuen til en sengegavl af gamle gulvbrædder har været god grobund for bloggen!

Hvorfor hedder din blog som den gør?

Navnet på min blog har en helt særlig betydning for mig. Min mormor og morfars hus hedder nemlig Sonoma, og det er nr. 7 på vejen. Jeg twistede tallet 7 til engelsk med “seven” da jeg synes det lød bedre end talformen og så ligger det ret godt i munden. Min morfar er født og opvokset i dét hus, og jeg har tilbragt rigtig mange timer af min barndom i det hus. Det har været med til at skabe min store interesse for boligindretning, interiør og DIY. Jeg fandt det derfor naturligt at bruge det unikke navn til min blog, der netop danner ramme for de emner.

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?

Jeg blogger om boligindretning, masser af DIY-projekter, makeovers med før/efter billeder, interiør collager, boligreportager og meget mere. Min blog er 100% fokuseret indenfor dette område, og det vil den blive ved med at være.

Hvad er dine favoritkøb?

Jeg er virkelig glad for mit metalskab fra Casa Shop! Men vores spisebord i beton fra Muubs, vores 6 gamle Arne Hovmand-Olsen træstole og vores gamle retro lædersofa er også klart nogle favoritter herhjemme! Åh, den er svær. Jeg elsker virkelig ALLE mine møbler. En ting som jeg sådan helt personligt virkelig holder meget af er min gamle hvide kommode som jeg købte for mine helt egne penge da jeg var 12 år. Kan huske jeg fandt den i en butik ved Vedbæk st. sammen med min mor, og den skulle jeg bare eje. Den har jeg stadig den dag idag, og den vil helt sikkert følge mig altid.

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?

Jeg bruger mit eget hjem og indretning på min blog enormt meget. I min og min kærestes lejlighed har vi lavet rigtig mange ting selv, og har flere projekter på tapetet. At jeg har mulighed for at dele alt det på min blog er super fedt. Men mine inspirationskilder er alt lige fra Pinterest, Instagram, boligmagasiner, tv-programmer om bolig til alle andres hjem!

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.

Jeg drømmer om at arbejde med boligindretning, styling og kreativitet. Lige nu leder jeg efter et rigtig voksenjob. Bloggen giver mig heldigvis mulighed for at være kreativ og dele det med andre, men jeg håber på et rigtigt “voksenjob” snart! Ellers må jeg jo starte mit eget.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?

Jeg følger med i en del blogs. Jeg følger meget meget få modeblogs. Min interesse er nemlig bolig/interiør og maaaad! Haha.. Jeg holder meget af boligblogs som: Bungalow5, The Design Chaser, Coco Lapine Design, Casa Atelier og A Merry Mishap.
Udover boligblogs følger jeg trofast med hos Linda på simpeldagbog der er min ultimativ yndlings blogs når det ikke kun skal handle om bolig og indretning. Hun skriver så hamrende godt, deler vanvittigt gode opskrifter og rejseguides, gode tekster om hverdagslivet og så bor hun samtidig ret fedt! Når jeg skal have mit modefix gør jeg det hos Danmarks svar på Carrie Bradshaw, nemlig Cathrine fra Rockpaperdresses og evigt smukke Natalie fra Natulia. Nåja, og så skraldgriner jeg ovre hos Mette Marie på Twinpeaks.

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

Beslut dig for hvad/hvilket emne du vil blogge om, og hold fokus på dét. Find et godt blognavn der er let at huske og som skiller sig ud. Hold dit layout simpelt, skriv velskrevet og prøv så vidt muligt at tage gode billeder. Man behøver ikke et dyrt dyrt kamera, men grumsede og slørede billeder er lidt halvhjertet hvis du spørger mig. Det er lidt for nemt og virker lidt som en hurtigt “lappeløsning”. Det er selvfølgelig min mening!

Tusind tak til Mille fra Sonoma Seven for at ville være med <3

Share:

13 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   13. oktober 2014 / 21:33

   Ja, gør endelig det 🙂

 1. Line - Infashionwebelieve
  12. oktober 2014 / 18:24

  Skønt med inspiration til ny bloglæsning. Skal da straks ind og tjekke Milles fine blog ud.

  • Lullumut
   Forfatter
   12. oktober 2014 / 21:15

   Det er jeg glad for, du synes 🙂 Ja, skynd dig endelig ind forbi Mille’s blog 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   12. oktober 2014 / 17:12

   Tak, dejligt du synes om det 🙂 Det er jo lige din stil 🙂

 2. 12. oktober 2014 / 11:20

  Wow, smukke billeder, skal helt klart se mere der :))

  Knus Gittemary.com

  • Lullumut
   Forfatter
   12. oktober 2014 / 17:12

   Mille har bare den fede stil, hvad angår indretning 🙂

 3. marie-louise posgaard larsen
  12. oktober 2014 / 10:18

  Tak for ny inspiration. Hun har en fantastisk flot blog 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   12. oktober 2014 / 10:50

   Jamen velbekomme da 🙂 Dejligt du kan bruge det.. Helt enig, hvem der bare boede i sådan en lækker lejlighed, hvor man har stået for det meste selv 🙂

 4. Ida
  12. oktober 2014 / 09:42

  Hendes blog har jeg aldrig hørt om, men hvor er den inspirerende. Jeg elsker jo boligindretning, så der er da virkelig meget inspiration at hende der.
  Og så er jeg helt vild med havnet på hendes blog og historien bag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   12. oktober 2014 / 10:49

   Den er også helt nyt fra 1. august 🙂 Måske du kender Mille’s anden blog Lucy Lane?
   Ja, du må se, om du ikke kan gøre kunsten efter 🙂 Det er super hyggeligt med sådan en baggrunds historie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!