Blog crush: Garderobeskab

Denne søndag har jeg selskab af Sille fra bloggen Garderobeskab her på bloggen. Hun har en skøn modeblog og en misundelsesværdig stil. Kig endelig forbi hendes blog, når I har læst mit interview med hende.

Fortæl lidt om dig selv som person

Jeg heder Sille og er 18 år gammel. Lige pt er jeg i gang med at søge job da jeg regner med at skulle spare sammen til en udannelse, Det er dog bare lidt sværre at finde job end jeg lige havde regnet med. Så ud over det ja så bruger jeg meget af min tid og energi på at blogge og det er virkelig noget jeg nyder! Jeg lever og ånder for mode og har enligt altid gjort det. Jeg vil gerne studere design i fremtiden og elsker at være kreativ.

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge

Jeg har faktisk blogget i mange år men valgte at holde en lang pause og er først startede op igen her for et halvt år siden, hvilket var en rigtig god beslutning, da det er gået hen og blevet meget mere seriøst. Nu kan jeg slet ikke forstille mig en hverdag uden. Jeg begyndte at blogge fordi jeg simpelthen manglede et sted hvor jeg kunne få lov til at være kreativ og dele min interesse for mode. Derudover også i håb om at kunne inspirere på den ene eller anden måde.

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?

Jeg blogger om mode og hvad jeg finder inspirerende, det er meget sjældent der sniger sig andet ind end mode. Jeg prøver at gøre min blog personlig men alligevel uden at dele for meget. Jeg vil ikke skifte kurs nej, jeg har altid blogget om mode og det er det jeg elsker at dele.

Hvad er dit favoritkøb?

Jeg har gjort en del gode køb gennem tiden. For ikke så længe købte jeg en rød leopard frakke fra Ganni som enligt ligger langt væk fra den stil jeg normalt holder mig til. Men der var bare noget ved den som jeg forelskede mig i. Og jeg er endt med at blive rigtig glad for den, det er sådan en hvor man bliver helt glad hver gang man har den på. Ud over det købte jeg et par isabel marant støvler på et loppemarked til kun 150 kr. Næsten helt nye og 100% ægte! Det er nok det bedste kup jeg nogensinde har gjort mig! Ud over det har jeg et par Acne alma jeg har brugt i snart 2 år og overvejer at købe et par mere i samme model, bare fordi jeg har været så glade for dem.

Hvor finder du inspiration til din stil?

Jeg kan finde inspiration rigtig mange steder! Ideer til outfits kommer ofte når jeg ligger i min seng og ikke kan sove. Ellers så bliver jeg meget inspireret af naturen og årstiderne, film, blade, folk på gaden og selvfølgelig af at læse andre blogs. Tumblr er også en kæmpe inspirations kilde!

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.

Jeg drømmer om et job i mode branchen helt klart! Jeg er ikke helt afklaret på hvilke slags job endnu da der er så meget jeg gerne vil. Men jeg drømmer om et job hvor jeg kan få lov at være kreativ og lave det jeg elsker aller mest. Mht. Bloggen så håber jeg da at jeg kan fortsætte som jeg gør nu, og at folk bliver ved med at syntes jeg er interessant, og at der forhåbentlig kommer mange flere læsere til i fremtiden.

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

Man skal kun starte en blog hvis man vil lægge sin sjæl 100% i den. Og så skal man give sig tid til sin blog, hvis du ikke har tiden så lad vær. Jeg fortrækker selv helst blogs i høj kvalitet, og med gode billeder. Og det vigtigste af alt vær dig selv, og find din egen måde at gøre det på, der er efterhånden så mange blogs som alle ligner hinanden. Og det når man ikke langt med.

Tusind tak til Sille fra Garderobeskab for at ville være med <3

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!