Blog crush: BRUUN by BRUUN

Det er blevet søndag og endnu engang tid til et blog interview. I dag er det en af mine største inspirations kilder, der står for skud. Linda mødte jeg i Marrakech på en blogger tur for godt 2 år siden, og hun inspirerer mig på mere end én måde, da vi også arbejder inden for samme fag i vores jobs. I dag er ordet Linda’s, og hun har lukket op for sin godtepose af ærlighed. Glem ikke at tjekke hendes blog BRUUN by BRUUN efterfølgende.

Fortæl lidt om dig selv som person

Jeg er umuligt målrettet og engageret til grænsen af decideret irriterende. Jeg er en frembusende kreativ ildsjæl, der brænder hul i alt, for iværksætteri, PR og kommunikation. Jeg elsker min grafik og fotografering skyhøjt, og det afstresser mig (jeg har verdens bedste job, må man sige). Jeg kan ikke holde min mund, når nogen/noget er uretfærdigt. Jeg kan ikke udstå dobbeltmoral, og jeg har sorteret mange mennesker fra på den konto – hvilket afspejler min ærlighed og mit kontante had til falske mennesker. Jeg har et no-bullshit-filter, desværre, og det gør tit at jeg kaster mig ud i diskussioner – og jeg er ikke bange for dem (diskussionerne altså). Jeg er hård uden på – blød inden i, og de mennesker som har mig, er ikke i tvivl om min ubetingede kærlighed. Jeg giver meget – faktisk for meget – og jeg har et omsorgsgen på størrelse med månen, der gør, at jeg bekymrer mig om dem, jeg elsker – selv om de ikke har behov for det. Jeg ved det godt: Jeg er lidt af et løg med alle de lag! PS: Jeg er det mest åbne, varme menneske, der findes – og jeg elsker at møde nye, høre deres historie og vækste på deres livserfaring!

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge

Jeg startede min blog i januar 2008 – faktisk startede jeg virksomhed 5. januar 2008, og bloggen var faktisk bare tiltænkt “ekstra reklame” for min virksomhed, hvor jeg designede mit eget brand BRUUN by BRUUN (deraf bloggens navn) fuldtid, sammen med SPA behandlinger, negle og produktsalg. Selv om jeg uddannede mig til grafiker og lukkede virksomheden ned efter 3,5 fantastiske år, da jeg blev single og gennemgik en større krise – ja så blev passionen for min blog bare større og større. Jeg har altid elsket at tegne og skrive. Da jeg var mindre skrev jeg noveller, og min far havde flere kasser stående med mine tegninger og historier – helt til mit 28. år. Bloggen er min måde at få tilfredsstillet min lyst til at skrive, store passion for mode, iværksætteri og kommunikation – hvilket adskiller mig en del fra andre bloggere. Jeg brænder for at oplyse om min by, hvad der sker, og jeg brænder for at fortælle om de butikker, jeg elsker, og om deres historie, visioner og “univers”. Det kribler hver gang jeg skal af sted til et event – jeg får et kick ud af at netværke og elsker at se folks passion, for deres forretninger, live. Så that’s it – in a nutshell. Jeg kan ikke lade være – det giver mig energi, og det gør mig glad!

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?

Som jeg nævnte før, så har jeg en stor passion for mode, sammensætninger, iværksætteri, Aalborg og sammen med min tidligere selvstændige designer status, samt nuværende grafiker/kommunikations status, giver det et helt vildt kløende, irriterende, sjovt mix af det hele. Igennem årene er billeder, stil og udtryk blevet mere professionelt (udvikling er skøn), og det er naturligvis kommet i takt med min grafiske uddannelse. Jeg er lige der, hvor jeg super gerne vil være, med min blog.

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?

Rodial – no doubt. Pt. de eneste produkter i mit beautyskab, til mit ansigt, og jeg elsker dem, til trods for priserne. De virker, hvis man har en kompleks hud, eller vil reducere alderstegn (vi er jo nogen, der har rundet 30erne). Jeg har problemer med hormonforstyrret hud, pga. stresshormoner (det kan vi alle få), og der virker deres “Hollywood Peeling” til hjemmebrug ganske fantastisk. Jeg får ofte pigmentforandringer, og den grønne Rodial serie snupper alt – rub og stub!

Hvad er dine favoritkøb?

Mine Ganni frakker. Jeg købte en lyserød jakke fra dem sidste år (og fik øgenavnet “Flamingoen” herhjemme pga. mine lange, tynde ben, der stak ud under jakken). I år har jeg købt en længere version i offwhite, og den bliver også et hit. Magen til kvalitet i en uldfrakke har jeg ikke oplevet før. Hit med hit på – og havde jeg alt for mange penge, så ejede jeg en i HVER farve! (Fnis!)

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?

De kommer dumpende, ligesom noget der skal ud. Jeg networker meget, deltager i meget, taler med mange erhvervsdrivende – via mit job – og så kommer de bare rullende. Det er så “slemt” af og til, at jeg skriver dem ned, så jeg ikke glemmer en fin idé.

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.

Jeg har lige landet nyt job, hvor alle mine kompetencer kommer i spil, for alvor. Det er min mission at fuldføre dette til UG. Så det er mit private mål. Bloggen skal køre, som den gør nu, for det er en god kurs, og jeg føler, at det er den rigtige vej. Et solidt mix af events, beauty, outfits, min umulige mad og inspiration generelt.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?

Emily Salomon – hun er hyggelig, og jeg husker stadig, da hun startede, var rookie med smådårlige billeder mm. – se hende nu! Det er en inspiration for mig.
Fanny Lyckman – hun er dygtig, og hun tager de vildeste billeder. Det er rå inspiration, der går lige i min kreative benzindunk!
Guapizimo – hun er dygtig, hyggelig. Jeg husker også, da hun startede op, og hendes udvikling er fantastisk. Det elsker jeg også at følge med i.
Lullumut – du blogger nemlig med samme passion som mig. Events, inspiration, og passionen for at netværke og opleve. Det er spændende at følge med i, og en rigtig god inspiration for mig. Jeg glemmer heller aldrig vores fælles PR Tour til Marokko, hvor vi klikkede som gamle damer – du er en ener!

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

Lad være at blogge, hvis du tror, at du får ting smidt i nakken. Gør det, fordi du simpelthen ikke kan lade være. Fordi du brænder for at skrive, tage billeder, fortælle om verden fra din tallerken, altan eller modeperspektiv. Der findes ikke noget værre end en blogger, der skriver, at gnisten ikke lige er der pt. – jeg kommer måske igen – nu er jeg tilbage – nu er jeg ikke.
Er du i tvivl om du skal blogge – så er du ikke i tvivl. Lad være! Har du tværtimod en kløe, en passion – et budskab – så giv den hele armen, vær dig selv 200% og pyt med dumme kommentarer, Jantelov og pigefnidder.
Fokusér på din blog – invitationer, samarbejde, events – det kan tids nok komme, og måske behøver det slet ikke. Inspiration er inspiration. Du vælger selv budskabet, og det rammer altid rigtigt, når det viderebringes renhjertet. Husk det.

Tusind tak til Linda fra BRUUN by BRUUN for at ville være med <3

Share:

10 Comments

 1. 11. oktober 2014 / 11:34

  TAK fordi jeg måtte være med, og være så ærlig 🙂
  Du er en ener, Louise, en fantastisk kvinde – og blogger ikke mindst!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   11. oktober 2014 / 11:42

   Selvfølgelig måtte du det 🙂 Du er jo selvskrevet til den slags 🙂
   Årh, tak for de søde ord, yndlings Linda 🙂 <3

 2. 6. oktober 2014 / 07:22

  Skønne Linda <3

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2014 / 16:57

   Så afgjort, søde Lisa 🙂

 3. Ida
  6. oktober 2014 / 06:00

  Linda er bare så utrolig dygtig og mega inspirerende. Jeg startede med at følge hende før jeg begyndte at blogge, så det kan man vist kun sige er ved at være en del år 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2014 / 16:57

   Helt enig 🙂 Wauw, det er længere tid end mig så 🙂

 4. Guapizimo
  5. oktober 2014 / 17:08

  Jeg har fulgt Linda i en hel del år efterhånden og man kan stadigvæk mærke at hun virkeligt brænder for at blogge! Og tak til Linda for de søde ord <3

  • Lullumut
   Forfatter
   5. oktober 2014 / 20:03

   Helt enig 🙂 Det er 100% kvalitet frem for kvantitet, når Linda blogger 🙂 Ja, det er da super velfortjent 🙂 Blev også lidt rød i kinderne over selv at være nævnt 🙂

 5. Karina
  5. oktober 2014 / 13:32

  Hun er bare så dygtig!

  • Lullumut
   Forfatter
   5. oktober 2014 / 13:43

   Også i den grad 🙂 Et meget inspirerende menneske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!