BaByliss Curl Secret Ionic

ReklameJeg har nu i noget tid testet Curl Secret Ionic fra BaByliss. Nogle af jer kender måske Curl Secret, og Curl Secret Ionic er så efterfølgeren til denne. Det er ikke et krøllejern i traditionel forstand, men det er den betegnelse, der rammer nærmest. Med et Curl Secret Ionic i hånden er det muligt at lave flotte krøller nemt og hurtigt. Det kræver lidt øvelse, men sådan er det jo med alting. Og når teknikken først er der, så er det easy peasy at lave krøller i hele håret uden hjælp fra f.eks. en veninde. Jeg har aldrig lavet så mange krøller i mit hår, som efter jeg tog Curl Secret Ionic i brug. Faktisk havde jeg helt opgivet at lave krøller.

Curl Secret Ionic har i modsætning til Curl Secret en ionic teknologi, som mindsker statisk elektricitet i håret og efterlader det ekstra glansfuldt. Med den keramiske coating beskyttes håret under hele stylingen. Foruden den nye ionic teknologi er Curl Secret Ionics motor forbedret og har en længere levetid.

Jeg synes, Curl Secret Ionic er et praktisk og innovativt produkt, som gør det muligt for alle med en smule længde i håret at lave flotte krøller. Mine video skills er ikke de bedste, så her får I i stedet nogle billeder af, hvordan jeg har lavet krøller med Curl Secret Ionic fra BaByliss. I kan også se nogle flere billeder af mig med Curl Secret Ionic krøller HER. Hvis I vil se en ‘how to’ video, har jeg fundet en HER. Og ja, det er virkelig så nemt, som det ser ud.

Der er to forskellige indstillinger på Curl Secret Ionic, så I vælger selv, hvor varmt det skal blive. Jeg har meget og tykt hår, så jeg valgte højeste niveau. Samtidig findes der også tre andre indstillinger, som kan sættes efter bølger, bløde krøller eller faste og spændstige krøller. Jeg har kun brugt den sidste indstilling. Det smarte ved Curl Secret Ionic er, at I kan lave krøllerne præcis, som I ønsker. De fleste gange har jeg haft det som her. Dvs. et stykke nede i håret. Men det er altså også muligt at lave det oppe i toppen. Nogle gange har jeg bare lavet lidt krøller i en hestehale for at give lidt spil til hverdagsfrisuren. Og det bedste af det hele – med lidt hårlak har mine krøller holdt natten igennem, så det ikke var nødvendigt at begynde forfra hver morgen.

Mit bedste tip til Curl Secret er at læse manualen godt og grundigt, inden den tages i brug. Det er trods alt elektronik, der er tale om her, og hvis der ikke rettes den rigtige opmærksomhed mod produktet, kan håret godt vikle sig fast. Det betyder dog ikke noget, og det er nemt at få ud igen. Jeg prøvede det selv en del gange, indtil jeg fik teknikken i hånden.

Den vejl. udsalgspris på Curl Secret Ionic er 1.299kr, men jeg kan se, at det kan findes meget billigere mange steder. Det er selvfølgelig en del penge, og netop derfor er det et perfekt ønske til jul eller fødselsdage. Curl Secret fra BaByliss kan bl.a. købes i Imerco, Elgiganten, Magasin og Punkt1. Der er i øvrigt tre års garanti på det.

Kender I Curl Secret Ionic fra BaByliss? Spørg mig endelig hvis I vil vide noget mere om den.

BaByliss Curl Secret Ionic er lånt til anmeldelse på bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

9 Comments

 1. Babyliss pige
  5. januar 2017 / 11:53

  Jeg har fået krøllejernet i julegave. Har brugt det 2 gange og det er bare så nemt og resultatet godt. Jeg har dog oplevet at mit hår nu er begyndt at lugte – vel at mærke efter jeg har været i bad, når det er fugtigt… ?!
  Er der nogle af jer, der har oplevet det ?

 2. Liselotte / Everyday Couture
  29. oktober 2015 / 14:25

  Det er simpelthen så smart 🙂
  Og du ser skøn ud søde <3

  • Lullumut
   Forfatter
   29. oktober 2015 / 22:25

   Ja, det er nemlig 🙂 Og tusind tak, søde 🙂

 3. 27. oktober 2015 / 21:26

  Jeg har Curl Secret og jeg knuselsker det 🙂 Jeg prøvede selv med mit eget, at mit hår sad fast, fordi jeg havde kommet en for stor tot i, men smart som det er, bippede det løs og nemt og hurtigt fik jeg totten ud. Dejligt at det er et apparat man ikke panikker over 😀 Og sikke nogen skønne krøller du fik – de klæder dig!

  Knus

  • Lullumut
   Forfatter
   27. oktober 2015 / 22:22

   Fedt at høre, Mia 🙂 Det er nemlig vildt smart, at maskinen hurtigt gør opmærksom på det. Tusind tak! 🙂

 4. Karina
  27. oktober 2015 / 20:59

  Har hørt at den skulle være fantastisk! Krøllerne ser rigtig fine ud 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   27. oktober 2015 / 21:04

   Det er den også 🙂 Og tusind tak 🙂
   Fandt lige din kommentar i spam 🙁 Håber ikke du har skrevet meget herinde, for det er længe siden, jeg har fået en kommentar fra dig.. Godt jeg fik den fisket ud..

 5. 27. oktober 2015 / 20:53

  Jeg har købt den for nylig og er simpelthen så glad for den. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at lave krøller meget oftere pga. den end med mit gamle krøllejern (der døde – derfor købte jeg det her). Krøllerne holder faktisk i flere dage helt uden hårlak for mig (meget tykt og langt hår). Det tog lige et par gange at lære den at kende og lave de krøller, jeg ønsker mht. størrelse, men det går meget hurtigere, måske næsten dobbelt så hurtigt som med det gamle almindelige krøllejern. Den er dog noget pricey i indkøb, mere end dobbelt så dyr som mit gamle krøllejern, men jeg synes, den er pengene værd.

  • Lullumut
   Forfatter
   27. oktober 2015 / 21:03

   Så dejligt at høre, at du er glad for dit Curl Secret, Christina! 🙂 Ja, det er helt sikkert en god investering, og garantien er jo virkelig lang. Jeg har selv sådan en ‘wand’ eller ‘tryllestav’, som de hedder i dag, og det lærer jeg aldrig, haha 🙂 Jeg har faktisk ikke engang forsøgt uden hårlak. Det må være en vane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!