Anmeldelse: Uniq One All In One Hair Treatment

Jeg har modtaget dette Uniq One All In One Hair Treatment hårprodukt fra Cocopanda til at teste her på bloggen. Det påstås, at produktet har 10 forskellige effekter, som opfyldes ved brug. Det er bl.a. frizz kontrol, varmebeskyttelse, solfilter, fylde og nemmere hårbørstning. Så jeg havde altså ret høje forventninger til produktet. Vær opmærksom på at anmeldelsen er subjektiv.

Udseende: Flasken ser fin ud med den mørkerøde farve og det store guldfarvede 1-tal. Den ser faktisk ret eksklusiv ud.

Konsistens: Hvis man sprayer produktet direkte ud i håndfladen, er det ret tykt, og så kan man smøre det ud i håret i længderne. Man kan også spraye det på med en større afstand direkte på håret, så man undgår at røre ved produktet.

Duft: Duften der møder min næse er en meget ubeskrivelig parfumeret duft. Den er behagelig, og når den kommer i håret lægger man ikke synderligt mærke til den.

Virkning: Om produktet opfylder alle de her 10 effekter, som det lover, kan jeg desværre ikke svare på. F.eks. er det svært at teste solfilteret her om vinteren. Men mit hår bliver dejlig blødt af det, og det er nemt at redde ud. Jeg har brugt det flere gange, hvor jeg har sprayet det direkte i håret, mens det var håndklædetørt. Efterfølgende har jeg lavet en fletning og sovet med det sådan, og om morgenen har jeg haft de fineste krøller og blødt hår.

Pris/køb den her: Uniq One med 150ml. i kan bl.a. købes HER hos Cocopanda til 99kr. (normalprisen er 125kr. hos Cocopanda). Det skulle gerne være det billigste sted.

Andre produkter fra samme mærke: Jeg har undersøgt, at der også findes både shampoo og balsam fra Uniq One, men det er dog ikke noget, Cocopanda fører. Endnu i hvert fald.

Alt i alt: Produktet fungerer godt, men jeg er nødt til at teste over lang tid for at se og mærke efter, om det opfylder alle 10 effekter.

Hvis I har nogen spørgsmål til produktet, skal I endelig ikke holde jer tilbage. Kender I Uniq One, og har I selv prøvet produktet?

For god ordens skyld skal jeg lige nævne, at jeg har modtaget produktet til test. Holdningerne er mine egne.

Share:

20 Comments

 1. Anne
  3. april 2013 / 22:24

  Jeg er super glad for produktet.
  Jeg bruger først en alm. shampoo, derefter Uniq One All in one Cleansing Balm som skal helt ned i hårbunden og derefter masseres op igennem håret. Dette skylles ud og når håret er håndklædetørt sprayes “all in one hair treatment” i – dog ikke ned i hårbunden, men bare ovenpå og børstes ind.
  Mit hår er et meget “normalt” hår, men ret tørt og slasket. Efter at have brugt produkterne i cirka en uge nu, føler jeg at mit hår er mere skinnende, tykt, og virker meget sundt. Klart mere fylde/luftigt. Det er for mig slet ikke nødvendigt at bruge andre stylingsprodukter, hvilket er super. lien har jeg nu droppet.
  Ang. parfume så har jeg en meget sart hovedbund som klør hvis jeg bruger fx Paul Mitchel, Redken o.l. shampoo, men jeg har intet mærket til dette problem med Uniq One. Og så dufter det lækkert – som om man lige er gået ud fra frisøren.
  “Thumbs Up” herfra !

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2013 / 21:19

   Sikke dejligt med så positiv en oplevelse 🙂 Dejligt du er så glad for produkterne 🙂

 2. Baysen
  13. marts 2013 / 20:45

  Jeg synes, den er frygtelig! Den gør godt nok mit hår dejlig blødt, men min hovedbund bliver så irriteret af den. Den er simpelthen alt for parfumeret til min smag, jeg kan ikke holde lugten ud, som jeg synes bliver endnu stærkere, når den kommer i håret. Kan lugte den hele dagen, og får ondt i hovedet af den. Klart et af de største fejlkøb, jeg har begået.
  Men sådan er vi jo heldigvis så forskellige 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2013 / 11:32

   Okay.. Jamen fedt med din mening 🙂 Jeg tror ikke, jeg har parfume-problem generelt?! Det problem med lugten har jeg slet ikke..
   Men jeg ville heller ikke komme den op ved hovedbunden? Det er kun shampoo, tørshampoo og hårlak, jeg kommer op ved hovedbunden..

 3. Jasmina
  13. marts 2013 / 13:03

  Jeg har selv produktet, og har været meget tilfreds med det.

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2013 / 11:30

   Det er dejligt at høre 🙂

 4. 13. marts 2013 / 11:19

  Kender det heller ikke endnu… men vil bare sige, at du generelt laver rigtig gode og konstruktive anmeldelser… du er super god til at få det hele med 🙂 Tak!

 5. 13. marts 2013 / 11:19

  Kender det heller ikke endnu… men vil bare sige, at du generelt laver rigtig gode og konstruktive anmeldelser… du er super god til at få det hele med 🙂 Tak!

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2013 / 11:30

   Aww, hvor er du sød, Lise! 😀 <3

 6. Milana
  13. marts 2013 / 10:45

  Jeg har også modtaget den til test. Jeg skal se om jeg kan give en ligeså god anmeldelse 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2013 / 11:30

   Haha, tak hvor er du sød 🙂 Det er jeg sikker på 🙂

 7. Marianne P
  13. marts 2013 / 10:19

  Den lyder da lækker…må prøves 🙂

 8. Marianne P
  13. marts 2013 / 10:19

  Den lyder da lækker…må prøves 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2013 / 11:29

   Ja, prøv den endelig 🙂

 9. Karina
  13. marts 2013 / 09:52

  Kender ikke produktet, men måske man skulle prøve det 🙂 God anmeldelse 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2013 / 11:29

   Tak, det må du gøre 🙂

 10. Karina
  13. marts 2013 / 09:52

  Kender ikke produktet, men måske man skulle prøve det 🙂 God anmeldelse 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2013 / 11:29

   Tak, det må du gøre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!