Anmeldelse: Elemental Herbology Beach Prep bodyscrub

Jeg har modtaget denne Elemental Herbology Beach Prep bodyscrub fra Bodyscrub.dk, og her kommer min anmeldelse af den efter at have testet den godt og grundigt. Vær opmærksom på at min anmeldelse er subjektiv. Selvom den kaldes “beach prep”, er det en bodyscrub, som kan bruges året rundt. Min krop vil i hvert fald lige så gerne eksfolieres i de kolde måneder som nu. Denne scrub er uden mineralske olier, syntetisk farve eller duft, sulfater eller parabener, og så er den ikke testet på dyr.

Udseende: Emballagen minder mig mest af alt om en forvokset tandpasta, hvilket nu er på den hyggelige måde. Jeg er ret vild med det enkle og stilfulde design, hvor tuben er helt hvid med lidt brunt blikfang. Ikke så mange dikkedarer. Den er både pæn og praktisk at have stående på badeværelset, og så er den samtidig hygiejnisk.

Konsistens: Det er en meget fast konsistens, dog uden at den er hård. Det er nemt lige at trykke en strimmel ud, som kan bearbejdes i hænderne, inden denne scrub smøres på huden. Jeg kan anbefale lige at have fugtige eller badede hænder i forvejen, for så bliver denne scrub ikke siddende på hænderne.

Duft: I denne bodyscrub er der burity olie, som stammer fra en eksotisk frugt, og derudover er der orangeblomst og papaya juice. Det gør duften rigtig lækker og forfriskende. Ligesom et stort glas tropejuice. Min erfaring er, at duften bliver siddende på huden, og det er altså skønt, når den dufter så godt.

Virkning: Selvom det er en scrub der, jf. billedet, er en smule nærrig på skrubbekorn, er den nu alligevel god til at skrubbe huden fri for døde hudceller. Den er ikke super drøj i brug, så jeg vil anbefale at bruge lidt vand på hænderne for at få den til at strække længere, når den skal smøres ud. Fordi der er olie i denne scrub, er den ekstra lækker. Olien bliver nemlig siddende på huden efter badet, så huden føles rigtig gennemfugtet.

Pris/køb den her: Denne tube med 200ml i koster 329kr, hvilket er lidt pebret for en bodyscrub. Til gengæld holder den længe, hvis man nøjes med blot at give benene en tur en gang om ugen, ligesom jeg gør. Det gør prisen noget mere overkommelig, og så er produktet altså ret lækkert. Produktet kan købes HER, hvor I også kan læse mere om det.

Andre produkter fra samme mærke: Bodyscrub er ikke det eneste produkt, Elemental Herbology tilbyder. Der findes forskellige hudplejeprodukter såsom øjencreme, ansigtscreme, serum m.m.

Alt i alt: Det er en utrolig lækker bodyscrub, fordi den indeholder olie, men prisen er desværre lidt høj for en bodyscrub. Den er god til at forberede huden på solen men også til at holde den kedelige vinterhud frisk.

For god ordens skyld skal jeg lige gøre opmærksom på, at jeg har modtaget produktet til anmeldelse her på bloggen. Holdningerne er mine egne.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

4 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   5. august 2013 / 22:15

   Ja, du må prøve den ved lejlighed 🙂

 1. BRUUN by BRUUN
  5. august 2013 / 10:27

  Den lyder altså bare for lækker 🙂
  Jeg er fan af scrub – det giver den lækreste hud og en smuk glød samt ensartet tone i huden. Rigtig fin anmeldelse, Louise! 🙂

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   5. august 2013 / 22:14

   Det er den virkelig også 🙂
   Jaa, jeg elsker også scrubs 🙂 Og det være sig året rundt, så huden er lækker 🙂 Tak, dejligt du kan lide den 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!