3 nye fra Essie og en rabatkode

Hov, jeg har da helt glemt at fortælle jer herinde på bloggen, at rabatkoden “lullumut” giver 10% på alt hos Billigvoks.dk i resten af september. Altså til og med på mandag. Kikset. Nå, men jeg har haft skrevet det på bloggens Facebook side et par gange, så følg endelig med derinde, så I ikke går glip af de informationer, der ikke kan udfylde et helt indlæg. I finder linket ude i højre side af bloggen eller i bunden af indlægget her. 10% er i hvert fald en god rabat, og Billigvoks.dk har så mange gode og lækre mærker.

For nyligt modtog jeg disse 3 Essie neglelakke til at teste, og jeg er vild med kombinationen af de 3 farver. Kom bare an efterår og vinter. Fra venstre er det Set In Stones fra Luxury Effects kollektionen, som jeg har været lun på alt for længe. Nu er den min, hæhæ. Dernæst er det Beyond Cozy og Armed & Ready. Alle 3 neglelakke er bare gudesmukke, og de koster mellem 59 og 79kr. Hvilke farver vil I bruge på neglene, når vi går den kolde og mørke tid i møde?

Produkterne er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

12 Comments

 1. Guapizimo
  27. september 2013 / 14:46

  Jeg har selv Beyond Cozy, det er sådan en fin lak der kan bruges til mange begivenheder og en helt almindelig hverdag hvor man ønsker lidt ekstra.

  Jeg er mest til de mørke farver disse måneder, dog ser man nemmere hvis man rammer ved siden af eller lakken efter flere dage begynder at skalle af 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2013 / 00:33

   Ja, og du har vist også den lækre blå ik?! 🙂 Præcis. Den kan bare pifte alt op.
   Det er jeg helt sikkert også. Ah, vi må snart lære at tage det pænt på, uanset farve og årstid, haha 🙂 Altså, os kvinder 😉

 2. Ida
  27. september 2013 / 13:54

  Det er nogle fine farver du har fået dig 🙂
  Jeg har kommet en mærke rød på. Er mest til de mørke farver på denne årstid.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2013 / 00:31

   Takker 🙂
   Det lyder heller ikke skidt, er vild med især Rouge Noir 🙂

 3. Karina
  27. september 2013 / 11:47

  Elsker Essie lakker 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2013 / 00:31

   Det er vi vist efterhånden mange tøser, der gør 🙂

 4. 27. september 2013 / 11:31

  Især den der set in stones er jeg vild med, kunne være jeg lige skulle se nærmere på den 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2013 / 00:31

   Den har jeg godt nok også sukket efter LÆNGE!! 😀 Er så glad for, den endelig er min. Ja, gør det. 59kr. 🙂 og så rabat 😉

 5. 27. september 2013 / 10:17

  Sikke nogle flotte lakker 🙂 Forleden havde jeg mørkelilla på neglene og i dag overvejede jeg en dyb rød eller en pæn blå. Jeg har også en mørk grønlig sag, som jeg synes er pæn til efteråret. Jeg pakker gerne de pinke sager lidt væk, når efteråret melder sig 🙂 Pt. drømmer jeg om en brunlig/nøddefarvet sag. Det tror jeg vil være rigtig efterårs lækkert!

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2013 / 00:29

   Dejligt du kan lide dem. Synes også de er rigtig flotte. Det lyder også som de farver, jeg vil bruge 🙂 Alle de mørke, både skarpe og jordnære. Jeg har desværre ikke så meget nedpakningsplads, men de lyse farver kommer lidt længere bag i min kasse 🙂
   Uh, så skal du måske prøve Chanel’s Particuliere eller Essie’s Mink Muf 🙂
   http://thatleanne.blogspot.dk/2010/07/chanel-particuliere-vs-essie-mink-muffs.html

 6. Ida / Fashionlab
  27. september 2013 / 09:11

  De laver simpelthen den bedste neglelak!
  Mine forældre holder fødselsdag for mig i morgen, og jeg har bl.a. ønsket mig en masse Essie lak. Hvis ikke jeg får det, vil jeg skynde mig at benytte mig af rabatkoden 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2013 / 00:26

   Ja, og så er de bare tilmed så flotte og har de fineste navne 🙂
   Ej, så krydser jeg rigtig meget fingre for, at du får nogle gode gaver, heriblandt Essie 🙂
   Og ja, ellers bruger du bare min rabatkode 🙂 Billivoks.dk har mange fine Essie’er 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!