12 års kærlighed

I dag er en ret vild dag. Min kæreste og jeg har nemlig været sammen i 12 år i dag. Vi har kendt hinanden siden 2001, men vi blev først kærester i 2004. Det er alligevel en del år siden. Jeg var lige fyldt 18 år, gik på første år på HHX på Lyngby Handelsskole, og så boede jeg i min egen lejlighed på Amager. Siden da flyttede jeg hjem til min forældre i Lyngby igen, et par år efter i fremlejet lejlighed i Gentofte, senere i ejerlejlighed i Søborg, og nu bor jeg så i hus ved Allerød med min kæreste. Jeg fik også færdiggjort min HHX, min Markedsføringsøkonom og senest min HD i Marketing Management. Hvor er det vildt. Jeg kan jo stort set ikke huske tiden fra før, men det gør heller ikke noget, for det har været 12 rigtig gode år. Det er faktisk lidt sjovt at tænke på, at hvis vi var blevet gift for 12 år siden, ville vi kunne have fejret kobberbryllup til sommer, haha. Nå, det bryllup lader vente på sig.

Anyway. Jeg glæder mig til at få fri fra job i eftermiddag, så den rigtig kan stå på kærestehygge. Vi var jo på MASH i Rungsted på min fødselsdag, så det bliver bare lidt low key i aften, og det glæder jeg mig faktisk til. Der er jo ikke nogen grund til at bruge penge på et hus for aldrig at være hjemme. Det bliver noget med hjemmelavet, mexicansk mad, X-Factor, bland-selv-slik og en god film. I like. Kan du ha’ en rigtig skøn fredag. Hvad skal du bruge din weekend på?

Share:

14 Comments

 1. 4. marts 2016 / 09:51

  Tillykke med Jer og for kærligheden! Hvor er det dejligt for jer.

  Christian og jeg havde kobberbryllup d. 23. februar der var vi i Sydafrika 😀 så vi fik det fejret med en tur dertil. Tiden flyver så stærkt og det er bare om at nyde det. Vi elsker hinanden og sammen har vi mange minder og oplevelser sammen som gør os stærke som par. Vi har fået en fantastisk søn som vi er stolte af hver eneste dag. Det er helt vild, og nu står vi igen med et epokegørende kapitel om endnu et nyt hus.

  Er det for meget at sige at jeg er lykkelig 😉 men det er følelsen jeg har i min krop.

  KNUS <3

  • Lullumut
   Forfatter
   5. marts 2016 / 09:58

   Tusind tak 🙂 Det er jo længe siden nu, haha 🙂
   Dejligt, stort tillykke, håber I havde en dejlig ferie 🙂 Og dejligt I stadig er så glade for hinanden 🙂

 2. Anna
  30. januar 2016 / 21:21

  Ej hvor er det bare dejligt! Kæmpestort tillykke!! 😀

  Min weekend har stået på fødselsdag hos Mormor og ellers bare afslapning. Der skal man nemlig ikke være for fin til 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. februar 2016 / 17:22

   Ja, det er så. Tusind tak! 🙂
   Det lyder som en dejlig weekend 🙂

 3. 29. januar 2016 / 19:46

  Weee det lyder som en fejring helt efter mit hoved 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   30. januar 2016 / 15:58

   Haha, det var også hyggeligt 🙂

 4. Maria Hoffbeck
  29. januar 2016 / 18:29

  Stort tillykke med jeres 12 års dag, det er flot gået af jer 🙂
  Jeg har været en del igennem med sygehus og modgang, så min weekend skal gå stille og roligt og lige synke det hel.
  Jeg ønsker jer2 en skøn weekend 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. januar 2016 / 15:57

   Tusind tak 🙂 Haha, ja det er lidt af en bedrift..
   Åh, jeg håber, du får en rigtig god og rolig weekend så 🙂

 5. Charlotte / Mig og Basserne
  29. januar 2016 / 09:44

  Kæmpe tillykke med de 12 år 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. januar 2016 / 15:57

   Mange tak! 🙂

 6. Ida
  29. januar 2016 / 09:44

  Stort tillykke Louise! 🙂
  Og det lyder som opskriften på en helt perfekt fejring med en afslappet fredag aften! Jeg vil bruge min aften på X factor og fastelavnsboller, og inden da håber jeg at min kæreste og jeg har heldet med os, når vi skal på spisebords- og lampejagt! 🙂

  Ha’ en skøn weekend!

  • Lullumut
   Forfatter
   30. januar 2016 / 15:56

   Tak! 🙂
   Ja, det var bare så hyggelig og rolig en aften 🙂
   Jeg håber, I fandt nogle gode ting 🙂 Du må vise billeder på IG..
   Tak, i lige måde 🙂

 7. Ida
  29. januar 2016 / 07:28

  Tillykke 😀 Hihi ja det kunne have været cool, hvis I havde kobberbryllup lige om snart, men man kan da godt holde Kobberkærester 😉
  Det lyder som en god måde at fejre det på.
  Jeg skal tilbringe aften hos mine forældre, hvor min bedstemor også kommer og så står den på laks og hvidvin 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   30. januar 2016 / 15:55

   Tak! 🙂 Ja, ik. Det havde altså været lidt sejt. Det må vi gøre i stedet så 🙂
   Det var også en ganske hyggelig aften 🙂 Håber du havde en god aften hos dine forældre, du må endelig hilse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!