10 ting om mig

Så gik der lige et par dage med ufrivillig blogpause, men nu er jeg her igen, og det har kriblet i mine fingre imens. I weekenden begyndte min fem år gamle men højtelskede PC at sige underlige lyde, og en af gangene kunne den ikke finde skrivebordet, da jeg tændte den. Gisp. Da jeg kom hjem fra job forleden var min søde kæreste så i gang med at splitte den ad. Og jeg havde ærligt talt ikke regnet med, at den 1. ville blive samlet igen og 2. i så fald virke. Men den virker, og den hverken larmer eller viser underlige billeder. Så sejt. Det må udløse en medalje.

I tog så pænt imod den sidste omgang af ’10 ting om mig’, så her får I 10 mere.

 1. Jeg går op i genanvendelse. Ikke noget fanatatisk. Men jeg kan godt lide idéen om, at reklamer, plastik, metal etc. bliver genanvendt. Der kan faktisk gå helt sport i det herhjemme.
 2. Mit undertøj matcher sjældent. Altså, det kan sagtens matche i farve, men jeg kan sjældent lide både overdel og underdel fra samme mærke eller serie.
 3. Jeg kan ikke lide saltlakrids såsom Poletter og Piratos. De er kedelige, og jeg ender altid med at få dem galt i halsen, fordi de er så hårde. Til gengæld er jeg vild med sød lakrids og meget gerne sød Panda lakrids.
 4. Jeg dufter altid til håndsæben, inden jeg vasker mine hænder. Også selv om jeg absolut godt kender duften, og det er hjemme hos mig selv. Spørg mig ikke hvorfor. Vane, much.
 5. Jeg har opsagt mit medlemsskab i Fitness World efter to år. For det første kom jeg bare ikke rigtig afsted til sidst, og for det andet løb det op i 2.400kr. om året. Det er penge, som jeg godt kan bruge til projekt hus. Min plan er bl.a. at begynde at svømme igen.
 6. Jeg snakker meget i telefon i løbet af en arbejdsdag, og når jeg har fri, har jeg behov for ro og fred omkring mig. Derfor ringer jeg yderst sjældent til nogen. Tror mit max forbrug er 1-2 timer om måneden. Min søde mor sender en besked et par gange om ugen med “Er du ok, skat?”, og så må jeg jo hellere give lyd fra mig.
 7. Jeg gør mig ikke så meget i planter. Muligvis er jeg den eneste blogger, som ikke har eller har haft en kaktus i hjemmet. Jeg har to orkideer lige pt, og begge har været værtindegaver fra søde veninder. Når jeg flytter vil jeg dog gerne på jagt efter planten ‘perler på snor’.
 8. Jeg kan godt lide den lyd, der kommer, når jeg trykker på “Tøm papirkurv” på min PC og tænder derfor altid for lyden, inden jeg trykker på knappen.
 9. Da jeg gik i folkeskole havde jeg en penneven på Fiji. Jeg troede, det var en pige, indtil han skrev en dag, at han bare havde sagt, han var en pige. Jeg var omkring 10 år dengang, så jeg blev så forskrækket, at jeg aldrig svarede tilbage. Kunne ellers have været lidt skægt, hvis vi havde holdt kontakten. Tror stadig jeg har brevene i min kælder.
 10. Lige for tiden har jeg et kæmpe crush på Taylor Swift. Hører samtlige numre på YouTube om og om igen. Vrikker også lidt med hovedet og måsen til sangene.

Mon I kan genkende jer selv i nogle af tingene?

Share:

10 Comments

 1. Line - Infashionwebelieve
  24. oktober 2015 / 18:04

  Jeg vil gerne agere medsøster i forhold til punktet om affaldssortering – det går jeg også en del op i. Min kæreste derimod? Not so much. Derfor har jeg flere gange taget mig selv i at pille dåser/plast/pap op af vores skraldespand, hvis de ligger som det øverste, så de kan blive sorteret, haha. Så måske jeg er lidt mere fanatisk end dig 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. oktober 2015 / 15:29

   Arh, hvor ærgerligt din kæreste ikke er med på idéen. Det kunne jeg også sagtens finde på 🙂 I går pillede jeg noget plastik op af papcontaineren, og i dag har jeg hevet en mikroovn (!!) op af den almindelige container. Arhg, naboer! 🙂

 2. Ida
  23. oktober 2015 / 09:58

  Jeg er med på den med planterne. Ejer heller ingen – de dør med det samme og har heller aldrig ejet en kaktus. Vidste slet ikke at det var en bloggerdille 🙂
  Jeg på prøve det med lyden på computeren, næstegang jeg skal tømme min skraldespand 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. oktober 2015 / 22:50

   Det er ikke engang fordi, jeg ikke kan holde liv i dem. Interesserer mig bare ikke for planter 🙂 Jo jo, kaktus, monstera mv. er super populære os bl.a. bloggere, tjek bare Instagram 🙂
   Ja, det må du prøve 🙂

 3. 23. oktober 2015 / 01:09

  Den med at snakke i telefon giver jeg dig ret i. Er generelt ikke så god til det med lange samtaler. Føler tit det spilder min tid hvor jeg kunne have lavet noget andet i stedet og evt have sms’er med vedkommende i stedet 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   23. oktober 2015 / 22:49

   Ja, nemligt 🙂 Det der med at være låst fast til noget og ikke kunne skrive blogindlæg imens, eller hvad ved jeg 🙂

 4. Maria Ørum
  22. oktober 2015 / 21:48

  Jeg er også en af “dem” der ikke gider snakke i telefon…keder mig altid når det sker og vader rundt i cirkler.
  Tager den heller ikke hvis jeg ikke kender nummeret,så må de lægge en besked til mig hvis de vil noget 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. oktober 2015 / 21:51

   Jeg ved ikke, om jeg keder mig. Men jeg føler mig låst lidt fast i de ting, jeg er i gang med. F.eks. hvis jeg gerne vil vaske op, og vedkommende ikke kan høre mig, så jeg er nødt til at gå fra det 🙂
   Samme her. Er det vigtigt, læg en besked 🙂

 5. StyleStories
  22. oktober 2015 / 21:26

  Den der med at tale i telefon om aftenen, hader det! Taler ikke specielt meget i telefon på jobbet, men er jo generelt på en hel dag og præsterer, så jeg orker simpelten ikke at tale i telefon i min fritid, vil meget hellere mødes med folk, og så ellers sms’e der i mellem. Det gør dog desværre også, at der er veninder jeg har for lidt kontakt med, fordi de er “tale i telefon-mennesker” :-/

  • Lullumut
   Forfatter
   22. oktober 2015 / 21:30

   Min kæreste synes, det er så underligt, jeg skriver med mine veninder i stedet for at ringe, fordi han altid ringer med sine venner. Det er også nemt at misforstå hinanden over tekst. Jeg ved faktisk ikke, om jeg har telefon-veninder? Tror mest det er min mor og søster, der godt kan lide telefonsamtalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!