Zenji Mobile

Mit indlæg er på ingen måde sponsoreret, men jeg bliver altså lige nødt til at tippe jer om det her telefonselskab, som jeg selv er skiftet til her i det nye år. Det er Zenji Mobile. Mange af jer kender det måske i forvejen, men der er er helt sikkert også nogle af jer, som ikke kender det.

Jeg betaler 200kr. om måneden for at have et mobiltelefon abonnement hos Zenji Mobile. For de 100kr. kan jeg ringe, sende sms’er samt gå på nettet. Ubegrænset. Jeg har 10 GB dataforbrug, og hvis jeg bruger mere end det, kan jeg tilkøbe, men det regner jeg ikke med bliver nødvendigt. For de andre 100kr. modtager jeg hver måned 100 point, som jeg kan konvertere til et valgfrit gavekort på 100kr. For at gøre det mere overskueligt, har jeg opsat nogle fordele og ulemper herunder.

Fordele:

 • Et helt gennemsigtigt abonnement. Ingen hokus pokus. Det eneste jeg kan komme i tanke om, kan I læse under ulemper nedenfor.
 • Jeg modtog en fin Goodiebox som velkomstgave. Det er den på billederne her. En speciel Zenji Goodiebox med lækre sager. De små produkter bruger jeg til fitness og på rejser.
 • Da jeg tilmeldte mig, brugte jeg en rabatkode fra Matas, som giver mig 400 ekstra point.
 • Jeg kan tale, sende sms’er samt bruge mobildata næsten ubegrænset for 100kr.
 • Hver måned modtager jeg 100 point, som jeg kan konvertere til gavekort.
 • Jeg behøver ikke at konvertere mine point hver måned men kan lade dem stå og så efter 5 mdr. lave et gavekort på 500kr. til f.eks. Magasin. På den måde er det muligt at købe en større ting som f.eks. et par sandaler til sommer.
 • Der er et stort udvalg af steder, hvor jeg kan lave gavekort til. F.eks. Matas, Baresso, Magasin, Nordisk Film biografer mv. Det er alle de steder, jeg i forvejen lægger mine penge. Se udvalget HER.
 • Hvis jeg værger et nyt medlem, får både jeg og denne ekstra point.
 • Zenji laver små tiltag fordelt ud over året, hvor det er muligt at skaffe flere point.
 • Jeg har tilmeldt mit Club Matas kort, og hver måned får jeg 20 ekstra Club Matas point ind på min Club Matas konto, blot for at have abonnement hos Zenji Mobile.

Ulemper:

 • Der opkræves et oprettelsesgebyr på 100kr. Det er sådan set fair nok, selvom det er nogle ærgerlige penge. Heldigvis er det jo kun et engangsbeløb.
 • Jeg får først mine første point, når jeg har været abonnent en hel kalender måned. Fra jeg tilmeldte mig gik der ca. en uge, før mit tidligere selskab godkendte opsigelsen. Herefter var der en måneds opsigelse, og så begyndte mit abonnement ca. en uge inde i en måned. Her synes jeg godt, at jeg kunne få f.eks. 50 point for en halv måned. Ellers er udsigten lidt lang.
 • Jeg har et begrænset dataforbrug på 10 GB. For nogen er det meget, men for andre er det lidt. Hvis jeg er i biografen, på job eller sover, så slår jeg gerne mit data fra, og så kan det holde længere.
 • Udlandstelefoni og indholdstakserede SMS’er betales ud over abonnementet. Jeg benytter mig dog sjældent af disse.

TIP! Hvis I ønsker at blive medlemmer af Zenji Mobile, så skriv det i en kommentar til mig her eller send mig en mail. Så kan jeg skrive mit mobiltelefonnummer til jer. På den måde kan vi begge få ekstra point. Hvis I tilmelder jer inden den 28. februar og taster mit mobiltelefonnummer i rabatfeltet, får vi begge 200 ekstra point, som kan konverteres til gavekort på 200kr. Tilmelder I jer efter den 28. februar, er der 150kr. til hver.

Det kan godt lyde lidt pyramidespils agtigt, men der er intet skjult i det. Har nogen af jer i forvejen et Zenji Mobile abonnement, eller har I overvejet det? Skriv endelig til mig hvis I har nogen spørgsmål til det.

Share:

2 Comments

 1. 14. februar 2015 / 19:57

  Ja det er altså ret smart og har da også overvejet at skifte, især pga. de gavekort som man modtager 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. februar 2015 / 18:51

   Det er mega smart, og jeg glæder mig så meget til at skulle vælge og modtage mine første gavekort 🙂 Du må endelig sige til, hvis du vil være abonnent og have ekstra point via mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!