Wulff og Konstali i Hellerup

Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge din lørdag eller søndag på, vil jeg gerne anbefale en god brunch. Min anbefaling går til Wulff og Konstali i Hellerup. Indtil for lidt tiden siden kunne du kun spise deres brunch på Lergravsvej på Amager. Men så åbnede de en ny café i shoppingcenteret Waterfront i Hellerup. Jeg vil ikke sige, at jeg ikke længere kommer på Amager, men turen til Hellerup er nu bare kortere. Og det er den også for dig, hvis du bor i Nordsjælland.

Wulff og Konstali i Hellerup

Det jeg godt kan lide ved Wulff og Konstali er de små portionsanrettede skåle. Jeg elsker brunch, men det er hverken sundt eller rart at foræde sig i buffet. Hos Wulff og Konstali skifter indholdet i skålene efter sæson og de tilgængelige råvarer. Så det er ikke sådan, at du kun kan vælge mellem æg, bacon og pølser. Det er også et stort plus i min bog. Lige nu kan du f.eks. vælge risengrød. Du kan vælge mellem 5 små retter for 119kr. eller 7 små retter for 149kr. Drikkevarer kommer udover. På Wulff og Konstalis menukort kan du i øvrigt se vegetariske, glutenfrie samt laktosefrie brunchretter. Se det nuværende udvalg HER.

Udover maden er der også virkelig fint og hyggeligt hos Wulff og Konstali. Atmosfæren er virkelig rar. Husk at komme i god tid, da du ikke kan bestille bord. De begynder at servere brunch kl.9, så kom f.eks. inden kl.10 eller efter kl.14. Og ja, man kan godt spise brunch efter kl.14, haha.

Billederne her er taget hos Wulff og Konstali på Amager. Men lur mig, der kommer ikke til at gå lang tid, før jeg spiser brunch i Hellerup filialen.

7 Comments

 1. Ace
  22. november 2016 / 18:43

  Mmh elsker Wulff & Konstali :p

  • Lullumut
   Forfatter
   26. november 2016 / 23:10

   Ja, det er bare så godt, mums 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  21. november 2016 / 16:17

  Åh, det ser helt vildt godt ud!

  • Lullumut
   Forfatter
   21. november 2016 / 18:33

   Varmeste anbefaling herfra 😀

 3. 21. november 2016 / 08:17

  Munden løber virkelig i vand, når man ser dine fine billeder! Det er du supergod til 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. november 2016 / 18:33

   Tusind tak for din kommentar, Signe 🙂 Det glæder mig, at du kan li’ mine billeder 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!