Workwear på min ønskeseddel

1024x76

 

 

 

Jeg har netop sendt min ønskeseddel til min familie. Det er jo allerede den 1. december i morgen. De har fået en ønskeseddel fyldt med især boligønsker. Og lidt skønhedsønsker og oplevelser. Tøj er ikke en ting, jeg er så god til at ønske mig. Når jeg ser noget, jeg gerne vil have, skynder jeg mig nemlig selv at købe det, inden det bliver udsolgt. Her det lidt nemmere med boligting, som ikke sådan bliver udsolgt i “min størrelse”. Som jeg skrev lidt om forleden, går jeg også op i kun at købe det, jeg har brug for. Og lige nu er det altså workwear jeg mangler, så jeg har sat workwear på min ønskeseddel. Altså min egen ønskeseddel. Det er godt at have sådan en ved hånden, så der ikke flytter unødvendigheder ind i garderoben.

Workwear på min ønskeseddel

Her viser jeg et par ting, som jeg gerne vil have købt hjem, fordi jeg mangler dem. Højt på min liste står især fine bluser. Det er lidt koldt pt, så for tiden trækker jeg i rullekravebluser og store striktrøjer. Men på mindre kolde dage eller dage med møder vil sådan en fin bluse være oplagt. Bukser har jeg, men det er for det meste almindelige jeans, og jeg savner variation blandt mine bukser. Disse med forskelligt stof er så fede. Foran er det imiteret skind, og bagpå er det jersey. Prisen på knap 400kr. lokker rigtig meget, og der er tilmed gået løn ind i dag.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg stadig drømmer om en Balenciaga taske. Den skulle jo egentlig have været min gave til mig selv, da jeg fyldte 30 år. Det blev den dog ikke. Til gengæld blev det til en fed tur til Japan. Jeg tjekker ofte hos Balenciaga, og den nyeste taske i sortimentet er denne. Måske en smule for almindelig i designet men ikke desto mindre perfekt til workwear. Støvlerne er bare tilpas cool og afslappede, og så er de ikke mindst flade til en hel dags arbejde.


Esprit chiffonbluse // Esprit bukser // Balenciaga taske // Bianco ankelstøvler


Holdningerne er som altid mine egne

2 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   1. december 2016 / 17:10

   Det passer også vildt godt sammen! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!