Wilfa Juicemaster juicemaskine

Da jeg skrev om mine julegaver, var der mange, som ville høre min mening om juicemaskinen Wilfa Juicemaster. Jeg har nu haft mulighed for at teste den godt og grundigt, og jeg er yderst positiv omkring den. Havde jeg ikke været så heldig at få den i julegave, var jeg nok endt med at købe den efter min fødselsdag alligevel. Mit kendskab til juicemaskiner er ikke ret stort, men jeg har tidligere haft en Philips juicemaskine, så den kan jeg selvfølgelig sammenligne med.

Det var ikke uden grund, at jeg ønskede mig netop denne slowjuicer fra Wilfa. Jeg havde læst en del om den på nettet, og bl.a. dette indlæg var med til at præge min beslutning. Jeg ville gerne have en slowjuicer som denne, fordi den er mere skånsom over for grøntsager og frugter, så der er flere næringsstoffer tilbage i den friskpressede juice. Jeg synes, det er en pæn juicemaskine, og så fylder den ikke ret meget. Min står fremme på køkkenbordet, for ellers får jeg den ganske enkelt ikke brugt. Det er jeg sikker på, I kender alt til. Den mindste plastikbeholder kan være i den større, og ledningen har jeg i en køkkenskuffe.

Juicemaskinen er utroligt nem at bruge. Det er blot et tryk på en knap, og så drejer den hvide roterende del rundt og presser de frugter og grøntsager, der passerer gennem røret. Ikke noget med at masse den ned gennem et filter, som er svært at rengøre. Desuden larmer den ikke så meget som en traditionel juicemaskine, der kører på fuld knald. Der er 8 dele at rengøre, hvilket godt kan virke lidt voldsomt, men det er en vanesag. Jeg har ingen opvaskemaskine, så jeg sørger for at have en tom håndvask, og så tager det ingen tid at vaske de dele, som kan lufttørre, mens juicen nydes. Maskinen er forholdsvis nem at skille ad og samle igen.

Udgaven som jeg har i sølv og keramik kan købes bl.a. hos Elgiganten til 989kr. Der findes også en hvid udgave i plastik til 749kr. Den synes jeg dog er knap så køn, og så ved jeg heller ikke, om holdbarheden er lige så god. Har du selv en juicemaskine, eller ønsker du dig en?

EDIT: Vores juicemaskine er i mellemtiden udgået, men dette er efterfølgeren.

TIP! Jeg har flere gange lavet juice af gulerødder, og så har jeg taget det af gulerødderne, som egentlig skulle smides ud og brugt i en dej til gulerodsboller. Utroligt lækkert. Og så vil jeg anbefale at lave flere slags juice, når nu maskinen er i brug. Det kan fint holde sig 2-3 dage i køleskabet. Jeg drikker selv det meste slags juice, så det er bare at prøve sig frem med smagsvarianter. Ellers er en af mine favoritter gulerod, æble, appelsin, citron og ingefær.

Share:

9 Comments

 1. Pingback: Juicekur -
  • Lullumut
   Forfatter
   7. marts 2015 / 09:51

   Nej, vel 🙂 Især ikke sådan en lækker friskpresset appelsinjuice lørdag morgen 🙂

 2. 4. marts 2015 / 11:19

  Jeps.. vi har én… og bruger den hver weekend 🙂
  Det er dog også en med centrifuge… men det passer mig fint, at det går hurtigt 🙂
  – jeg bruger også næsten altid pulpen til boller eller kage… det smager jo godt og andet er jo madspild 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   4. marts 2015 / 23:19

   Fedt 🙂 Jeg vil nu også sige, at hvis min stadig duede, så ville jeg stadig bruge den. Men det var tid til en ny, og hvorfor så ikke ønske sig den bedste af slagsen 🙂 Vil nu indrømme, at jeg ikke synes, jeg spilder tiden med denne her 🙂
   Lyder herligt, får helt lyst til måske squash boller nu, haha 🙂

 3. 3. marts 2015 / 12:32

  Jeg har en juicer, men det er en centrefuge og ikke en slow-juicer. Jeg ønsker mig slow-juicer, da jeg ikke er helt tilfreds.
  Ved du om din kan lave peanutbutter??

  • Lullumut
   Forfatter
   3. marts 2015 / 21:55

   Det var også sådan en, jeg havde før. Fra Philips. Den var gammel men blev utroligt utæt. Når jeg havde lavet juice var det ofte mere ud over køkkenbordet end i beholderen, haha..
   Øh. Det tror jeg ikke?! 🙂 Jeg har ikke prøvet, men den er jo kun beregnet til grøntsager og frugter. Hvis jeg skulle lave peanutbutter, ville jeg forsøge mig med en stavblender, blender eller foodprocesser. Nok den sidste.

   • 5. marts 2015 / 15:33

    Det er mest fordi min tante har en slow-juicer der også tager nødder. Jeg syntes der skal ret meget væske til at lave nøddesmør i en blender, og hvis man nu kunne lave en uden 🙂
    Og hurra mine beskeder går ikke i dit spam filter 😉

    • Lullumut
     Forfatter
     7. marts 2015 / 09:51

     Aha, på den måde 🙂 Jeg kan desværre ikke hjælpe dig. Der skal du prøve at høre Wilfa. Umiddelbart tror jeg det ikke. Denne sier kun saften igennem.
     Yay, det er super 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!