Weekenden

Så gik der sørme lige et par dage uden blogging. Den slags sker jo, når det virkelige liv banker på døren. Jeg har hygget mig enormt meget men også været utroligt uheldig.

Fredag eftermiddag på vej hjem fra arbejde holder jeg for rødt på vej op ad en motorvejsafkørsel. Bilisten foran mig vælger meget uventet at bakke baglæns, fordi hun føler, hun holder for tæt på bilen foran. Hvilket resulterer i, at hun bakker lige tilbage i min bil, samtidig med at jeg får dyttet af hende. Jeg havde holdt der et pænt stykke tid og holdt meget god afstand til hende. Da vi stiger ud af bilerne, siger hun så “hvad skete der?”. You tell me.. Heldigvis kom ingen af os til skade, og min bil slap også uden nogen skader. Ret så heldigt. Men sikke en ubehagelig oplevelse, som jeg gerne ville have været foruden. I går aftes får jeg så noget nær det største stenslag i forruden. Hvor uheldig har jeg lov til at være.

Det hele skal ikke være trist, for jeg har skam også haft det godt her i weekenden. Lørdag formiddag spiste jeg brunch med 3 dejlige veninder fra folkeskolen. Bagefter havde jeg besøg af min mor og søster, hvor vi snakkede London tur. Vi var ikke helt enige om budgettet, så vi nupper en tur med Oslo båden i stedet. Det bliver også rart. Så er der flere shoppe penge til New York turen. Om aftenen stod den på god mad og Melodi Grand Prix med min svigerfamilie. Og i dag har jeg gået lange ture i Valby og på Frederiksberg med min veninde og hendes lille baby. Vi mødtes med vores kærester til brunch og burger på Café Sokkelund på Smallegade på Frederiksberg. Utrolig godt og anbefalelsesværdigt.

Har I haft en god weekend og lavet noget spændende? Jeg håber ikke, I har været lige så uheldige som mig i hvert fald.

Share:

8 Comments

 1. Ida
  10. marts 2014 / 06:00

  Ih sødeste pige, blev noget så urolig da du postede på fb. Men er glad for at du ikke kom noget til. Men Ih sikke en ubehagelig oplevelse 🙁
  Men dejligt at du kunne nyde brunch med gode veninder lørdag og det lyder dejligt med en tur til Oslo med mor og søs 🙂
  Jeg var på en cykeltur til Taarbæk i den gode vejr med min mor igår 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 20:42

   Jeg skrev jo også, at jeg var ok 🙂 Men det var ikke nogen rar oplevelse. Til gengæld ved jeg, hvordan jeg skal gebærde mig, hvis jeg skulle komme ud for noget lignende en anden gang.
   Brunch var super godt 🙂 Du ved, jeg elsker det. Og jeg glæder mig til Oslo 🙂
   Ih, det lyder virkelig hyggeligt 🙂

 2. Helena
  9. marts 2014 / 23:53

  Godt der ikke skete dig noget.
  Du kan tro, at jeg har haft en dejlig weekend, det kan du bl.a. læse og se om i søndagens indlæg.

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 20:41

   Det kan du tro, jeg også er taknemmelig for 🙂
   Du har desværre glemt at skrive din blog adresse i feltet..

 3. Karina
  9. marts 2014 / 22:03

  Åh en træls weekend du har haft 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   9. marts 2014 / 22:24

   Meget 🙂 Men den har heldigvis også været dejlig med søde mennesker 🙂

 4. 9. marts 2014 / 18:30

  Syntes det er så heldigt at du & bilen slap for buler.. har også selv prøvet at blive bakket ind i, i et parkeringscenter, da personen foran lige spottede en plads, som hun bare måtte have og bakkede derfor lige tilbage i min bil :/ Dog slap bilen ikke så heldigt, da anhængertrækket fik fat i min bil, så vi hang sammen, heldigvis var der en falck mand inkl. bil i nærheden, som hjalp os fra hinanden 🙂

  Vi vandt heldigvis også forsikringssagen, selvom personen foran mener at jeg kørte ind i hende.. må guderne vide hvorfor, især fordi jeg dyttede inden hun ramte mig (man når næsten ikke andet) 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. marts 2014 / 22:23

   Helt sikkert. Jeg er meget taknemmelig. Synes bare oplevelsen var så uheldig, og jeg var spærret inde mellem biler, så jeg kunne ikke engang bakke. Hvad tænker folk på..
   Eeeej, det var dog også en virkelig skidt oplevelse, søde 🙁 Hvor vildt at anhængertrækket hang fast. Godt at I kunne få hjælp hurtigt, og at I vandt sagen 🙂 Min kæreste har haft 2 oplevelser, hvor der er blevet løjet fra modparten. Så derfor tør jeg ikke stole på andre i sådan en sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!