Weekendbrunch på Café Staalvand

Her forrige lørdag havde jeg en brunch date med min mor og søster for lige at catche up midt i den travle hverdag. Efter at have læst om Café Staalvand i Brønshøj ovre hos Natasja fra Blog Liebling, foreslog jeg, at vi prøvede deres brunch buffet.

Stedet er super hyggeligt men meget kitch- og retro inspireret. Måske lidt for meget til min smag. Bortset fra det, var brunchen rigtig lækker. Der var forskellige varme retter, bagværk, fisk, pasta, kartofler, ost, pølse, grøntsager samt juice og saft. Ved disken fik vi udleveret enten et te- eller et kaffekrus til fri afbenyttelse. Hele herligheden kostede 149kr. pr. person. Det er lidt mere, end hvad jeg normalt giver, men servicen var god, og vi sad der et par timer og snakkede. Jeg vil anbefale jer at komme kl.10, når de åbner, for der var ingen mennesker, mens der kl.11 var rigtig mange. I øvrigt har de rigtig mange magasiner at kigge i, og det er noget, jeg selv holder af på en café.

Find Café Staalvand på Brønshøjvej 6, 2700 Brønshøj.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

17 Comments

 1. 7. oktober 2013 / 06:41

  Kitch eller ej, så får man altså nogle fine billeder når der er godt med kulør på 🙂
  – og maden ser da også vildt lækker ud.
  Generelt elsker jeg bare brunch… jeg ville ønske jeg kunne slå morgenmad og frokost sammen hver dag, men det går nok ikke, da jeg så nok ville vokse flere tøjstørrelser 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   7. oktober 2013 / 18:11

   Det har du skam ret i 🙂 Ja, og den var også rigtig god 🙂
   Haha ja, jeg kunne også spise brunch hver dag 🙂 Udover vægten tror jeg mine kollegaer ville blive lidt trætte af mine mange timer i køkkenet 😉

 2. Anne-Marie
  6. oktober 2013 / 19:35

  Uhh, det var så lækkert! Det er ihvertfald ikke sidste gang at jeg tager turen til Vanløse og det var super at komme tidligt mht. siddepladser og først til fadene;-)

  Kys storesøster

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2013 / 19:49

   Det var vildt lækkert 🙂 Og dejligt selskab <3 Vanløse? Haha, vi var i Brønshøj 🙂
   Kysser

 3. Alexia Dahl
  6. oktober 2013 / 10:55

  mmmhhhh det ser godt ud, især når man sidder med store tømmermænd og har ondt af sig selv! ihhhh!

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2013 / 19:47

   Åhh, det er jeg altså ked af! 😀 Jeg fik også, som altid, lyst til sådan en omgang 🙂

 4. Katrine
  5. oktober 2013 / 09:39

  Tak for et fint indlæg 🙂 Jeg kender godt stedet, men har aldrig prøvet deres brunch. Det ser lækkert og varieret ud, og så ser det ud til, at der er en anelse flere lunch end breakfast-varianter, hvilket jeg synes er positivt.

  Og når det nu ligger i mit “hood”, skal det da prøves af 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2013 / 10:25

   Velbekommen, og tak for kigget 😀 Ja, det er ret meget ikke-morgenmads agtigt. Jeg er nu mest til boller, os, bacon, æg etc. 😉 Men der er noget for alle 🙂 Ja, du må endelig forbi 🙂

 5. Benedikte Lundberg
  4. oktober 2013 / 14:27

  Ej, hvor sjovt. Jeg bor lige i nærheden, og er gået forbi denne café tusindevis af gange, og tænkt “ej, jeg må altså tage derind en dag!”. Så det er dejligt lige at falde over nogle billeder derfra og lidt info! Så må det altså også snart være tid til, at jeg får afprøvet stedet.
  Det er virkelig et sted, der er iøjenfaldende må man i hvert fald sige. 🙂

  Mvh
  Benedikte

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2013 / 10:24

   Ja, så må du da ind og prøve det en dag 🙂 Jeg bor heller ikke såå langt derfra igen, men jeg prøver altid nogle andre caféer. Ja, meget, haha 🙂

 6. 4. oktober 2013 / 13:14

  Der ser jo faktisk rigtig hyggeligt ud 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2013 / 10:22

   Og det er det virkelig også, du må da forbi 🙂

 7. Ida
  4. oktober 2013 / 09:54

  Hold da op det ser da noget af et udvalg og det ser godt, lækkert og hyggeligt ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2013 / 10:22

   Ja, brunch er slet ikke så tosset 🙂 Men mig vil du jo ikke spise brunch med 😉

 8. 4. oktober 2013 / 09:37

  Det er jo ‘min’ cafe – har tidligere skrevet om Stålvand og de har nemlig den lækreste buffet … Du må heller ikke snyde dig selv for deres Murder burger 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. oktober 2013 / 10:20

   Ej hvor fint 🙂 Må lige se dit indlæg 🙂 Ja, jeg vil også rigtig gerne prøve noget mere derfra en anden gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!