Vis mig din blog..

.. Hvis du har lyst altså. For en gangs skyld skal det ikke handle om mig, selvom det jo unægteligt er min blog. Nej, I dag har jeg lyst til at lære lidt mere om jer. Det har jeg ofte, men jeg glemmer bare at melde det ud. Nogle af jer er flinke til at kommentere og gerne ofte, så jer kender jeg. Men nogle af jer er “skabslæsere” og kommenterer højest, hvis der er en konkurrence. Så hvis du har en blog, må du meget gerne linke til den i kommentarfeltet, det kunne være så hyggeligt. Og det gælder altså også jer, der flittigt kommenterer. Så kan vi alle opdage nogle nye blogs. Har du ikke en blog, er du også velkommen til bare at skrive lidt om dig selv. Så kigger jeg forbi jer alle i næste uge, når jeg har fået afleveret det til studiet. Can’t wait!

Billedet er fra dette indlæg omkring restauranten Mother. Damn, jeg kunne godt spise sådan en omgang bruschetta lige nu..

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

21 Comments

 1. Trine Lykke
  28. maj 2013 / 21:37

  Fantastisk ide, har lige åbnet alle de blogs jeg ikke kender, det er så hyggeligt at opdage nye.
  Mig kender du vist fra før jeg druknede i børn og ombygning 🙂

  http://trinelykke.blogspot.dk/

 2. 28. maj 2013 / 21:16

  Sikke da et godt initiativ.

  Vi kender hinanden en pixi smule fra HQ-arrangementet for et års tid siden og diverse forum’er rundt omkring.

  Jeg må vist melde mig under fanen for sjældent kommenterende skabslæsere 🙂

  Kærlig hilsen Lisa/
  http://www.fashionistasistas.dk

 3. Pia Sabine
  27. maj 2013 / 20:59

  Jeg er også sikker på du husker mig, men ville da alligevel sige hej og ønske dig en dejlig aften ;O)

  <3
  Pia Sabine

 4. 27. maj 2013 / 11:50

  Godt initiativ 😉
  – du kender min, men jeg kigger lige med her og finder måske også lidt nyt.
  Kram!

 5. Dana
  25. maj 2013 / 07:55

  Jeg må nok kende mig skyldig i kategorien der kun kommenterer ved konkurrencer, men har fulgt din blog længe!

  Jeg skal på udveksling i Australien i efteråret og har dertil begyndt en lille rejseblog. Den er MEGET ny, men håber på at kunne skrive mange flere indlæg efter eksamenen 🙂

 6. 25. maj 2013 / 07:01

  Jeg tror nu også du kender mig, men kig endelig forbi alligevel 😉
  Kh Camilla – cfashion.dk

 7. Karina
  24. maj 2013 / 14:02

  Fedt initiativ 😉 Du kender måske min blog, men hvis ikke må du gerne kigge forbi 😉 http://www.karina-blog.dk

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 11:21

   Dejligt du læser med herinde, og fedt at du giver dig til kende 🙂 Jeg kigger forbi dig i næste uge 🙂

   • 24. maj 2013 / 11:28

    Jeg læser en del blogs og det svinger lidt hvor meget jeg får kommenteret.. Jeg vil jo selv gerne ha kommentarer, så må man også selv være bedre til at skrive til andre ikke.. Indrømmer også gerne at det ikke er alle dine indlæg jeg læser.. Jeg er mest til de lidt personlige eller dybere indlæg… men der er vi jo alle så forskellige.. 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 11:21

   Hihi, dig kender jeg jo 😉 Kigger ind af og til.. Også på din YouTube kanal 🙂

 8. Regitse Cecillie Rosenvinge
  24. maj 2013 / 10:20

  Kig endelig ind hos Byrosenvinge.com; Danmarks nye luksuriøse webmagasin for kvinder! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 10:31

   Det er så fint, dit arbejde 🙂 Stort tillykke med det! Jeg følger allerede med via Facebook og nyhedsbrev, og jeg følger også din Beauty Block 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!