Vinterstøvler fra Ganni

Jeg har ingen vinterstøvler, og nu har jeg forelsket mig i et par fra Ganni, som jeg så på CIFF messen under modeugen. Det er rigtig fint. Desværre kommer de bare først til salg på den anden side af sommeren. Hm. Jeg glæder mig jo til sommer, sol og varme, men nu glæder jeg mig pludselig til at få fingrene i de her basser. Upraktisk.

Hvis I ligesom mig er vilde med dem, hedder modellen Masha Texas, og de kommer til at koste 1.499kr. Det er bestemt ikke galt, for de er virkelig pæne. Ganni’s kollektion for næste efterår og vinter bliver i øvrigt meget russisk og folklore inspireret, hvilket er så fint. Jeg er klart mest til varme fødder om vinteren, men de her har stadig en stor portion lækkerhed og klasse over sig. Nå, jeg drømmer lige videre om dem det næste halve år. Falder de også i jeres smag eller helt ved siden af?

Share:

16 Comments

 1. 13. februar 2014 / 10:40

  De er rigtig fine, men ville ønske de havde en mørk sål. Synes den lyse sål er for markant og den bliver også hurtigt grim at se på, hvorimod en sort sål ikke ville synes så markant. Synes de minder meget om vinterstøvlerne fra Isabel Marant 🙂

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   16. februar 2014 / 22:29

   Jeg kan faktisk, for en gangs skyld, godt lide dem med den lyse sål. Det er jo lidt a la Isabel Marant 🙂 Ville måske ikke være helt så vild med dem med sort sål. Ja, rigtig meget 🙂

 2. 12. februar 2014 / 09:06

  De er vildt flotte – de minder lidt om de IM-støvler, som jeg har været vild med hele denne vinter, men som koster alt for meget…
  – Jeg kan da godt glæde mig lidt til efteråret sammen med dig ha ha 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   12. februar 2014 / 19:35

   Åh, det er da det, de gør 🙂 Jeg kunne ikke huske, hvilket mærke de mindede om. Jeg kiggede faktisk hos Acne, men det er da selvfølgelig IM 🙂 Ja, disse er en god portion billigere 🙂
   Haha, så gør vi det sammen 😉

 3. Anne-Marie
  11. februar 2014 / 14:28

  De er så lækre…og ser varme og praktiske ud. Dem gad jeg virkelig også godt eje 🙂

  Kh A-M

  • Lullumut
   Forfatter
   11. februar 2014 / 23:01

   De er inbegrebet af perfekte, kan vi vist godt blive enige om 🙂

 4. 10. februar 2014 / 18:41

  De er også virkelig fine altså! Og så ser de egentlig også ud til at være praktiske. win win 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. februar 2014 / 22:56

   De er simpelthen så flotte, og ja praktiske på samme tid. Win win som du selv skriver! 😀

 5. Ida
  10. februar 2014 / 18:28

  Dem kunne jeg også godt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. februar 2014 / 22:56

   De vil sikkert også varme både lune og praktiske til alt din cyklen rundt 🙂

 6. Sofie Eilersen
  10. februar 2014 / 16:57

  Jeg så også bare den lækreste vinterjakke fra Stine Goya, som jeg helt sikkert skal have fingrene i næste vinter! Den smukkeste lyseblå med guld lynlås.. Og et par mega seje støvler fra Sofie Schnoor, som jeg allerede har lagt billet ind på 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   11. februar 2014 / 22:55

   Øj, jeg tror næsten, jeg ved, hvad det er for en jakke 🙂 Så den på D’Angleterre. Ih, lyder ikke dårligt. Håber du får fingre i begge dele 🙂 Modemesserne er faaarlige 😉

 7. Karina
  10. februar 2014 / 10:31

  Hvor ser de lækre ud 🙂 Bare de var mine 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. februar 2014 / 22:53

   Det siger jeg også 🙂 Ærgerligt de først kommer i butikkerne om laaang tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!