Vind solcremer fra Green People

Solen er her, og inden længe er det tid til at smide sokkerne og hoppe i sandalerne. Dét glæder jeg mig til. I forbindelse med det flotte vejr har jeg fornøjelsen af at afholde en SKØN giveaway.

Vind solcremer fra Green People

Én heldig følger kan vinde tre forskellige solcremer fra Green People. Det er disse solcremer, du kan være heldig at vinde:

  • Green People solcreme til ansigtet, faktor 30
  • Green People solcreme til kroppen, faktor 15
  • Green People solcreme til børn, faktor 30

Jeg er selv meget glad for Green People produkterne. På min bryllupsrejse til Barcelona testede jeg ansigtscremen samt en after sun lotion fra Green People. Du kan læse min anmeldelse af de to produkter HER. Jeg er allerede begyndt at bruge solcremen i ansigtet om morgenen, og min søn får også solcremen til børn i ansigtet og i nakken om morgenen, samt når vi går udenfor.

Læs også: Solplejeprodukter fra Green People

Green People beskriver sig selv som “UK’s mest populære naturlige og økologiske hudplejebrand”. Green People har flere certificeringer, bl.a. Cruelty Free og Eco Cert, og brandet har vundet flere priser. 10% af Green Peoples omsætning doneres til velgørenhed, de tester ikke på dyr, og de bruger heller ikke skrappe kemikalier.

Som noget helt nyt kommer Green People solcremerne med nogle nye solfiltre, som ikke forurener verdenshavene eller dens beboere med UV solfiltre. Disse filtre hedder Ocean-friendly. Jeg var ikke selv klar over, at UV solfiltre ikke er gode for miljøet, så jeg synes, Green People er mega seje at have fokus på netop det.

Hos Green People får du altid fri levering, og hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, får du 10% rabat på din første ordre. Lige nu kan du spare 20% på solplejeprodukter med rabatkoden “SOL“. Den gælder t.o.m. den 23. april 2019.

For at deltage i min giveaway skal du:

  • Gå til bloggens Instagram profil for at deltage på selve billedet med produkterne. Find min profil HER.

Gevinsten har en værdi af 633kr. Jeg trækker en heldig vinder af de tre solcremer tirsdag den 23. april. Vinderen bliver offentliggjort på selve billedet på Instagram.


Dette blogindlæg indeholder reklame for Green People. Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!