Vind Beauty Bear HAIR vitaminer

Siden 1. april har jeg testet vitaminer fra det danske mærke Beauty Bear. Måske kender du allerede de her små vingummi-lignende bamser, som er fyldt med vitaminer? Beauty Bear har fire slags på markedet: HAIR, NAIL, SKIN og TAN. Hver især indeholder de ingredienser, som er med til at vedligeholde og styrke henholdsvis dit hår, dine negle, din hud samt din kulør.

Læs eller genlæs: Nuxe Huile Prodigieuse tørolie

Jeg har testet HAIR til mit hår og SKIN til min hud, og derfor kan jeg ikke udtale mig om de andre produkter, NAIL og TAN. Fælles for alle fire typer af vitaminer er bl.a. at de hverken indeholder gluten, kunstige farver eller kunstig smag. De er desuden veganske og ikke testet på dyr. Til gengæld indeholder de vitaminer, som gavner hud, hår, negle samt kulør. Hver bøtte indeholder 60 stk. bamser, og det anbefales at tage to stk. om dagen. Derfor er der til en måned i en bøtte. Vitaminerne bør spises i forbindelse med et måltid og drikkes med et glas vand til.

Beauty Bear SKIN vitamins

SKIN vitaminerne til huden indeholder bl.a. vitamin a, ceramider og zink, som er med til at vedligeholde dit hår. De har en dejlig sød smag af hindbær. I løbet af den måned, jeg har taget SKIN vitaminerne, har jeg desværre ikke kunne se eller mærke forskel på min hud. Den har faktisk ikke set pæn ud de fleste dage. Jeg tror ikke, det nødvendigvis har noget med vitaminerne at gøre. Det er sikkert en kombination af min kost, for lidt søvn og for mange tanker. Måske jeg ville have set et bedre resultat ved længere tids brug. Husk at vi alle er forskellige, og du får forhåbentlig et meget skønnere, høhø, resultat end mig. En bøtte med Beauty Bear SKIN vitaminer koster 185kr. Normalprisen er 249kr. Du finder dem HER hos Billigvoks.dk.

Beauty Bear HAIR vitamins

Udover SKIN har jeg også testet HAIR vitaminerne. De smager sødt af solbær og indeholder bl.a. biotin, zink og acerola. Allerede efter godt en måneds brug kunne jeg se resultater. Jeg har tidligere taget et andet kosttilskud til mit hår, efter jeg fødte min søn, og mens jeg ammede, og her gik der tre måneder, inden jeg kunne se et resultat. Så jeg er begejstret. Jeg kan se fine, nye hår titte frem ved mine tindinger. Hurra. En bøtte af Beauty Bear HAIR vitaminerne kan købes HER hos Billigvoks.dk. De koster pt. 185,50kr. mod normalprisen på 249kr.

Vind Beauty Bear HAIR vitaminer

Én heldig følger kan vinde en bøtte med Beauty Bear HAIR vitaminer. Der er til en måneds forbrug (60 stk.) i en bøtte. Gevinsten har en værdi af 249kr.

For at deltage i min giveaway skal du:

  • Gå til bloggens Instagram profil for at deltage på selve billedet med produkterne. Find min profil HER.

Jeg trækker en heldig vinder af vitaminerne fredag den 10. maj. Vinderen bliver offentliggjort på selve billedet på Instagram.


Dette blogindlæg indeholder reklame for Billigvoks.dk og for Beauty Bear. Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


Gem

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!