Vil du gæsteblogge hos Lullumut?

Inden længe smutter jeg til London i en uge i forbindelse med mit job. Jeg ved ikke, hvor meget tid jeg får til at blogge derovre fra om aftenen, og jeg når nok heller ikke at skrive og forudprogrammere mere end et par indlæg. Derfor.. har jeg besluttet mig for at søge efter gæstebloggere til den uge. Så hvis I har lyst til at udgive et indlæg her på bloggen, så smid mig en mail på lullumut@gmail.com med jeres idé til et indlæg og “Gæsteblogger hos Lullumut” i emnefeltet. Indlægget skal indeholde min. 1 billede i god kvalitet og ellers en tekst om f.eks. mode, skønhed eller mad. Jeg er åben for idéer. Bare det passer ind her på bloggen. Jeg skal selvfølgelig nok linke fra indlægget til jeres blog, hvis I har en selv. Smid en mail senest i starten af næste uge, og så vil jeg forsøge at svare alle. Håber I er med på legen.

EDIT: Nu er der desværre ikke plads til flere gæstebloggere. Jeg har sagt ja til de 8 første henvendelser.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

2 Comments

 1. Camilla
  28. august 2013 / 20:27

  Den ser god ud den brunch! Hvor kan den spises henne? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2013 / 20:48

   Hehe, det er på Café Asta på Hotel Fy & Bi i Valby, København 🙂 Brunchen er ok, men brødet er desværre lidt tørt. Eller, det var det den dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!