Vi skal have en dreng

Den 9. august var min mand og jeg til misdannelsesscanning på Hillerød Hospital. Det er den scanning, hvor hele babyen bliver gennemgået fra top til tå. Er alle fingre og tæer der. Hvordan er udviklingen etc. Alt muligt bliver gennemgået. Vi holdt vejret godt undervejs, for det var jo ikke til at vide, om noget manglede eller ikke var intakt. Da sygeplejersken var færdig, kunne vi konstatere, at babyen havde det godt. Der vil altid være en lille procent, som ikke kan tjekkes, men umiddelbart var og er alt godt.

Vi skal have en dreng

Til sidst spurgte sygeplejersken, om vi ville vide kønnet. Det ville vi helt vildt gerne begge to. Vi er nemlig sådan nogle typer, der godt kan lide at være forberedte og planlægge. Så altså. Vi skal have en dreng. En lille bitte bassemand. Det bliver han i hvert fald kaldt herhjemme, haha. Jeg glæder mig så meget til at møde ham til jul. Se hvad han er for en og ikke mindst hvordan han ser ud. Min mand og jeg havde på fornemmelsen, at det var en dreng, så den tanke havde vi længe leget med.

Læs også: Jeg er gravid og bloggens fremtid

Min mands niece (som i dag er 12 år) skulle have været en dreng. Det var der slet ikke nogen tvivl om. Og forældrene så lidt sjove ud i hovederne, da der så kom en pige ud i stedet. Derfor har vi valgt at køre lidt gråt, beige, hvidt tema. Tænk hvis der kommer en pige ud, og alt er blåt.

Det søde sæt tøj købte min søster og min niece til den lille på deres sommerferie i Bulgarien. Det bliver hans første sæt tøj. Der følger også en hue, sokker og handsker med. Så hyggeligt. Det flotte tæppe er et, som min veninde har strikket. Det er i det blødeste uld og med et blåt bånd. Jeg glæder mig til at svøbe min søn i både det fine tøj og det lune tæppe. Synes det er så dejligt, at familie og venner har tænkt på ham, og på os. Selvom ingen af os har mødt ham endnu.

10 Comments

 1. 25. september 2017 / 14:44

  Ih, hvor spændende 😀 Tillykke med afgørelsen – hvad navne er der så på beding monstro?

  – A

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2017 / 17:57

   Tusind tak 🙂 Vi har snakket lidt om et enkelt, klassisk navn som f.eks. C/Kasper, Thomas, C/Kristian.. Men vi har et andet, vi tror, det godt kan blive 🙂 Vi vil dog gerne lige se bassen først..

 2. Tine
  24. september 2017 / 20:47

  Kæmpe stort tillykke ? Nu er jeg jo ret forudindtaget, men jeg synes, at det er det fedeste i verden at være mor til en dreng. Liiiige bortset fra mængden af gange han tissede sig selv eller mig i hovedet da han var baby ?
  Tæppet er bare SÅ flot!

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2017 / 17:55

   Tusind tak, Tine 🙂 Haha, dejligt at høre, det er skønt at være drengemor 🙂 Der er helt sikkert nogle fordele og ulemper ved begge dele. Som f.eks. tis i hovedet, haha..
   Virkelig flot tæppe 🙂

 3. Ida
  24. september 2017 / 19:04

  Det bliver så spændende og hyggeligt <3 <3 <3 Jeg glæder mig 🙂
  Hihi det er en sød historie med M´s niece 🙂 Og det er et rigtig kært stykke tøj 🙂
  Og jeg er så glad for, at I kan lide tæppet. Håber at bitte bassemanden ogs kan lide det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2017 / 17:54

   Jaaa, vi glæder os også meget 🙂 <3
   Ja, så ingen af os tror rigtigt på det, før vi ser ham 🙂 Rigtig sødt tøj 🙂
   Det er jeg helt sikker på, han også kan - tak igen 🙂 <3

 4. kathrine johansen
  24. september 2017 / 18:13

  Stort tillykke! Bliver skønt med en lille dreng <3

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2017 / 17:53

   Mange tak, Kathrine 🙂 Det bliver virkelig spændende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!