Velkommen til min nye blog

Velkommen til min nye blog
FOTO: Louise Herby. Min lille familie ❤

Kæreste læser, ny som gammel. Kæmpe stort velkommen til min nye blog.

Siden juli 2010 har jeg blogget under navnet Lullumut på domænet Lullumut.com. Og før det på Lullumut.dk og på Lullumut.blogspot.dk. Jeg har længe trængt til luftforandring, da jeg ikke længere kunne forene mig med navnet Lullumut. Det var bare ikke rigtig mig længere, og sådan havde det faktisk været længe. Jeg startede bloggen tilbage i 2010. Det er altså mere end 10 år siden.

Siden dengang er der sket rigtig meget. Jeg..

 • .. Begyndte at læse HD Marketing Management på CBS.
 • .. Skiftede arbejde.
 • .. Færdiggjorde min HD.
 • .. Mistede min svigermor.
 • .. Flyttede fra min 2-værelses lejlighed på 48 kvm.
 • .. Flyttede i et rækkehus, langt væk fra mit netværk.
 • .. Blev en del af Bloggers By Heart netværket.
 • .. Rejste til Japan med min veninde.
 • .. Blev forlovet.
 • .. Blev gravid.
 • .. Skiftede arbejde igen.
 • .. Blev gift.
 • .. Mistede min far.
 • .. Blev mor.
 • .. Var på barsel.
 • .. Var ensom.
 • .. Begyndte at arbejde igen efter endt barsel.
 • .. Blev opsagt på mit arbejde.
 • .. Var ledig i ca. et halvt år.
 • .. Blev Bloggers By Heart ambassadør og en del af Bloggers By Heart Premium netværket (reklame).
 • .. Blev frivillig repræsentant for Momunity i Allerød kommune.
 • .. Kom i arbejde igen, på en tidligere arbejdsplads.
 • .. Var med i Momunitys podcast omkring ensomhed (afsnit 5 på Mofibo).

Som du nok kan læse, har jeg været igennem en hel del på godt og ondt i løbet af de sidste 10 år. Og der er nok en del, jeg har ikke har fået nævnt. Alle disse livsfaser har skubbet mig længere væk fra den kvinde jeg var dengang. Og henimod den kvinde jeg er i dag. Det er 2 meget forskellige kvinder. Og nu er det tid til at kigge fremad.

En ny begyndelse

I forbindelse med at jeg blev gift, fik jeg et nyt efternavn. Herby. Og det er det, som bloggen står for i dag. Louise Herby. Mit fornavn og mit efternavn. Bloggen vil langt hen ad vejen være, som du tidligere kendte den. Med et godt mix af de ting, jeg bedst kan lide; mad, skønhed, personlige indlæg osv. Der vil også komme nyt indhold, som jeg vil introducere lidt hen ad vejen, som jeg får skrevet nye indlæg.

Jeg håber, du fortsat vil følge med her på min nye blog. Det er stadig mig, der tamper løs i tastaturet på den anden side af skærmen. Her i opstartsfasen er der helt sikkert en del børnefejl, som jeg skal udbedre. Jeg har skrevet en liste med ting, men skriv endelig til mig, hvis du oplever noget underligt eller har spørgsmål til noget.

Tak for dig, og tak fordi du læser med ?

Follow my blog with Bloglovin

Share:

10 Comments

  • Louise
   Forfatter
   17. november 2020 / 22:35

   Tak, Lise! 🙂
   Kh. Louise

 1. 16. november 2020 / 12:48

  Hej Louise☀️
  Tillykke med nyt udseende og navn på bloggen.
  Den er blevet flot.

  • Louise
   Forfatter
   16. november 2020 / 22:25

   Tusind tak! Det glæder mig meget, at du kan lide den 🙂 Nogle vil måske mene, den er lige hvid nok, haha.
   Kh. Louise

 2. 16. november 2020 / 08:23

  Kære Louise

  Stort tillykke med din nye blog? den er blevet så fin? men jeg tænker resultatet står mål med det store arbejde det er at skifte tema??

  Og bare rolig uanset hvad du kalder dig og din blog, så læser jeg fortsat gerne med??

  Kh
  Louise

  • Louise
   Forfatter
   16. november 2020 / 22:24

   Tusind tak – hvor er du sød, Louise 🙂 Ha’, ja. Jeg har brugt lidt energi på at flytte ting, sætte op, redirecte osv, men jeg er vildt stolt af, at jeg har gjort det hele selv 🙂
   Åh, det glæder mig så meget ❤
   Kh. Louise

 3. Anne-Marie
  15. november 2020 / 20:59

  Hvor jeg glæder mig til at følge med herinde ♥️Tillykke med den flotte nye blog??

  • Louise
   Forfatter
   15. november 2020 / 21:40

   Det glæder mig, du har lyst til det ❤ Tusind tak 🙂
   Kh. Louise

 4. Ida
  15. november 2020 / 18:41

  Stort tillykke med din nye blog, hvor er den bare fin 🙂

  • Louise
   Forfatter
   15. november 2020 / 21:40

   Tusind tak 🙂
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!