Vær fashionabel og pas godt på miljøet samtidig

Jeg er alene hjemme her til aften, og sådan en lejlighed benytter jeg gerne til at blogge lidt. Jeg burde egentlig lægge rent sengetøj på, men det kan vel godt vente en times tid. Dagen er blevet brugt på at sove længe og lidt tiltrængt shopping i Hillerød. Det blev også til et par outfitbilleder nede ved Slotssøen. Jeg viser dem frem på bloggen i morgen, hvis de er gode, haha.

Nu skal det altså handle lidt om accessories igen. Ja, I know. Men hvilke accessories. For med disse vildt fine stofposer fra Dea Kudibal er det muligt at være fashionabel og passe godt på miljøet samtidig. Jeg har selv to af stofposerne, dog med andre mønstre, og de er altid med mig i min håndtaske. Den ene er med lilla paisley, og den anden er med leopardpletter, men de matcher overraskende cool. Jeg har haft dem begge i et par år efterhånden, og kvaliteten holder stadig, selvom jeg bruger dem hver uge. Nogle gange bruger jeg dem bare til at have f.eks. mit spejlreflekskamera, en trøje eller en paraply med, men som oftest bliver de brugt til dagligvareindkøb. Det er rart lige at have et par poser i nærheden, når jeg er ved at handle ind og har glemt poser og gerne vil undgå at købe og bruge flere plastikposer.

Stofposerne er i 100% bomuld og koster en flad 50’er pr. stk. Det gør de fine og matchende makeuppunge i øvrigt også. De er til gengæld i 100% smukt, skinnende polyester. Portoen koster 50kr, så det kan godt betale sig at bestille sammen med en veninde eller en kollega. Disse tre mønstre er alle fra forårs- og sommerkollektionen 2016, så du skal være hurtig, hvis du skal nå at have fingrene i dem. Foretrækker du også at bruge en stofpose eller et andet net fremfor en plastikpose?

Find stofposerne her:

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!