Undskyld jeg roder

Jeg har længe gerne ville ændre lidt på bloggens udseende og give den et nyt layout. Så derfor, undskyld jeg roder. Hvis du ikke har været inde på bloggen siden i går, ser det hele meget anderledes ud. I går aftes var jeg alene hjemme, og sådan en stille aften foretrækker jeg at udnytte. Jeg elsker min kæreste, men stille det er han altså sjældent, haha. Jeg brugte nogle timer på at kigge på forskellige WordPress temaer. Først på Etsy og bagefter blandt de gratis designs hos WordPress. Jeg endte med et gratis WordPress tema men har så alligevel tilkøbt adgang til Pro pakken. Det kostede ikke mere end 140kr. og er inkl. support. Med Pro pakken fik jeg mulighed for at ændre bl.a. farver og fonte. Den brunlige farve, jeg startede ud med var bare ikke cool.

Det der mangler

Jeg føler selv, at bloggen ser ok ud nu. Men, der er altid plads til forbedringer. Jeg skal bl.a. finde ud af, om der skal være en header, og hvordan den evt. skal se ud. Den er jo næsten overflødig med den store slider. Skrifttyperne skal jeg også lige kigge på. De fungerer ikke 100% for mig. Et nyt Favicon ville heller ikke være dumt. Sidst men ikke mindst mangler jeg et Bloglovin’ ikon samt en oversigt over kategorier. De er i øvrigt på engelsk fremover. Hvad tænker du om det nye layout? Er det for meget, for kedeligt, for småt? Savner du noget? Jeg leger videre. Det er jo min blog, så jeg bestemmer. Men jeg er selvfølgelig åben over for kritik.

Til sidst lige et stort tak for hjælpen til Alexia. Da jeg sad og fedtede rundt med slideren øverst på siden, var hun klar med en hjælpende hånd. Kl.23 lørdag aften. Hvem der bare havde hendes WordPress viden. Hvis du på noget tidspunkt har behov for WordPress hjælp, er jeg sikker på, hun vil hjælpe mod kompensation.

Nu vil jeg nuppe et afsnit eller to af Suits på Netflix. Den serie har virkelig fanget mig. Harvey Specter eller Mike Ross? Haha. Bagefter vil jeg nørkle lidt videre her på bloggen.

Share:

4 Comments

 1. Ida
  10. oktober 2016 / 18:19

  Tillykke med det nye design. Jeg kan rigtig godt lide det og har også haft en tanke om samme opsætning.
  Synes slet ikke at det ser rodet ud – tvært imod 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. oktober 2016 / 20:48

   Tak, søde 🙂 Dejligt du også kan lide det 🙂 Fedt, så ved du, hvad du skal lave i weekenden, haha.

 2. 9. oktober 2016 / 20:55

  Det er flot, men savner nu en flot fangende Header 🙂
  Dejligt med lidt forandringer ikk!

  Rigtig god aften og held og lykke med bloggens nye look 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. oktober 2016 / 21:08

   Tak! 🙂 Jeg ved heller ikke helt, hvad jeg skal synes om den slider. Måske er den lidt for stor. Jeg kan bare ikke umiddelbart lave den mindre, og jeg vil helst gerne undgå at rode i HTML 🙂 Men det kan være, den får lov til at lade livet til fordel for en ny, flot header..
   Jo, det er så rart, at der endelig sker noget nyt. Tusind tak for input 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!