Ugens op og ned – Uge 45

Ugens op og ned - Uge 45
Mine flotte nye ørestikker fra STINE A Jewelry

Så blev det endelig tid til at sidde lidt ved min PC igen. Det har været et par crazy uger, og de næste par bliver kun mere crazy. Nu til et tilbageblik på sidste uge, uge 45.

OP: I sidste uge havde jeg sidste dag på det kursus, jeg deltog på. Det var jeg glad for, for jeg var mildest talt så træt i hovedet. Jeg var helt fyldt op af gode noter og værktøjer, at jeg ikke kunne rumme mere. Jeg nåede at få knap 100 siders noter, hvilket de andre syntes var lidt voldsomt, haha.

NED: Om fredagen skulle vi aflevere vores eksamenscase. Rammerne til denne case var så brede, at mit kasse-tænkede hovede slet ikke kunne være med. Jeg vred mit hovede men fik da til sidste trykket “submit” på afsendelse. Jeg havde valgt det sværeste emne ud af otte emner. Eller, det emne som der kun er én, der tidligere har valgt på det kursus i København. Så, jeg var lidt presset.

Læs eller genlæs: De sidste par ugers op og ned

OP: Min mor syntes, det var længe siden, så hun inviterede os på flæskesteg, kartofler og brun sauce i lørdags. Mums. Jeg elsker min mors flæskesteg.

OP: Vi fik resterne af flæskestegen med hjem og kunne således spise biksemad dagen efter. Nemt og lækkert. Tak mor!

NED: Med kun en uge fra at aflevere eksamenscase til mundtlig eksamen var det bare at komme i gang. Jeg forsøgte dog at bruge min weekend så meget som muligt med min lille familie, men tankerne kørte rundt i mit hovede.

OP: Se lige mine nye, flotte ørestikker fra STINE A Jewelry, som jeg modtog med posten i sidste uge. Trængte sådan til noget nyt. De er bare så fine og enkle og har hængt på mig lige siden. Jeg har fire huller, så jeg købte to af hver. Big Dot Earring Piece Gold. Petit Harlekin Earring Piece Gold.

OP: Min mand skiftede fra sommerdæk til vinterdæk på min bil. Verdens bedste mand.

Jeg håber, du havde en dejlig uge.

4 Comments

 1. Ida Westphall
  25. november 2019 / 06:15

  Det er så sejt med kurset 🙂 Og dejligt med så sej en mand, der kan skifte dækkene på bilen 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   30. november 2019 / 22:39

   Ja, det var virkelig et godt kursus 🙂
   Haha ja. Jeg plejer gerne at hjælpe til. Men det er lidt svært med en tumling, så vi laver gerne noget andet imens 🙂

 2. 17. november 2019 / 13:10

  Åh hvor er de fine 🙂 Elsker Stine A smykker!

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   17. november 2019 / 22:25

   Tak, Stine 🙂 Ja, os mig. Nu ønsker jeg mig alle de andre ørestikker i julegave, haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!