Ugens op og ned – Uge 41

Ugens op og ned – Uge 41
Kæresteaften og den smukkeste buket blomster

Vi er nået til uge 42, og de fleste har efterårsferie. Det har vi desværre ikke herhjemme. Jeg er på kursus nogle af dagene, og de dage hvor jeg ikke er, har jeg en god portion selvstudie. Har du ferie? Og nu til ugens op og ned for den forgangne uge.

NED: Vi kom rigtig dårligt fra start om mandagen. Jeg har ellers været god og både lavet madplan og handlet stort ind de sidste par søndage, og det lykkedes ikke denne søndag. Så det var bare en uge med evig indkøb og “hvad skal vi spise i aften?”.

OP: En af de helt store opture var, da jeg sidste mandag startede på et seks ugers kursus i digital markedsføring hos Bigum&Co. Allerede efter første dag var jeg godt træt i hovedet. Det er enormt spændende, og jeg har efter kun en uge fået mange nye værktøjer til mit arbejde med marketing. Det kursus er alt, hvad jeg havde håbet på.

NED: Jeg kan godt mærke, at det her selvstudie trækker lidt tænder ud. Efter en lang dag på kursus har jeg mest brug for en hviledag, haha. Eller endnu bedre, en dag med min søn hjemme fra vuggestuen. Men, jeg har også en eksamen (og et eksamensprojekt!) at forberede mig til om en lille måned.

OP: Vi bliver lidt i kursusgenren endnu, for det fylder rigtig meget. Selvom jeg “kun” skal være der i seks uger i alt, er det nogle virkelig rare med-kursister. Der er altid nogen at sparre med i pauserne og at spise frokost med. Det betyder også bare noget.

Læs eller genlæs: Mine planer for oktober

NED: Måske læste du i sidste uge, at jeg fik købt mig et par nye jeans. Jeg har selvfølgelig allerede revet hul på dem. Hang kortvarig fast i vores skoskab. Sådan er det vel, når man køber billige jeans, der ikke er i rigtig jeans-kvalitet. Nå, men jeg fik heldigvis syet dem hurtigt.

OP: Den ene dag stod der en STOR buket blomster ude foran min hoveddør. Fra verdens bedste mand. Tror aldrig jeg har set så stor en buket før.

NED: Jeg kunne ikke få fat i min mor i fem timer den ene dag. Det er altså ikke sjovt at have en mor, som ofte har problemer med sin telefon. Var sikker på, hun var faldet om derhjemme, men det var hun heldigvis ikke. Gudskelov.

OP: Lørdag til søndag blev A passet af sine bedsteforældre, da de savnede ham. Og det gav jo så automatisk min mand og jeg lidt kærestetid. Vi så Joker (fed film!) i biografen, hentede sushi hos Letz Sushi og spillede Sequence. Nå ja, og så sov vi til efter kl.9 og spiste sen morgenmad, mens vi så Homeland.

NED: Jeg savnede min lille dreng SÅ meget! Synes virkelig ikke det var sjovt at være uden ham, selvom jeg jo godt ved, at det kan være tiltrængt for os alle. Måske er det fordi, han kommer ind og sover i vores seng hver nat, når han vågner. Savnede i hvert fald både hans duft og snorken ved siden af mig.

6 Comments

 1. 17. oktober 2019 / 14:59

  Hvor skønt med sådan en kæreste aften. Det har man altså bare brug for engang i mellem – selvom jeg godt kender det der med at man savner de små hoveder alligevel 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   17. oktober 2019 / 22:20

   Det der med at være nogens mor (og far) er bare en sjov størrelse 🙂 Ligesom når de sover lur i weekenden, og man bare venter på, de vågner igen, haha..

 2. 16. oktober 2019 / 19:55

  Lyder så spændende med det kursus og godt der er nogle du kan spise frokost med – det betyder altså bare så meget.
  /Annette

  • Lullumut
   Forfatter
   16. oktober 2019 / 22:25

   Det er vildt godt 🙂 Og spændende! Og svært, haha! Ja, heldigvis 🙂 Ellers kunne jeg jo bare bruge pauserne på at lave eksamensprojekt, haha.

 3. Ida Westphall
  16. oktober 2019 / 19:42

  Det lyder som en god blanding af op-og-ned. Øv med de nye bukser. Kan de reddes?
  Kender så godt, til følelsen af, ikke at kunne få fat på ens mor. Jeg bliver også altid dybt urolig og tænker massere af tanker. Heldigvis er de altid ubegrundet, når det kommer til stykket 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. oktober 2019 / 22:24

   Ja, jeg er jo også bare et menneske med ups and downs 🙂
   Mega øv. Jeg har syet dem, som jeg også skrev i indlægget 🙂
   Heldigvis, ja. Men det ligger nok lidt dybt i mig, da jeg i forvejen har mistet min far uden et sygdomsforløb forinden. Alt kan ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!