Ugens op og ned – Uge 40

Ugens op og ned – Uge 40
Vores nymalede IKEA Ivar skab

OP: Som jeg nævnte i sidste uge, er jeg blevet repræsentant for Momunity i Allerød. Og på under 24 timer kom der næsten 200 ind i Facebook gruppen Momunity – Mor i Allerød. Hallo, det er sejt!

OP: Jeg fik grundet og efterfølgende malet vores IKEA Ivar skab to gange, så nu er det gråt og matcher så fint den grå væg bagved. Farven på skabet er dog lysere end væggen, men det er der ikke noget at gøre ved. Vi har besluttet os for at sætte ben under skabet i stedet for at hænge det på væggen. Det gør det lidt nemmere, hvis vi vil flytte det senere.

OP: Efter at have taget tilløb længe og endelig fået grundet skabet, forkælede jeg mig selv med en Nutella mad. Vi har aldrig Nutella i huset, fordi vi ikke har godt af det og ikke kan administrere det, men denne var en gave. Den nåede at være uåbnet i næsten fire uger.

NED: Glasset med Nutella er åbent. Og det er altså et af de helt store glas.

OP: Jeg fik købt nye jeans, da mit sidste par gav op pga. slitage. Endte med et par bløde, højtaljede jeans og drømmer allerede om et par mere.

OP: Det blev også ugen, hvor jeg fik fik købt vinterstøvler til A. Og nattøj, da han var meget tæt på at vokse ud af det gamle. Så mangler vi bare en flyverdragt. Og et par handsker eller luffer. De kære små mangler jo altid noget.

Læs eller genlæs: Ugens op og ned – Uge 39

OP: Jeg fik en ansigtsbehandling hos Organic Skin i Allerød. En rigtig grundig dybderens, lige som jeg, eller øh min hud, trængte til.

NED: Min mand var ude med arbejdet hele lørdagen, og om søndagen var han mere død en levende. Han havde bl.a. drukket Fernet Branca og hoppet i en pool med alt sit tøj på. Han var ikke populær hos mig om søndagen. Det tør jeg godt indrømme, og han ved det også godt.

OP: Jeg besøgte min veninde, som havde sørget for dejlig frokost til os. Det var som altid hyggeligt, og lige der havde jeg gerne ønsket, jeg ikke havde en bagkant og skulle nå i vuggestuen. Men, jeg kan jo heller ikke undvære mit lille menneske.

OP: Efter et lille halvt års tid med instant kaffe blev det også ugen, hvor vi fik købt ny kaffemaskine. Mega nice. Vi havde kredset rundt om forskellige mærker og modeller men tog til sidst en hurtig beslutning.

OP: Ugens største op må nok være, at bassen fik taget både gruppebillede og portrætbillede i vuggenstuen. Min mand og jeg var med, da han fik taget portrætbillede, og det blev så godt, at jeg trillede en tåre eller to. Jeg var nervøs for, om han ville smile, men det sørgede “en pruttende abe” heldigvis for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!