Ugens op og ned – Uge 4

Ugens op og ned – Uge 4
Fine vintergækker i min have.

En ny uge. En ny liste. Her kommer ugens op og ned – uge 4.

OP: Vintergækker! Jeg er vinterbarn og har altid elsket vintergækker. Min far plantede en masse i min have, så de er samtidig et kært minde om ham, nu hvor han ikke længere er her. Opdagede disse i min have og blev så glad ved synet.

NED: Vi startede lige ugen ud med sygdom til den lille basse. 3-4 dage hjemme fra vuggestue med feber. Skakmat. Heldigvis er vi beriget med bedsteforældre, som alle stod klar til at nusse om ham, så vi kunne passe hvert vores arbejde.

OP: Selvom det er alt for underligt og skræmmende med det milde vejr og regn i januar, må jeg altså tilstå, at jeg er lidt vild med det. Jeg er en frosenpind og vil normalt helst bare grave mig ned om vinteren.

NED: Efter vi er kommet i kategorien “børnefamilie”, kommer vi ikke længere så meget ud i hverdagene. Sidste uge bød på flere sociale arrangementer, og jeg kan godt mærke, at jeg ikke er “in the game” længere. Louise 80 år, haha.

Læs eller genlæs: Ugens op og ned – Uge 3

OP: Den ene aften deltog jeg i fokusgruppe, som jeg er med til et par gange om året. Synes det er så rart og givende at være med. Vi har altid et spændende emne oppe at vende.

OP: Vi fik vasket begge biler i weekenden. De trængte virkelig, og det er bare så rart, når det er blevet gjort.

NED: Jeg er desværre begyndt at tabe en masse hår. Sådan ud af det blå. Det er heldigvis ikke så slemt, som da jeg havde født og ammede. Men det er derhen af. Så, nu sætter jeg alle sejl ind på at få sundt hår igen.

OP: Lørdag morgen sov min søn til klokken var næsten 8:30. Åh, sikke en luksus. Han sover meget sent om aftenen, hvilket godt kan være udfordrende i hverdagen. Not so much i weekenden.

OP: Torsdag aften stod den på mødregruppe-middag på Allerøds lokale italienske restaurant Ristorante Amarone. Der går man aldrig galt i byen med maden. Siden sidste date har vi fået en ny mor med, så vi nu er oppe på 4 kvinder, og det er helt fantastisk.

OP: Jeg fik en invitation til en gallapremiere på en film i næste uge. Det glæder jeg mig til. Kommer alt for lidt i biografen.

Hvordan har din uge været?

4 Comments

 1. 29. januar 2020 / 23:51

  Vintergækker er så fine, de pibler op i min have pt. Bilvask overlader jeg til gemalen – mens jeg går ud og bruncher med veninderne.
  Er også ved at blive tyndhåret, men det hører vist alderen til. Det er lige lovligt tidligt for dig, så måske et vitamintjek og/eller mindre stress i hverdagen…

  Hej fra Janet

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   31. januar 2020 / 21:54

   De er bare så skønne og minder os om lysere og lunere (ahem) tider 🙂 Haha, det gad jeg også godt, men vi har 2 biler, så jeg må hellere tage min del af tjansen. Det er desværre heller ikke så meget, jeg får brunchet den, efter jeg er blevet mor. Meen, næste weekend.
   Åh, jeg synes, du har så smukt gråt og velplejet hår. Sådan må mit hår gerne se ud, når det bliver gråt. Ja, jeg tror måske, det er en kombination. Savner også bare de der nætter, hvor jeg kan sove igennem uden at blive vækket min. 1 gang.

 2. Ida Westphall
  29. januar 2020 / 19:32

  Det lyder ikke rart med sygdoms ramt lille mand og dit hår tab. Håber ikke at det er noget alvorligt.

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   31. januar 2020 / 21:51

   Nej, altså A er 7-9-13 frisk igen. Det var vist noget virus. Mht. mit hår ved jeg ikke lige, hvad det går ud på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!