Ugens op og ned – Uge 39

Ugens op og ned – Uge 39
Et billede fra softice-baren hos FOOD CLUB i Aarhus

Endnu en uge er overstået og sikke en. Det var sådan en uge, jeg ikke selv var rigtig herre over, og jeg følte konstant, jeg var bagud. Med alting. Bl.a. ansøgninger. Men, når jeg så kigger tilbage, så lavede jeg da flere ting og var både på kursus, til event og til to møder. Så, helt uproduktiv var jeg da ikke.

OP: Jeg var på LinkedIn kursus hos min a-kasse. Super godt og relevant kursus. Fik en del guldkorn med hjem, selvom jeg er hjemmevant bruger.

NED: Bassen blev ringet hjem fra vuggestuen pga. feber. Mandag kl.11:30. Så er ugen ligesom i gang. Heldigvis kunne jeg komme hurtigt hjem, da mit kursus sluttede tidligt. I sådanne tilfælde er det ret perfekt at være ledig, selvom jeg nu foretrækker at gå på arbejde.

OP: Tirsdag tog jeg til bloggerevent hos FOOD CLUB i Aarhus sammen med Bloggers By Heart. Det var en rigtig god oplevelse, og hvis du ikke allerede har læst om det, kan du gøre det i dette blogindlæg.

NED: Til Aarhus var jeg så heldig at køre sammen med Katrine og Lise. Da de skulle blive derovre, tog jeg toget hjem alene. Desværre havde jeg ikke købt en billet, så den billet der stod til knap 200kr. den ene dag kostede knap 400kr. den næste dag. Note to self: Køb billetten med det samme.

NED: Onsdag beholdt jeg min søn hjemme, fordi han stadig virkede lidt varm. Han var virkelig irriterende og ville slet ikke sove lur. Jeg prøvede to gange i barnevognen, en gang på sofaen samt to gange i vores seng. Fordelt over to-tre timer. Jeg husker det ikke, haha. Men han ville ikke sove. Og var således bare rigtig træt og irritabel hele dagen.

Læs også: En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus

OP: Torsdag havde jeg et møde med Sara og Sine fra Momunity-universet, og her tog jeg en hurtig beslutning om at blive repræsentant for Momunity i Allerød. Vil du vide mere om Momunity, finder du info HER. Er du mor og bosat i Allerød kommune, kan du tilmelde dig HER. Alle typer af mødre er velkomne, også kommende mødre, bonusmødre, stedmødre og bedstemødre.

NED: Jeg havde min computer med til Aarhus og havde store planer om at sidde og svare på mails, skrive et blogindlæg omkring eventet mv. Desværre svingede toget virkelig meget, så jeg blev helt dårlig ret hurtigt. Det var en virkelig lang tur hjem til København og så videre nordpå bagefter.

OP: Efter mit møde med Momunity havde jeg et statusmøde hos mit lokale jobcenter. Et rigtig godt og kort møde, og det sidste møde i denne omgang, for jeg er nemlig langsomt på vej væk fra ledigheds-trummerummet. Det fortæller jeg mere om i et separat indlæg senere. Først starter jeg på et seks ugers kursus i digital markedsføring hos Bigum&Co.

NED: Torsdag eftermiddag blev bassemanden ringet hjem fra vuggestuen. Med feber. Igen. Pædagogerne var søde og sagde, at det var en virus, der bare skulle have lov til at forsvinde ud af kroppen selv. Så vi ønskede god weekend og tøffede hjem på sofaen.

Resten af min uge står lidt uskarpt, fordi den var fyldt med så meget sygdom og virkelig meget sofa-putning. Hvordan var din uge?

6 Comments

 1. Mette
  2. oktober 2019 / 08:22

  Du kan glæde dig til kurset hos Bigum & Co. Jeg tog det i nov/dec 16 med et eksamensprojekt til et 10-tal. Det er superinspirerende

  • Lullumut
   Forfatter
   2. oktober 2019 / 09:03

   Det kan du også tro, jeg gør 🙂 Fedt at du var glad for det. Har kun hørt så meget godt om det, og nu er det simpelthen min tur 🙂
   Håber ellers du har det godt og trives på din nye arbejdsplads 🙂

 2. 2. oktober 2019 / 06:33

  Sikke en uge. Vi har også fået Momunity her i Dragør. Jeg er ikke så aktiv, men via en anden mor i netværket har jeg fundet noget motion der passer ind i min kalender med 2 børn

  Spændende med Bigum kurset…
  /Annette

  • Lullumut
   Forfatter
   2. oktober 2019 / 09:02

   Ja, nogle gange (læs: aldrig) kan man bare ikke selv planlægge, når man har børn 🙂
   Fedt at du bruger Momunity, Annette. Det glæder mig virkelig meget 🙂
   Det bliver mega spændende. Jeg glæder mig så meget til at suge det hele til mig.

 3. Ida
  2. oktober 2019 / 06:28

  Det så så hyggeligt ud i Århus, men øv med turen hjem.
  Og rigtig god bedring med A. Håber at det går bedre 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. oktober 2019 / 08:53

   Det var meget, meget hyggeligt – og vildt lækker mad 🙂 Ja, turen hjem var lidt dyr og bumpet men helt sikkert det hele værd 🙂 Aarhus er også bare så skøn en by. Bliver nødt til at tage derind igen med en overnatning eller to.
   Mange tak, han er frisk og rask igen 🙂 7-9-13…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!