Ugens op og ned – Uge 36

Ugens op og ned – Uge 36
Hjemmelavede pandekager i sommerhuset

Så er vi hjemme fra sommerhus igen. Vi landede fredag aften, og jeg har faktisk allerede skrevet lidt om det i dette blogindlæg. Og helt ærligt, så er jeg glad for at være hjemme igen. Det er vi alle tre. Her kommer min op og ned liste for sidste uge.

Byd meget gerne ind med din uges op og ned i kommentarfeltet <3

OP: Vi lavede og spiste pandekager, med sukker og marmelade. Så undervurderet.

NED: Uf. Vejret var køligt. Hele ugen. Koldt og blæsende. Det er jo lidt, hvad man kan forvente, når man booker sommerhus i Danmark i september. Eller, bare i Danmark, haha. Vi havde desværre alt for lidt varmt tøj med, men vi klarede den med lag på lag.

OP: Vi fik besøg i sommerhuset. Af min mor og hendes kæreste den ene dag. Samt af min svigerfar og hans kone den anden dag. Meget hyggeligt. De havde frikadeller, muffins og legetøj med.

NED: Om mandagen kørte vi til havnen for at købe frisk fisk. Desværre havde alt lukket, da vi endelig kom frem. Så ville vi kigge forbi Olgas og spise en is, men der var lukket om mandagen. Æv. Vi prøvede at køre efter et par legepladser, min mand havde researchet sig frem til. Desværre var der ikke meget legeplads over dem.

OP: Vi kiggede åbningstider på nettet og nåede således forbi Odden Fisk, mens der var åbent. Det blev til et par lune fiskefrikadeller og hjemmelavet remoulade til mig og bassen og krabbesalat til min mand. Det er så vigtigt at støtte de lokale. Det kan bare godt være udfordrende uden for sæson.

Læs også: Ude godt hjemme bedst

NED: Jeg stak mig på rumpen på en stor kaktus i sommerhuset. Havde vildt travlt med at tage billeder af min lille dreng. Syntes nok der var noget, der stak. Men altså, jeg tænkte ikke lige over, hvad det var. Av av. Var vildt rød bagefter og havde mange små, fine stikkere i mine leggings bagefter.

OP: Den ene dag, da vi havde bedsteforældrene på besøg, sneg min mand og jeg os ud ad døren en lille times tid. Vi tog på Olgas og fik et par gode kugler is. Lige midt i en solstråle på en ellers grå og trist dag. Tænk hvad sådan en timeout kan gøre for humøret.

NED: Jeg flækkede et stykke af min storetånegl. Av av. Aner ikke hvordan det skete, men det gjorde ondt, og kønt er det ikke.

OP: Vi gyngede. Eller, bassen gyngede. Når det ikke lige regnede eller blæste en halv pelikan.

NED: Jeg forsøgte mig med at lave hjemmelavet modellervoks. Dårligt vejr, du ved. Brugte opskriften fra Valdemarsro. Desværre blev den mega klistret. Den fik lov til at stå i flere dage men blev slet ikke mere tør af det. Øv. Måske du kender en god opskrift?

2 Comments

 1. Ida
  22. september 2019 / 18:31

  Av det lyder ikke rart med kaktusen. Men det lyder dejligt med fisk, besøg, is og pandekager 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. september 2019 / 21:21

   Haha nej, kan ikke anbefale nogen at gå ind i en kaktus 🙂
   Ja, det var hyggeligt, selvom vejret var møg-kedeligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!