Ugens op og ned – Uge 30

Ugens op og ned – Uge 30

En ny uge, en ny liste med ugens op og ned. Denne uge har der været en del flere øv oplevelser end sidste uge. Hvordan har din uge været?

OP: Da vi var i Bulgarien fik min søn nogle underlige røde knopper, så vi måtte en tur forbi hotellets læge, på hospitalet for en blodprøve og efterfølgende på apoteket med en recept. Det kostede lidt, men heldigvis havde vi styr på vores rejseforsikring, og vi har netop fået refunderet alle pengene.

OP: Herhjemme har vi længe talt om at omlægge vores boliglån på huset. Faktisk siden engang i november. Men pga. indkøring i vuggestue og jobstart for mit vedkommende blev det skubbet bag i køen. Nu har vi endelig fået sat det i gang, og heldigvis er renten faldet yderligere siden dengang.

NED: Vi tror, vores barn allerede er kommet i trodsalderen, af forskellige årsager. Den ene aften brugte vi næsten en halv time på at “diskutere”, om han skulle have hagesmæk på eller ej til aftensmaden. Suk. Han endte med at spise uden den. Dagen efter tog han den på uden problemer. Jeg ønsker mig en manual til små børn.

Læs eller genlæs: Ugens op og ned – Uge 29

OP: Yay, vi har fået booket sommerhus til vores resterende ferie. Vi har kun holdt en enkelt uges sommerferie indtil videre. Der hvor vi var i Bulgarien. Det var ikke just nogen succes, så vi glæder os vildt meget til en uge i Sjællands Odde.

NED: Vi havde en hverdags-nat, hvor sønnen var vågen ca. mellem kl.03 og 05 og kartede rundt i vores seng. Av. Den var altså ikke rar, da vækkeuret ringede.

OP: Jeg havde besluttet mig for, at vi skulle have et IKEA Ivar skab i stuen til opbevaring af bassemandens legetøj. Vi var i IKEA og hente den i går, og den er samlet og så fin. Nu skal den bare have en sjat maling og hænges op på væggen.

OP: I lørdags kørte vi til Vejborggård Jordbærcentret for at plukke jordbær. Det ligger vitterligt ikke mere end 12 min. fra os, så det var jo oplagt. Faktisk var det første gang, jeg var der. Det er også første gang i mange år, at jeg har været på pluk-selv-jagt. Glæder mig allerede til næste sommer. Det må gerne være en tilbagevendende begivenhed med min lille familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!