Ugens op og ned – Uge 3

Ugens op og ned – Uge 3
En fin lille fugl, der holder til ude i vores “lilla” busk

Den seneste uge var generelt en ret god uge. Hvordan var din uge?

Ugens op og ned – Uge 3

OP: I tirsdags havde jeg fødselsdag. Mega op. Jeg er ikke en af dem, der bliver skræmt over at blive ældre, og derfor har jeg ikke spor imod min fødselsdag. Jeg synes pt, jeg er et godt sted i livet, og det er rart.

OP: På min fødselsdag holdt jeg en fridag sammen med min mand. Vi tog ind til København og spiste langsom (og varm!) morgenmad på Fars Dreng ved Rosengården.

NED: Brunchen var rigtig dejlig. Omend jeg faktisk syntes, det blev lidt dyrt. Vi holdt os nu ikke tilbage, og havde vi bare nøjedes med et par boller med smør og ost, var prisen da også blev en anden. Nå, men vi kommer ikke så tit ud, at det gør noget.

OP: Efter brunchen tullede vi rundt inde i København og kiggede i butikker. Kl.12:30 havde jeg en aftale inde hos Mofibo, hvor jeg skulle optage en podcast episode sammen med Momunity. Jeg skal nok melde ud herinde, når den episoden går live. Der kommer også en rabatkode til Mofibo, så vi begge kan høre de første episoder.

NED: Det var altså en ret vild oplevelse at sidde der i studiet og optage en podcast. Wauw. Jeg var helt høj bagefter. Desværre kom jeg også i tanke om en masse ting, der ville have givet mening at nævne efterfølgende. Sådan er det jo, når man bare sidder og snakker frit fra leveren.

LÆS ELLER GENLÆS: Ugens op og ned – Uge 2

OP: I weekenden kom vi en tur til City2 i Høje Taastrup, hvor vi havde både nogle julegaver og nogle fødselsdagsgaver, der skulle byttes. Det var skønt at få dem byttet inden udløbsfristen. Og så har City2 nogle ret fine indkøbsvogne med biler foran, så den lille mand var godt underholdt.

NED: Min bil volder desværre stadig problemer. Øv. Den drypper stadig motorolie, og det er ikke særlig hensigtsmæssigt. Og så er det bare irriterende at betale for en reparation og bruge tid på det.

OP: På vej hjem fra City2 kørte vi lige forbi Ganløse Bageri, og selvfølgelig skulle vi smage deres fastelavnsbolle. Og den er godkendt! Kan dog godt mærke, at jeg ikke har en craving efter fastelavnsboller i år. Fik lidt for mange de seneste par år.

NED: Jeg var ikke på arbejde på min fødselsdag, og dagen efter var der kun en enkelt kollega, der sagde tillykke. Sådan er det vel at arbejde sammen med mænd og kun mænd. Men så slap jeg da for at køre efter kage, haha.

OP: Om søndagen brugte vi en god times tid på den gratis tumlebane i Blovstrødhallen. Helt fantastisk koncept. Og så mødte vi en del børn og forældre, vi kendte. Bl.a. en pige fra vuggestuen og et par mødre, jeg har mødt gennem Momunity.

4 Comments

 1. Vejen Til Birkin
  26. januar 2020 / 11:12

  Jeg tror altså også jeg vil prøve at holde fri på min fødselsdag, det er så dejligt med en dag på ens præmisser. Og tillykke med din fødselsdag ?
  /Annette

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   27. januar 2020 / 22:48

   Det kan varmt anbefales 🙂 Med eller uden børn. A var hjemme hos min mor, men når han bliver større, tager vi ham med 🙂 Det var lidt svært at have ham med pga. lur og podcast. Tænker vi også skal holde fri på hans fødselsdag, men det bliver måske lidt fjollet med 2 fridage i rap lige efter jul, haha. Tusind tak!
   Kh. Louise

 2. Ida Westphall
  25. januar 2020 / 18:43

  Fars dreng er så hyggeligt et sted og deres mad er god 🙂 Det er længe siden, at jeg sidst har været der.. Måske jeg snart må få lavet om på det..
  Glæder mig til at høre podcasten med dig 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   27. januar 2020 / 22:46

   Ja, det var meget hyggeligt, og også meget godt 🙂 Det må du gøre 🙂
   Jeg har lige forhørt mig, om umiddelbart kommer denne episode ud omkring slutningen af februar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!