Ugens op og ned – Uge 29

Ugens op og ned – Uge 29
Rester af fredagsslik, BoligLiv og en skål fra Lene Bjerre

Ugens op og ned for uge 29 er nu online. Yay. Ugen bød næsten kun på rare ting, så de kommer her. Hvordan har din uge set ud?

OP: Jeg havde første dag på min Kirppu stand i Hillerød og var forbi med en blandet bunke. Især en hel masse bøger. Allerede mens jeg satte op, kom der en sød herre og købte to af mine bøger. 15kr. i alt. Jeg har sat mine ting meget billigt, fordi det skal være realistisk, og fordi jeg ikke ønsker at skulle have tingene med hjem igen.

OP: De første Kirppu penge gik ind på oversigten. Det er virkelige skægt at følge med i, hvor meget der er blevet solgt. Jeg har givet hver enkelt ting en individuel pris, f.eks. 10,11kr, så jeg kan sidde hjemmefra og følge med i, hvad der er blevet solgt. Selvom det kun er småpenge, har jeg solgt noget hver dag indtil videre.

OP: Fredag aften var jeg på date med min mand. Vi mødtes på Yakiniku i Allerød kl.17 efter arbejde. Yakiniku var en virkelig god oplevelse. Vi bestilte frisklavet sushi ad libitum og grillede kød og grøntsager på bordgrillen. Det hele var friskt og lækkert. Kl.19:15 var vi hjemme igen til at tage imod bassen, som havde brugt dagen i Zoo med sine bedsteforældre. Det kan godt være, det kun var to timer som mand og kone/kærester, men det var to gode timer.

Læs eller genlæs: Ugens op og ned – Uge 26

OP: Efter at have spist på Yakiniku købte vi fredagsslik med hjem. Desværre ville vores lille dreng ikke rigtig sove, så vi kravlede alle ind under dynerne i dobbeltsengen. Det betød, at vi ikke nåede at spise ret meget slik, og således var der fredagsslik lørdag aften. Tror aldrig det er sket før. Okay, jeg havde muligvis også lagt en god sushi-bund, haha.

OP: Om lørdagen var vi en tur i Bahne i Lyngby. Vi havde et gavekort liggende fra en returneret bryllupsgave, som vi ikke har kunne finde noget for. Jeg foreslog, at vi kunne bruge det på noget nyt sengetøj, og det var min mand heldigvis enig i. Vi fandt et pænt sæt med grå striber fra Margit Brandt Copenhagen, og da det var på tilbud, har vi stadig en rest gavekort tilbage. Jeg elsker gavekort. Og jeg glæder mig til at få vasket sengetøjet, så vi kan sove i det. Nu fik jeg lige kigget på tøjkollektionerne fra Margit Brandt, og det er da i øvrigt voldsomt pænt.

2 Comments

 1. Ida
  27. juli 2019 / 18:34

  Ih hvor rart, men en uge, hvor kn ‘op’ ting nævnes 🙂
  Så sejt, at du har lavet en stand og at der er så godt gang i den 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2019 / 12:46

   Ja, bestemt 🙂 Jeg tror nu nok, der var et par knap så gode ting, men når jeg ikke har fået skrevet dem ned, og heller ikke kan huske dem, var de nok ikke noget at nævne 🙂

   Det er mega sejt. Jeg er så stolt af mig selv, at jeg fik det gjort. Det kræver lidt tid, men det er så dejligt, at jeg ikke skal slæbe det hele med hjem igen og samtidig har tjent en lille skilling, der skal ind på børneopsparingen 🙂 Kan varmt anbefale dig selv at prøve det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!