Ugens op og ned – Uge 21

Ugens op og ned – Uge 21
FOTO: Louise H. Nielsen. // Smukke blomster og en stille stund mens barnet sov lur.

Her kommer den sidste udgave af ugens op og ned, som du kender den. Jeg ved, jeg skrev noget andet i sidste uge. Men jeg har besluttet mig for at nedlægge denne ellers hyggelige kategori. Jeg vil noget andet og noget mere med min blog. Og nogle gange skal der siges farvel til en ting, inden der kan siges goddag til en ny. Og jeg har brug for noget nyt. Jeg kommer til at køre ugens op og ned videre henne på Instagram fra næste mandag af, så følg endelig med derhenne. Det foregår hos @Lullumut. Indtil da kan du læse dette indlæg og den allerførste udgave af ugens op og ned. I sidste uge var jeg endnu engang hjemsendt. 5. uge for at være præcis. Her kommer ugens op og ned – uge 21.

Ugens op og ned – Uge 21

OP: Endelig fik jeg taget mig sammen til at gennemgå min garderobe med henblik på at opbygge en capsule wardrobe. Det tog under 1 time, og jeg er så glad for resultatet allerede. Jeg har ville gøre det i flere år.

OP: Nu kan jeg rigtigt se, hvad jeg mangler i min garderobe. Og det er ikke så lidt. Har ikke prioriteret min garderobe siden starten af 2017. Hej graviditet, amning, barsel, ledighed mv. Derfor har jeg også bestilt en ordentlig stak basistøj hjem. Glæder mig til at modtage det.

NED: I forbindelse med min capsule wardrobe har jeg brugt helt sindssygt meget tid på Pinterest. Det må være min mest brugte app i sidste uge.

OP: Fredag efter aftensmaden kørte jeg til Farum og købte bland selv slik. Oh, what a joy. Det blev lidt dyrt. Jeg er ude af træning, haha.

OP: I weekenden havde vi gæster. For første gang siden februar-marts. Det var godt nok rart.

OP: Weekenden blev også brugt på at besøge min mor. Det er kun anden gang, jeg ser hende siden februar, og det er altså bare noget andet end telefon og Skype.

NED: Jeg fik smadret glasset i et Georg Jensen termometer, da jeg skulle støvsuge. Heldigvis var det ikke et, jeg var glad for. Minimalisme WTF.

OP: Jeg har fået blomster. Øffede jo lidt over, at mors dag var blevet forbigået herhjemme. Så jeg fik en kæmpe buket med det sødeste kort om, at det jo er mors dag hver dag ❤ Jeg fik helt tårer i øjnene.

Læs også første udgave af ugens op og ned: Ugens op og ned – Uge 18

NED: Jeg har været træt. Helt indtil midt på tirsdagen var jeg træt og havde ingen energi til noget. Lå bare på sofaen. Heldigvis har det vendt.

OP: Vi har lagt en ny bestilling hos Hjem-IS, som kommer i denne uge. Hej is med dobbelt saltkaramel!

OP: Det virker som om, vi bestiller i et væk. Og det gør vi måske også, men det er virkelig en periode, vi er inde i. Vi har altså desværre ikke vundet i Lotto. Det er blevet til en juniorseng og en kommode til A. Jeg håber sådan, han vil sove i sengen, for han har ikke ville sove i sin seng siden januar. Begge dele kommer i weekenden, og jeg GLÆDER mig.

OP: Der kommer heldigvis også ting UD af huset, haha. Det lykkedes mig at sælge vores spisebordsstole. Muligvis for billigt, for jeg fik MANGE henvendelser på dem. Men nu har vi ikke stuen fyldt med stole, og der er en ung pige, der er glad. Win win.

NED: Da vi var hjemme hos min mor, hvor A skulle sove lur, havde vi glemt sutter. For første gang nogensinde havde vi ikke en eneste sut i tasken. Så mig ind i Rema1000 og bruge dumme penge på sutter.

OP: A ville selvfølgelig slet ikke kendes ved de nye sutter og sov således lur uden en sut i munden. For første gang nogensinde. Nye tider måske.

OP: De fleste af os fik foræret en fridag i torsdags. Jubii.

NED: Den der forlængede weekend var ikke sådan helt på vores side, da min mand skulle arbejde fredag. Men så var der selvfølgelig dobbelt op på mor-søn hygge.

Hvordan var din uge?

8 Comments

 1. 26. maj 2020 / 14:06

  Åh hvor sødt med blomsterne <3

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   2. juni 2020 / 10:27

   Simpelthen så sødt 🙂 ❤

 2. 26. maj 2020 / 12:35

  Spændende med nyt, det må lures ud.
  Din ugentlige opdatering, kigges fremover i stedet med på IG.
  Slik og ny garderobe, er altså ikke det værste man kan blive udsat for?

  Kh fra Janet

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   2. juni 2020 / 10:27

   Tak, Janet – jeg håber, du kommer til at synes om det 🙂
   Ih, du er skøn – tak! 🙂
   Haha, nej. Jeg elsker både slik og oprydning i garderoben.
   Kh. Louise

 3. 25. maj 2020 / 21:31

  Ej, det har da vist været en ret god uge, alt i alt, har det ikke?

  Jeg synes også dine op og ned-indlæg er hyggelige, og jeg bliver faktisk lidt inspireret 🙂 Fedt, at du planlægger at fortsætte dem på IG. Men jeg er også sikker på at det næste der kommer bliver mindst lige så godt 🙂 Jeg glæder mig!

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2020 / 10:18

   Jo, det synes jeg da 🙂 Glæder mig så meget til at få Trofast hjem i stuen og teste det af med legetøj 🙂
   Tusind tak 🙂 Det glæder mig meget, at jeg kan inspirere dig. Du er velkommen til at kopiere konceptet, hvis det er det, du tænker på 🙂 Og ja, nogle gange skal der ske noget nyt, og nu er tiden til det 🙂
   Kh. Louise

 4. 25. maj 2020 / 18:58

  Jeg har nydt at læse dine ‘Ugens Op & Ned’ men alting har jo en ende. Og glæder mig til at se hvad du har i støbeskeen?

  God aften
  /Louise

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2020 / 10:17

   Tusind tak, Louise 🙂 Det glæder mig meget. Tak fordi du følger med og altid er så sød til at kommentere 🙂
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!