Ugens op og ned – Uge 2

Ugens op og ned – Uge 2
Mine mange, fine fødselsdagsgaver ?

Så gik uge 2 sørme. Det var generelt en rigtig dejlig uge. Omend det var lidt hårdt at komme op i omdrejninger igen oven på julen. Jeg var også på arbejde mellem jul og nytår, men sådan en normal 5-dages uge kræver nu også noget. Her kommer mine op og ned for uge 2.

OP: I lørdags holdt vi fælles fødselsdag for både mig og A. Han fyldte 2 år i mandags, og jeg fylder 34 år i morgen. Det var en dejlig dag med besøg af den nærmeste familie. Vi blev 14 mennesker i alt og havde bestilt dejlig tapas (ost og pølse mv.) udefra.

NED: Min bil skulle på værksted. Det startede med et utæt bundkar i min bil, som skulle udskiftes. Da værkstedet prøvede at skifte det, var der nogle skruer, der knækkede, og så skulle der også udskiftes motorolie. Så, jeg endte med en regning på knap 4.400kr. Det er også en slags penge.

OP: Selvom flere af vores fødselsdags-gæster fik noget af maden med hjem, endte vi heldigvis med en god sjat rester tilbage. Haps!

OP: Min nye vinterjakke kom med posten. Jeg har ikke købt en vinterjakke siden 2011, hvis vi lige ser bort fra den, jeg købte som højgravid. Så, du kan nok forestille dig, at jeg er begejstret. Den er varm, pæn og dejlig blød. Fik mig også et par sorte, højtaljede LEVI’S jeans. Også meget tiltrængt.

Læs eller genlæs: Mine planer for januar

NED: Udover en regning fra værkstedet, kostede det mig også et par dage hjemme fra arbejde. Heldigvis kan jeg fint arbejde hjemmefra, så det gjorde jeg. Jeg savner bare den ping pong, der er mellem kollegaer. Fordi jeg sidder med marketing, er det utrolig vigtigt at høre, hvad der bliver sagt af kollegaer og kunder. Måske det er noget, jeg kan bruge til en historie. Jeg er altid på jagt efter de gode historier.

OP: Jeg fik fik nogle dejlige fødselsdagsgaver i lørdags. Se dem på billedet ovenfor. Jeg fik bogen Jytte fra marketing er desværre gået for i dag. 2 stk. Clinique mascara. Et gavekort til Change. En håndsæbe fra Tromborg. Samt 2 stk. Rudolph Care Acai Facial Scrub Mask. Jeg ender nok med at bytte den ene mascara og den ene maske. Blot fordi jeg godt kunne bruge lidt andre sager.

OP: I fredags havde vi A til frisøren for første gang. Vi havde snakket om det i et par måneder men har ikke kunne tage os sammen før nu. Jeg har bare haft klippet ham lidt i nakken, men det fungerede ikke længere. Det gik rigtig godt og hurtigt hos frisøren og blev meget pænt. Det tør vi godt igen.

Hvordan var din uge?

4 Comments

 1. Ida Westphall
  20. januar 2020 / 19:41

  Sikke en dejlig omgang ‘op’ 🙂 Og tillykke 😀
  Men øv med bilen. Der er jeg lidt glad for, at jeg har min cykel 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   24. januar 2020 / 22:09

   Tusind tak 🙂
   Ja, det er for det meste en dyr fornøjelse at være bilejer. Jeg ville heller ikke have noget imod at cykle til det hele, men det duer ikke med den afstand, jeg har til job. Jeg ville på ingen måde kunne nå at hente i vuggestuen 🙂

 2. 17. januar 2020 / 21:07

  Hej Louise
  Stort tillykke med fødselsdagen til både dig og A. Det lyder som en dejlig uge med fuld fart på. Vi er ved at lande i hverdagen efter en dejlig lang juleferie.

  Rigtig god weekend.

  Kh. Helle

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2020 / 22:25

   Tusind tak, Helle 🙂 Ja, der er lidt gang i den med jul-nytår-fødselsdage 🙂
   Ih, det lyder dejligt med en god, lang juleferie. Håber I kommer godt op i gear igen 🙂
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!