Ugens op og ned – Uge 19

Ugens op og ned - Uge 19

En ny uge og dermed en ny op og ned liste for den forgangne uge. Byd meget gerne ind med nogle af dine egne “op og ned” i kommentarfeltet. Det vil være vildt hyggeligt.

OP: Fokusgruppe (ikke i blog regi) hvor vi (deltagerne) som tak bl.a. fik et stofnet fyldt med Malaco guf.

NED: Mere Malaco slik end jeg havde godt af. Ahem.

OP: Huawei P30 og Huawei P30 Pro lanceringsfest med søde Katrine. Det var to trætte mødre, der trængte til at komme i byen. Christopher optrådte med en live intim koncert, og jeg fik et billede sammen med ham.

NED: At jeg skulle af med knap 1.600kr. for et nyt håndtag til min ene bildør. Av. Prisen var inkl. påsætning, moms og alt det der, men stadig.

OP: CV samtale med en rådgiver hos min a-kasse. Vi havde en virkelig god snak, og jeg fik nogle gode input.

NED: Mig der ikke kunne finde hjem fra min a-kasse. Selv med GPS. Kørte rundt og rundt omkring IKEA i Gentofte inden jeg ramte den rigtige motorvej. Jeg kan aldrig huske, hvor jeg skal køre på ved Jægersborgvej.

Læs eller genlæs: Ugens op og ned – Uge 18

OP: Der er en mega sej virksomhed, som har spurgt, om jeg vil i praktik hos dem. De har sendt ansøgningen afsted, og vi venter på, mit jobcenter forhåbentlig godkender den. Fingers crossed!

NED: Min Nescafé Dolce Gusto kaffemaskine er ved at stå af. Den er helt kuk kuk. Heldigvis er jeg god til at holde mig på max én kop (god) kaffe om dagen. Men vi får jo også gæster af og til, og jeg vil helst ikke servere dem instant kaffe.

OP: Mors dag. Jeg fik det fineste Liebe “MOR” krus, som jeg har ønsket mig i et helt år.

NED: Måtte desværre aflyse både frokostaftale med min veninde og fælles arbejdsdag med Bloggers By Heart.

OP: Nonfirmationsfest med sushi og andet god mad ad libitum.

NED: Nonfirmationsfest med et barn på 16 mdr, som både var træt og alt for nysgerrig. Jeg nåede slet ikke at nyde maden eller snakke med nogen sådan rigtigt. Fik jeg nævnt, at jeg elsker børnevenlige steder, børnevenlig mad mv.


Dette blogindlæg indeholder reklame for Bloggers By Heart, ambassadørsamarbejde, samt Huawei.


Gem

6 Comments

 1. 19. maj 2019 / 09:20

  Uhh hvor spændende med praktikpladsen, måske den kunne blive grobund for noget større 😉
  Tak for sidst – min malaco pose blev heldigvis lagt væk, eller indholdet gjorde – ellers havde vi jo spist det hele allerede 😉 Guldklumpen var ret glad for kiks produkterne.

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2019 / 13:32

   Det er mega spændende og fedt at være i gang 🙂
   Haha, det lyder fornuftigt 🙂 Jeg har vist et par kiks tilbage.

 2. Ida
  18. maj 2019 / 18:54

  Det er så spændende med praktik pladsen. GLæder mig til at høre mere om den 🙂
  Og ja øv at det ikke blev til noget, men det er vist lige så meget min skyld, som det er din 😉 – men øv altså, for hvor havde jeg set frem til at se dig. Men så har vi det til gode 🙂 <3

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2019 / 13:31

   Det er meget spændende. Jeg nyder det og trives 🙂
   I lige måde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. maj 2019 / 21:48

   Det er lidt farligt for sådan en som mig, som ikke kan styre sig, haha. Husker tydeligt mit første møde med running sushi. Det var til min svigerindes fødselsdag, og jeg måtte ligge på deres sofa i et rum, mens alle gæsterne spiste kage i et andet rum. Og jeg siger normalt ikke nej tak til kage 🙂 Av min mave..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!