Ugens op og ned – Uge 18

Ugens op og ned - Uge 18

Min hverdag ser en hel del anderledes ud her efter 1. maj, og derfor byder jeg velkommen til et nyt tiltag på bloggen. Nemlig ugens op og ned. Taadaa. Altså hvad der er sket af gode og sjove ting i den forgangne uge, og hvad der har været knap så spændende. Jeg håber, du vil tage godt imod det. Jeg starter med de kedelige ting først og slutter af med de gode.

NED

En dag i sidste uge stod der pludselig en fremmed mand og kiggede ind over min havelåge. Han så mig ikke, fordi jeg et kort øjeblik stod midt mellem vinduet og havedøren og ikke vidste, om jeg skulle gemme mig eller banke på ruden. Jeg løb ovenpå og holdt øje med ham og tog et billede af hans bil, da han steg ind i den. Senere fandt jeg ud af, han bare skulle hente noget hos min nabo.

I sidste uge lagde de ny asfalt på vejen, hvor jeg bor. Det resulterede i, at jeg hverken kunne komme til højre eller til venstre med min bil i torsdags, hvor jeg skulle ind til København. De havde simpelthen ikke koordineret det eller sat skilte op. Heldigvis kom der en bus, der skulle igennem, og så fik jeg lov til at køre ud bagefter.

I torsdags kunne jeg nærmest ikke få mit barn med hjem fra vuggestuen. Han ville død og pine have en dukkevogn med ud gennem lågen. Det resulterede i et vredesudbrud så stort, at jeg næsten ikke kunne spænde ham fast med selen i bilen. Han snøftede hele vejen hjem, og da jeg åbnede bildøren smilede han til mig, så jeg blev helt blød om knæene.

I weekend var jeg på date med min mand, og vi ville gerne have set filmen Til vi falder med Dar Salim. Jeg fik desværre set forkert på spillestederne, så vi endte i Waves, hvor den slet ikke gik. Flot, Louise.

OP

I onsdags var jeg til fælles arbejdsdag med Bloggers By Heart, som jeg jo er ambassadør for. Vi havde Digital Branding på dagsordenen. Det var fedt. Det er altid optur at mødes med B.B.H. bloggerne.

At rydde op og rydde ud er et evighedsprojekt hjemme hos mig. Men hver gang der kommer en ting ud af huset, bliver jeg lettere og gladere. I søndags kom der en kvinde og købte et par sandaler gennem DBA.dk. Hun havde sin søn med, og da hun så min søn, fandt vi hurtigt ud af, at de to går i den samme vuggestue. Ja, endda på den samme stue. Lille verden.

Jeg har fået mig en agent til bloggen. Mega sejt. Fremover vil Lise fra Bloggers By Heart varetage forespørgsler omkring sponsoreret samarbejde. Jeg har allerede videresendt den første mail til Lise. Det bliver godt.

Jeg var på date med min mand i lørdags. Mega optur! Bare lige sådan fire timer sammen kan være guld værd. Vi fik jo ikke set Til vi falder, men til gengæld fik vi set Shazam!, og den er altså god og anbefalelsesværdig.

I lørdags sov mit barn til kl.8:50!

Om torsdagen havde Momster inviteret mig til et bloggerevent med Mini Mad (tidligere My og Mad), hvor jeg virkelig fik udvidet min horisont omkring snacks til børn. Jeg fik også en dejlig goodiebag med hjem til min lille mand. Du kan se og læse mere om konceptet på min Instagram profil.


Dette blogindlæg indeholder reklame for Bloggers By Heart, ambassadørsamarbejde, samt Momster og My og Mad.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!