Ugens op og ned – Uge 14

Ugens op og ned – Uge 14
FOTO: Privat. En hyggestund med varm kaffe og en Q8 træstamme.

Endnu en uge i Crazy Corona Land er overstået. Den tredje hele uge af slagsen faktisk. En meget blandet uge for mit vedkommende. Ugens op og ned – uge 14 kommer her:

OP: Vi har fået slået græs. Det trængte sådan, for vi nåede ikke at give det en sidste tur i efteråret. Det er i øvrigt en af de ting, der er nemme med en 2-årig. Han kan nemlig sidde oven på græsslåmaskinen, og han elsker det.

NED: Ugen startede desværre med afskedigelse af 2 gode kollegaer, pga. COVID-19. Øv. Den her krise kommer til at koste rigtig meget blod, sved og tårer for rigtig mange mennesker. Derfor er det så vigtigt, at vi bliver hjemme og holder afstand.

OP: A sov til kl.8 lørdag og kl.7:30 søndag. Halleluja.

NED: A har så til gengæld haft svært ved at sove om aftenen. Således bliver den nu gerne 21:30, inden vi begge kan sætte os i sofaen og se f.eks. en film. Verdammt.

OP: Det gælder jo om at støtte de lokale butikker, og ikke mindst vores caféer, restauranter mv. Derfor fik vi både sushi fra YouSushi og verdens bedste pizzaer fra Restaurant Ristorante Amarone. Nuvel, ikke samme dag. Vi laver også mad selv, haha.

OP: Min bil er blevet vasket. Jeg har endelig fået taget mig sammen og bestilt et abonnement hos Falck Vejhjælp. Den helt store pakke, som inkluderer både opbevaring og udskiftning af dæk samt en gratis bilvask hver måned. Jeg har overvejet det i årevis, men det er ikke den sjoveste post på budgettet. Nu får jeg da en ren bil hver måned. Og sikkerhed naturligvis.

Læs eller genlæs: Mine planer for april

OP: Min mand holdt fri fra arbejde både torsdag og fredag. Det gav mig næsten uforstyrret mulighed for at arbejde igennem for første gang i 3 uger. Fantastisk.

NED: Jeg er blevet sendt hjem fra arbejde i denne uge og må ikke arbejde. Sådan kommer det meste af april til at være for mig, indtil videre. Det er den nye virkelighed for rigtig mange virksomheder og medarbejdere. I forhold til at have et lille barn hjemme, giver det så god mening. Men den dårlige samvittighed nager. Jeg håber, jeg kan få lov til at beholde mit arbejde efter alt det her.

OP: Da jeg trillede A til lur i weekenden, kom jeg liiige forbi vores lokale Q8 tank og hentede et par træstammer med hjem. Måms. Vi skal jo huske at støtte de lokale, ik’. Og det gælder om at finde glæde i selv de mindste ting.

NED: Jeg har ødelagt en skærekniv. Tabte den på vores stengulv i køkkenet, så spidsen bøjede. Det er så anden gang på en måned, at jeg har ødelagt en kniv. Heldigvis er ingen kommet til skade.

OP: I weekenden tog jeg tyren ved hornene og tømte vores walk in closet. Behøver jeg sige, at min mand ikke var glad. Nå, men jeg fik gjort det rent, og vi (læs: jeg) er i gang med at gennemgå alle vores ejendele fra skabet. Alt det der vækker glæde kommer ind i skabet igen. Der er meget, der stadig står i vores soveværelse, og jeg skal nu bruge den næste tid på at mærke efter og sætte til salg, donere mv.

Hvordan var din uge? Var der nogle gode op’er, eller var det bare ned det hele?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!