Ugens op og ned – Uge 13

Ugens op og ned – Uge 13
FOTO: Privat. Arme riddere på søndagsbordet.

Sikke en uge. Jep, sådan startede sidste uges op og ned også, haha. Er det kun mig, der bliver rundtosset? Jeg har konstant dårlig samvittighed. Både over for mit arbejde og over for mit barn. Men der er ikke noget at gøre ved det. Det er bare om at holde tungen lige i munden og få det bedste ud af det. Nyde samværet som er en unik mulighed. Og så ellers give den en skalle ved computeren om aftenen. Jeg er bare glad for, at jeg har et arbejde at stå op til og ikke mindst en familie at være sammen med. Men phew, det trækker tænder ud. Her kommer ugens op og ned – uge 13 edition:

OP: Mandag morgen afleverede jeg min bil på værksted. Den skulle til syn, og jeg vidste, der skulle laves lidt. Nu er den fixet og nysynet og kører som en drøm. Ikke at jeg kører ret mange steder, men altså.

NED: Apropos bil på værksted. Det blev en dyr omgang. Min Fiat 500 er en efterhånden gammel dame fra 2010, så det blev lige i nærheden af 15.000kr. Gisp!

OP: Vi havde bestilt kaffekapsler fra Kaffekapslen.dk, og det var så dejligt at tage imod den store kasse med cappuccino, mocha og kakao. Kaffe skal der til i disse dage.

NED: Jeg var godt klar over, at Danmark ikke ville blive lukket op igen lige foreløbig. Det var vel både godt og skidt, da Mette F. tonede frem på skærmen mandag eftermiddag og bad os om at blive inde til efter påske. Kom nu, vi kan godt det her!

Læs eller genlæs: Fra nattøj til loungewear

OP: Jeg har de sidste par uger gerne ville se filmen Contagion fra 2011, og nu lykkedes det endelig. Min mand endte med at bestille den hjem. Han er lidt af en film-nørd og kan bedst lide at have dem stående på hylden.

NED: Apropos Contagion. Jeg kan godt huske, jeg så den for mange år siden. Men der var det jo bare en film. Nu er det jo næsten virkelighed. Slutningen er for vild. Har du set Contagion? Jeg er glad for, vi bor i Danmark. Jeg tror, vi er meget bedre stillet end så mange andre lande.

OP: I lørdags var det super godt vejr. Solen skinnede, og det var lunt. Vi nød lidt af formiddagen ude i haven, hvor vi bl.a. fik klippet nogle fine grene af. Der var også nogen, der fægtede med grene, og det var altså ikke mig, haha.

OP: Et par troldegrene og et par grene med gule blomster kom med ind i huset og blev pyntet med påskeæg og anden påskepynt. Jeg er normalt aldrig så tidlig på den, men nøj hvor skaber det glæde i stuen med de fine farver.

OP: Jeg havde lyst til at prøve at lave arme riddere, eller french toast om du vil. Så lørdag morgen skyndte jeg mig ned i køkkenet og gik i gang med at lave arme riddere og blødkogte æg. Så hyggeligt. A ville absolut ikke have æg. Han er i det hele taget ikke særlig vild med æg, men arme riddere gad han godt.

OP: Om søndagen fik jeg pudset vinduer i vores køkken. Både inde og ude. Og jeg fik pillet vores metal-persienner ned og rengjort dem. De trængte sådan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!