Ugens op og ned – Uge 12

Ugens op og ned - Uge 12
FOTO: Privat. Croffins fra Ærligt i Slangerup.

Phew. Sikke en uge, hva’. Første uge med coronavirus, også kaldet COVID-19. Nå, vi kom igennem ugen herhjemme og er klar på en ny uge. Det skal nok gå godt. Fingers crossed! Her kommer en update på min ugens op og ned – uge 12:

NED: Jeg starter med den hårdeste “ned”. I går havde min mor fødselsdag, og da vi har valgt at holde afstand 100%, ser vi ikke noget familie. Vi skal ikke have de gamle til at kradse af. Derfor blev det til et “godmorgen og tillykke” opkald på Skype. Godt nok lidt fesent og trist. Jeg glæder mig til at give hende verdens største krammer. Til sommer, eh.

OP: I går fik vi leveret croffins fra Ærligt i Slangerup. Det er dem på billedet. De ligner muffins, har konsistens som crossaints, og så er der fyld i. De smagte så godt. Ærligt leverer til din hoveddør (udvalgte byer i Nordsjælland) hver onsdag og hver søndag. Der er 5 forskellige slags fyld.

NED: 2 voksne mennesker der skal arbejde hjemmefra, mens de passer en 2-årig. Phew! Det holdt hårdt. Det er nok mest den dårlige samvittighed, der nager. Jeg er spændt på, hvor længe det kommer til at stå på med denne lockdown.

OP: Til gengæld er det guld værd pludselig at have hele dagen i selskab med 2 af mine yndlings mennesker. Især ham den lille får så mange møsser, at han er begyndt at sige “nej mor, ikke møsser”, haha.

NED: Jeg skulle have været til frisøren. Mit hår trænger til at blive klippet, og jeg havde set så meget frem til det. Øv. Overvejer om jeg skal klippe mine spidser selv. Kan ikke vente.

Læs eller genlæs: Corona Q&A med Lullumut

OP: Vi er normalt aldrig hjemme, når skraldebilen kommer, men det var vi altså i mandags. Og det var bare hyggeligt at stå der og kigge på den oppe fra soveværelset. Altså, fra min søns point of view.

NED: Føler min lille skat er blevet forsømt, men heldigvis virker han ikke til at være generet ved situationen. Jeg er taknemmelig for, at han er lille nok til ikke at bekymre sig om situationen. Samtidig ville jeg ønske, han var teenager, så han bedre kunne forstå vores arbejdssituation. Er sikker på, vi er mange forældre, der har det sådan. Heldigvis har vi masser af legetøj og har været på loftet og byttet lidt ud.

OP: Min mand og jeg fik endelig set Green Book. Så god en film. Har du set den?

NED: Heldigvis har vi stadig et barn, der sover lur, og når han sover, bliver der spist frokost og arbejdet igennem. I fredags ville han slet ikke sove, og jeg måtte traske rundt med barnevognen i en time uden held. Først da min mand havde gået en halv time efterfølgende, var der bingo.

OP: Det gælder om at støtte de lokale forretninger, for så er de der også efter coronakrisen. Således fik vi takeaway fra vores lokale kro Hotel Lynge Kro den ene aften. Det blev til en herregårdsbøf og stegt flæsk, begge med tilbehør, til deling. Og det var så godt, at vi skal have takeaway derfra igen. Har du også støttet en lokal forretning?

NED: Vi har fået leveret mad fra Nemlig.com. Ligesom rigtig mange andre. Jeg er ikke sart og tør godt handle, men jeg vil gerne undgå det. Har du prøvet at handle hos Nemlig i disse dage? Shit en udfordring. Der er lang ventetid, både på bestilling og på levering. De sidste par gange, jeg har prøvet, har der været 9 dage til næste levering.

6 Comments

 1. 31. marts 2020 / 16:58

  Synd med din mors fødsesdag- hun må have det til gode <3

  …og de der croffins ser SÅ gode ud!

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   4. april 2020 / 14:27

   Ja, hun får en ordentlig fest, haha 🙂
   Mums, de var virkelig gode 🙂

 2. 29. marts 2020 / 21:35

  Øv med din mor – men jeg forstår så godt jeres valg. Vi har valgt det sammen, det er vigtigt at mine forældre kan tage sig af min mormor og morfar, ligeledes er der kronisksyge på den anden side i familien. Mine sover ikke til middag mere, så med arbejde, hjemmeskole og en 3 årig der også skal hygges om – er der nok at se til.
  Vi har set the green book – virkelig god film.
  Jeg handler en gang om uge i vores lokale SuperBrugsen midt på dagen, der hvor andre forhåbentligt arbejder – hurra for flextid.

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   4. april 2020 / 14:27

   Ja, det er vigtigt, at vi alle holder os for os selv og passer på de udsatte.
   Åh.. Jeg er så glad for, at A stadig sover lur. Det er guld værd for os alle 3 🙂
   Ja, Green Book er bare god 🙂
   Vi har haft bestilt hos Coop Mad et par gange og hentet hos vores lokale S.B. Det fungerer godt 🙂

 3. 29. marts 2020 / 11:23

  Hej Louise
  Øv med din mors fødselsdag men I kan forhåbentlig mødes allesammen og fejre hende igen inden alt for længe.

  Her overvejer jeg også om Mads skal have lov til at lege frisør og klippe et par spidser??‍♀️

  Ja, vi støtter også lokalt hvor vi kan med take away etc. Og noterer også på blokken, at det skal vi også huske at gøre på den anden side af coronaen??

  Selvom det er hyggeligt at være meget sammen med ham min søde kæreste, så er vi nu også gode til feks at løbe hver sin rute, når vi løbetræner. Vi skal også lige have lidt alene tid i løbet af dagen. Og Mads snupper også en rur på motorcyklen i ny og næ.

  God søndag til dig & dine☀️?

  Kh
  din navnesøster i O’ense??‍♀️

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   4. april 2020 / 14:25

   Jeg håber helt sikkert, vi kan holde en kæmpe fødselsdag for min mor på den anden side 🙂
   Uhh, hvis du tør, så er det bare om at komme i gang 🙂 Jeg tænker, jeg skal have glattet mit hår og en stribet bluse på, min mand kan klippe efter, haha 🙂
   Helt enig. Vi skal i hvert fald også have passet den lille og ud og spise.
   Det lyder som en super god idé 🙂 Jeg har puttet min søn til lur i barnevognen i hverdagene, så der har jeg fået frisk luft for mig selv 🙂
   God weekend 🙂
   Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!