Ugens negle: Yves Rocher Bleu Volubilis

Reklame Jeg har rigtig meget neglelak. Faktisk hele fire skuffer ude på mit badeværelse. Desværre er jeg ikke altid lige god til at huske at tage neglelak på. Det er som regel, når jeg er på job og kigger ned på mine negle. Der kan jeg godt tænke, at når jeg kommer hjem, skal jeg altså huske at komme neglelak på. Og når jeg kommer hjem, har jeg glemt det igen, haha. Men i et forsøg på at blive bedre til at huske neglelak, kommer der en ny type indlæg på bloggen. Velkommen til Ugens negle. Det bliver dog ikke hver uge, da jeg har så mange andre blogindlæg, jeg også gerne vil udgive. Og der vil nok stadig være nogle uger, hvor mine negle er bare.

Ugens negle: Yves Rocher Bleu Volubilis

Den første neglelak jeg vil dele med dig er denne smukke Bleu Volubilis fra Yves Rocher. Jeg modtog den, og nogle andre farver, i en goodiebag til et bloggerevent sidste forår. Desværre har den ikke været på før nu. Da jeg forleden var hoppet i min blåstribede T-shirt fra Petit Bateau, fik jeg lyst til at matche neglene. Og det blev så med Bleu Volubilis. Jeg synes, den er pæn. Mega pæn. Og så har jeg endda kun et lag på, så den dækker helt vildt godt. Skal du have den på i flere dage, vil jeg anbefale to lag. Men skal du bare have en farve på hurtigt, inden du skal i byen, kan du nøjes med et lag. Og så et lag hurtigtørrende overlak med glans.

Læs også: Fjern neglelak med Dip Twist på ingen tid

Min weekend

Nu er det weekend, og jeg håber, du får en rigtig god en af slagsen. Min weekend skal bl.a. bruges på lidt arbejde i ejerforeningen. Jeg tror, jeg skal male et skur, ligesom sidste gang. Det er så hyggeligt. Vi er i gang i tre timer, og så hygger vi med kaffe og kage bagefter. Jeg kan sgu godt lide at være aktiv og social sammen med mine naboer. Derudover skal jeg en tur på Bakken med min svigerfar og hans kone. Den står nok på stegt flæsk med kartofler og persillesauce. Sidst men ikke mindst kommer min svigerinde med hendes mand og deres datter. De skal spise hos mig, og så skal vi spille brætspil hele aftenen. Måske bliver det til et slag Risk på PlayStation. Hvad har du af planer for weekenden?

Blogindlægget indeholder affiliate links. // Neglelakken er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at skrive om den. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

7 Comments

 1. 7. september 2016 / 13:56

  Smukke billeder 😀

  Hvor er det en flot fave, ville ønske jeg kunne bruge blå – men synes mine fingre bliver så blege af det 😛

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   7. september 2016 / 20:06

   Tak, søde 🙂
   Haha, det har jeg slet ikke tænkt over 🙂 Synes i hvert fald ikke rigtig, der er nogen neglelak, som gør mine hænder brune? 🙂

 2. 2. september 2016 / 19:09

  Jeg er altså vild med den farve 😉 Den er så pæn 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   2. september 2016 / 22:57

   Den er mega pæn! 🙂

 3. 2. september 2016 / 18:58

  Lækker farve! Jeg skal bare slappe af i aften, og i morgen skal jeg til reunion med nogle gamle gymnasieveninder 🙂

  God weekend!

  • Lullumut
   Forfatter
   2. september 2016 / 22:56

   Ja, den er så lækker 🙂 Det lyder nu også som en skøn weekend 🙂
   Tak, i lige måde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!