Ugens negle: Chanel Graphite

For nogle år siden var jeg helt vild med neglelak fra Chanel. Det er jeg sådan set stadig, men jeg går ikke ud og køber dem længere. De er simpelthen for dyre, og der findes så mange gode og billigere alternativer. Min samling indeholder fem neglelakke fra Chanel. Nogle af dem har jeg selv købt, og de andre er gaver.

Læs også: Ugens negle: Yves Rocher Bleu Volubilis

Ugens negle: Chanel Graphite

I dag vil jeg gerne vise den smukke Graphite fra Chanel. Den fik jeg af min kæreste i julegave i 2011. Han havde været en uge i Las Vegas med nogle venner. Der ledte han bl.a. efter den, men uden held. Og det samme skete, da han kom hjem. På det tidspunkt var den helt nye og meget populær. Så jeg fik nogle penge til den og måtte altså pænt vente, til jeg faldt over den. Jeg har brugt den meget, men dog ikke så meget, for den er ikke tom i dag. For mig er den en klassiker.

Det jeg godt kan lide ved Graphite fra Chanel er det enkle men cool look. Nu er jeg jo en guldpige, men jeg kan ret godt lide det fine, spinkle sølvglitter. Og at neglelakken både kan pifte et outfit op samt samle det som en helhed.

Vil du gerne have fingrene i neglelak fra Chanel, kan du købe dem hos bl.a. Matas og Magasin. Jeg mener, prisen er helt oppe på 185kr. i dag. Et andet godt sted at købe Chanel neglelak er i Københavns Lufthavn, hvor der som regel er 20% at spare.

11 Comments

 1. Ida
  15. oktober 2016 / 19:21

  Det er godt nok længe siden jeg sidst har købt en Chanel. Min samling er over 40 stk. Farverne er fine og lækre, men ja der findes mange billigere alternativer.
  Min favorit er dog dem ovre i de rødelige farver 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. oktober 2016 / 17:48

   Ja, du har virkelig også brugt mange penge på neglelak – og i særdeleshed fra Chanel 🙂
   Jeg kan helt sikkert også godt lide rødlige farver på neglene. Især på ferier og i december.

 2. 15. oktober 2016 / 17:33

  Uh, den farve er bare så fin! Jeg har ikke den, men til gengæld de to andre fra vinterkollektionen 11 <3
  Knus.

  • Lullumut
   Forfatter
   16. oktober 2016 / 17:47

   Jeg er helt enig. Den smukkeste farve 🙂 Åh, det er da godt huske, hvilke kollektioner du har dem fra 🙂
   Håber du havde en rigtig god fødselsdag i går. Knus

  • Lullumut
   Forfatter
   16. oktober 2016 / 17:46

   Den er bare så flot <3

 3. Johanne
  15. oktober 2016 / 16:42

  Graphite er min favorit farve fra Chanel! Den passer bare til alt. Og der var også en periode, hvor jeg var besat af Chanel neglelakker. Det er heldigvis for længst stoppet – for hold da op, det blev dyrt 😉

  Johanne| http://www.johannelovesmakeup.dk

  • Lullumut
   Forfatter
   16. oktober 2016 / 17:46

   Det er helt sikkert også min favorit blandt deres lakker 🙂 Haha, ja det kan hurtigt gå hen og blive en dyr affære..

 4. 15. oktober 2016 / 16:21

  Jeg er også ret vild med Chanel lakkerne, men Essie, OPI og Isa Dora er mere budget venlige 🙂
  Jeg er dog ret glad for depend og Loreal også, mest fordi det er små flasker, så kan man bedre lege med farverne uden at blive ruineret 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. oktober 2016 / 17:45

   Ja, lige præcis. Der er så mange gode budgetmærker, som også er hurtigt ude med de nye farver 🙂
   Helt enig. De små flasker er også gode til ferier, og så når de slet ikke at blive for gamle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!