Ude godt – Hjemme bedst

Halløjsa. Så er jeg retur fra New York. Jeg landede egentlig herhjemme i går efter frokosttid, men så var der lige noget jetlag, vasketøj, indkøb osv, og i dag har jeg haft aftaler hos et PR bureau og med en veninde. Så nu blev det tid til at logge ind på bloggen igen. Og sikke skønt det er med lidt live blogging.

Jeg håber, I har haft det godt herhjemme. Vejret har vist været lækkert det meste af tiden. Selv har jeg nydt New York til fulde. Det har været vildt lækkert at være afsted i 2 uger. Det er faktisk den længste rejse, jeg har været på i mit liv. Ellers har jeg bare nydt min kæreste og at være væk fra “det hele”. Undervejs fik jeg lagt en del billeder på Instagram under @lullumut og #lullumutinewyork. Jeg har samlet et par billeder her i collagen. Og så lige et oprids af, hvad jeg bl.a. har foretaget mig i The Big Apple:

 • Spist god mad – både sundt og usundt
 • Gået Manhatten tyndt
 • Nydt det gode vejr på et tæppe i Central Park
 • Været i biografen og set Hercules samt Lucy
 • Set Aladdin musical
 • Været oppe på toppen af Rockefeller Center – trods massiv højdeskræk
 • Kigget på tamme egern
 • Shoppet
 • Mistet et Dankort
 • Gået over Brooklyn Bridge
 • Fået lakeret negle på en neglesalon

Min plan er nu at lave nogle forskellige indlæg om New York, da jeg ved, at flere af jer snart skal afsted og har efterspurgt gode tips. Så det skal I få. Jeg vil lave en “begynder guide” med gode basic tips, som jeg godt selv kunne have haft brug for. Så vil jeg lave en oversigt med spisesteder og steder at besøge mv. Og så vil jeg lave nogle separate indlæg med udvalgte spisesteder. Har I nogle ønsker? F.eks. til andre indlæg om NY, rækkefølgen eller bare spørgsmål til byen?

Nu vil jeg videre i dagens program. Der er en masse dejlige mennesker, jeg skal nå at se, og på mandag er det tilbage på job igen. God weekend, søde læsere.

I øvrigt så har jeg trukket 2 vindere af henholdsvis et Scandic ophold og Eucerin Hyaluron-Filler serum. Se vinderne HER og HER. Tusind tak for den store deltagelse.

Share:

15 Comments

 1. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  10. august 2014 / 15:00

  Velkommen hjem Louise. Jeg fornemmer på på indlægget hér og på Instragram, at du har haft en vidunderlig tur. Dejligt 🙂
  Særligt glæder jeg mig til at læse om “hvad kunne du bedst lide ved turen”? Var det gåturen, byen generelt, maden… de tamme egern? eller måske noget helt andet? 🙂

  Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   10. august 2014 / 16:35

   Tak søde Anne 🙂 Det var netop en vidunderlig tur 🙂
   Jeg elsker alt ved den by, så det bliver svært at svare på 🙂 Men det aller bedste var klart det at være i en anden tidszone. Bare væk fra det hele. Og ikke kunne gøre noget. Det var en afslappende tur på den måde 🙂

 2. 10. august 2014 / 13:11

  Velkommen hjem igen søde 🙂 Lyder som en god tur også set ud fra insta billederne. Jeg er misundelig!

  • Lullumut
   Forfatter
   10. august 2014 / 16:34

   Tak! 🙂 Åh, det var den bedste ferie i mange mange år 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. august 2014 / 16:33

   Tusind tak! 🙂

 3. Helle Cole
  9. august 2014 / 12:13

  Hej
  En af mine favorit byer..må jeg spørge hvor i boede i de 14 dage. Synes nok at man kan finde flybiletter til ok pris, men at det er overnatningen der koster dyrt!!!
  Helle

  • Lullumut
   Forfatter
   9. august 2014 / 15:02

   Byen over dem alle 🙂
   Det må du i hvert fald. Vi boede på The Time Hotel på 49th street mellem 7. og 8. Avenue. Det var ikke biligt, men det var godt. Dejligt centralt. Vi boede der også i 2007. Det er vist et billigere hotel af de 4 stjernede. Vi kiggede også på 3 stjernede, men de så vildt nussede ud. Der var ikke morgenmad med i prisen. Husk endelig at der kommer tax oven i beløbet, når du står med regningen!! Jeg har tænkt mig at lave et separat indlæg om hotellet. Hvornår skal du afsted?

 4. Ida
  9. august 2014 / 09:24

  Stort stort stort velkommen hjem søde. Jeg glæder mig så meget til at høre og se billeder fra jeres tur 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   9. august 2014 / 14:56

   Tak søde 🙂 Ja, vi må finde en dag at ses snart 🙂

 5. 8. august 2014 / 22:10

  Uuuh, billeder, please! Jeg har jo engang for længe siden haft adresse i NYC et par år, så det kunne være være sjovt at se, hvor meget alting har forandret sig <3 Og fedt, at du har fået lavet negle. Det er den ultimative newyorker-thing 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   9. august 2014 / 06:09

   Haha, du skal nok få billeder 🙂 Vil du se noget bestemt?
   Ej, hvor fedt! Det kunne jeg godt selv tænke mig en dag 🙂 Hvor længe siden er det? Arbejdede du derovre eller hvordan?
   Jaaa, det var bare på min must-liste, haha 🙂

 6. 8. august 2014 / 19:07

  Ser ud til at I har haft en rigtig dejlig tur – New York er også en skøn by! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. august 2014 / 06:07

   Den var SÅ fin! 🙂 Ja, det nok min favorit by 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!