Turen går til Thailand

Turen går til Thailand
FOTO: Louise Herby. JW Marriott Khao Lak Resort & Spa.

Jeg er klar over, at vi er i 2015, og at sommeren og dermed sommerferien knap har meldt sin ankomst. Alligevel er jeg ved at planlægge en vinterrejse til Thailand med min kæreste og den ene del af min svigerfamilie. Hvis alt går vel stikker vi af i januar i to ugers tid lige omkring min 30 års fødselsdag. Det bliver så spændende. Både at skulle på vinterrejse, til Thailand, med min svigerfamilie og i forbindelse med min fødselsdag.

Nu har jeg brug for din hjælp. Jeg har nemlig aldrig været i Thailand før, og jeg håber, du vil dele ud af gode tips og tricks. Hvem skal vi rejse med? Hvor skal vi rejse hen? Hvad skal vi se? Ja, you know the drill. Alle tips modtages med kyshånd. Vi har snakket om at få et tilbud gennem et specialiseret rejsebureau som f.eks. Nyhavn Rejser, men der er sikkert et hav af andre gode selskaber at rejse med. Vi skal flyve i mange timer, så det skal heller ikke være et hvilket som helst fly med dertilhørende service. Måske noget Thai Airways. Yngste medlem på turen er 10 år, men vi har ikke behov for nogen bamseklub eller sådan. Hun vil hellere være sammen med os andre. Prisklassen må gerne være mellem. Hverken dyr luksus eller cheap shit, haha. Det skal være en god tur, som vi vil huske i mange år frem.

8 Comments

 1. Dorrit
  15. juni 2015 / 11:06

  Kan ABSOLUT IKKE anbefale CCTravel – dem har jeg rejst med 1 gang (første, eneste og sidste) og det var ikke en oplevelse jeg har lyst til at gentage

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juni 2015 / 20:06

   Øv, det var da ærgerligt. Er det længe siden? Måske er de blevet bedre siden da.

 2. 8. juni 2015 / 11:08

  Har desværre ikke nogle gode tips til dig, da jeg aldrig har været der… vil bare lige sige: FEDT.. nyd det! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juni 2015 / 19:20

   Tusind tak søde du! 🙂 <3

 3. 5. juni 2015 / 09:34

  Hej ?,
  Synes da du skal give os (Nyhavn Rejser) en chance – vi laver meget gerne et tilbud til dig og din familie. Du kan se nogen af vores rejseforslag til Thailand på http://www.nyhavn.dk/thailand. De er alle blot forslag som kan tilpasses til jer. Vi håber på at høre fra dig ?

  • Lullumut
   Forfatter
   5. juni 2015 / 15:04

   Hej Rie. Tak for din kommentar 🙂 Vi vil helt sikkert kontakte jer for et tilbud her i løbet af de næste par uger 🙂 Vi kommer til at indhente lidt forskellige tilbud, så snart vi har en idé om, hvad vi gerne vil se/opleve.

 4. 4. juni 2015 / 13:09

  Jeg vil varmt anbefale C&C (http://cctravel.dk/) 🙂 Vi rejste med dem til Sri Lanka for nogle år siden og i januar var min søster, hendes mand og deres barn afsted med dem i Thailand 🙂 De har styr på rundrejser og kan guide én til den perfekte skræddersyede tur, der passer til det I gerne vil. Og så sørger de for tranfer mellem hoteller/øer osv.

  • Lullumut
   Forfatter
   5. juni 2015 / 00:20

   Det er helt perfekt, tusind tak for tip, søde! 🙂 Dem vil vi kigge nærmere på. Kendte dem slet ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!