Turen går til Thailand i næste uge

Turen går til Thailand i næste ugeNu kan jeg endelige skrive det. Turen går til Thailand i næste uge. Om jeg glæder mig? Det kan du dælme tro. Jeg skal lige have overstået fire (travle!) dage på job, og så er det farvel. Jeg rejser sammen med min kæreste, som jeg også skulle have rejst med sidste år. Desværre nåede vi aldrig at booke turen pga. sygdom i den nærmeste familie. Men i år tager vi altså afsted.

Jeg trænger i den grad til at komme væk fra hverdagen og slappe af. Det er noget, jeg desværre ikke altid er god til herhjemme. Det er min første vinterferie til et lunt sted. Jeg håber ikke, jeg vender mig for meget til det. For det har vi altså ikke råd til næste vinter igen, haha.

Læs også: Clarion Grand Hotel Helsingborg

Hvad kan du anbefale?

Jeg er helt grøn i det der Asien, og især i Thailand, hvor jeg aldrig har været før. For jeg har jo været i Japan, men de to lande kan nok næppe sammenlignes. Og det er her, du kommer ind i billedet. Har du været i Thailand før, og hvad kan du anbefale? Jeg har brug for alle tips og gode råd. Hvis du selv blogger og har skrevet et blogindlæg om Thailand, er du meget velkommen til at linke til det.

Vi rejser med TUI og skal bo ved Khao Lak ikke langt fra Phuket. Vi skal bo på det samme hotel på hele turen. Jeg er ikke super eksotisk anlagt, så jeg glæder mig egentlig mest til sol, god mad og smuk natur. Men vi skal da også se og opleve lidt. Min kærestes kollega har boet i Thailand i 10 år, så han har heldigvis skrevet en masse steder og retter ned til os. Jeg har selvfølgelig også undersøgt lidt selv og har bl.a. fundet gode tips hos Anne-Li fra bloggen GOWNSANDROSES. Det her blogindlæg om sære indsidertips til Thailand er i hvert fald genialt. Nicolaj og Malene fra JustBrowsing har også udgivet en del gode blogindlæg om Thailand.

11 Comments

 1. Line // mad-til-mor.dk
  7. januar 2017 / 21:06

  Uuuh, det lyder så lækkert her midt i kulden og gråvejret! Jeg var på Phuket (også med TUI) 16 dage her i november, men det var med de to små børn som omdrejningspunkt, så der er nok ikke mange af mine erfaringer, du kan bruge til noget;) Rigtig god tur?

  • Lullumut
   Forfatter
   13. januar 2017 / 17:03

   Ja, det er også virkelig skønt og ikke mindst tiltrængt med både varme og ferie 🙂
   Hvis du har nogen tips alligevel, er du meget velkommen til at dele dem 🙂 Det er helt ok, at det er med børn.
   Tusind tak, jeg nyder det 🙂

 2. 4. januar 2017 / 18:36

  Jeg rejser til Thailand D 1/2 sammen med min far og min søn.
  Jeg har været der én gang før, og glæder mig især til nattemarkederne, de er fuldstændig fantastiske!!!
  Ja shopping af sjove og anderledes ting i det hele taget.
  God tur:)

  • Lullumut
   Forfatter
   4. januar 2017 / 18:39

   Ikke dårligt 🙂 Uh, nattemarkeder. Det lyder spændende og øh anderledes 😀 Må jeg lige skrive på min liste. Tak for tip.
   Jeg er lidt i gang med en decluttering proces, hvor jeg forsøger at minimere mine ting. Meeen, skal da se, om der er noget, jeg ikke kan leve uden 😛
   Tusind tak, og rigtig meget i lige måde!

 3. Ida
  4. januar 2017 / 18:26

  Jeg har aldrig været der, men Ih jeg er misundelig på jeres vegne 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. januar 2017 / 18:31

   Det bliver så spændende 🙂

 4. 4. januar 2017 / 14:15

  Jeg håber I får en skøn skøn tur 🙂 jeg har aldrig været i Asien, så jeg ved ingenting 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   4. januar 2017 / 18:30

   Tusind tak, søde 🙂 Æv, kunne godt bruge lidt flere tips! 😀

 5. 4. januar 2017 / 11:52

  ØRHJ hvor er I heldige! 😀 Glæder mig til at se billederne! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   4. januar 2017 / 18:29

   Jeg glæder mig også ret meget 🙂 Både til at opleve Thailand og til at komme ned til varmen og slappe af.
   Du kan i hvert fald følge med på min Instagram profil, hvor jeg bruger #lullumutrejser og #lullumutithailand 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!