Turen går til New York

Lige siden jeg var i New York tilbage i april 2007, har jeg snakket om, hvor meget jeg gerne vil tilbage dertil. Og nu ser det endelig ud til, at jeg skal derover igen. Wuhuu! Min kæreste og jeg er nemlig ved at planlægge årets sommerferie og har allerede kigget på flybilletter og hotel. Så langt så godt. Vi skal bare lige have et endeligt ok med ferieugerne fra vores arbejdsgivere. Planen er at være derovre i 10-14 dage, og vi ender nok med at bo på det samme hotel som dengang. Det var nemlig både lækkert og centralt.

Oh my, jeg glæder mig sååå meget. Jeg tør dog ikke helt tro på det, før vi rent faktisk sidder i flyet. Den oprindelig plan var nemlig, at vi skulle have været derovre først 2012 og så i 2013, efter jeg afsluttede min HD uddannelse, men vi kunne ikke få det til at gå op med vores jobs. Nu må det være lykkens gang. Har du været i New York før? Hvis du har blogget om det, så link meget gerne. Jeg har lavet et “New York” board inde på min Pinterest profil, så jeg husker at få det hele med.

Det var bare lige en lille fredags hilsen fra mig. I må have en forrygende fredag og en skøn weekend. Jeg skal mødes med en veninde i aften til en omgang italiensk mad og et par drinks. Perfekt fredag aften.

Share:

33 Comments

 1. Thomas
  12. marts 2017 / 00:01

  Meget god læsning. God info når jeg selv snart skal til New York. Specielt pinteret profilen er god. Keep up the good work!

  • Lullumut
   Forfatter
   12. marts 2017 / 23:43

   Jeg er glad for, at du kan bruge det 🙂 God tur!

 2. Pingback: London -
 3. Sandra Christensen
  18. februar 2014 / 16:41

  NY er en helt fantastisk by!
  Er meget misundelig på jer – vil helt sikkert gerne tilbage dertil!
  Har været der to gange før. Sidste gang var jeg udvekslingsrejsende, og rejste dertil i en uge sammen med studerende fra hele verden. En meget sjov oplevelse.
  Little Italy var helt klart et af de fineste steder i byen, og der er god mulighed for lækker mad. Generelt er det helt fantastisk at blive mødt af så mange forskellige kulturer, når man vandrer gennem gaderne i NY!

  God tur når I når dertil. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. februar 2014 / 22:42

   Jaa, jeg håber virkelig, det lykkes denne gang 🙂 Jeg har kun været der én gang før men elsker den by. Og netop som du beskriver, de mange forskellige kulturer 🙂

 4. 12. februar 2014 / 09:16

  Ej hvor fedt… Jeg har aldrig været der, men vil helt vildt gerne…
  – så jeg suger lige det hele til mig ha ha…

  • Lullumut
   Forfatter
   12. februar 2014 / 19:36

   Jeg glæder mig også som en lille pige. Håber virkelig det lykkes denne gang.
   Ja, gør endelig det 🙂

 5. sophie
  8. februar 2014 / 11:41

  Eiij hvor er det fedt i skal afsted! Jeg tilbragte to måneder i New York for to år siden og det er seriøst den bedste by! Jeg lavede en lille guide på det tidspunkt du kan se her hvis det er 🙂 http://www.highonsophie.dk/new-york

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:59

   Ja, nu håber jeg ikke, der er noget, der stopper os denne gang 🙂 If hvor fedt, tak for link. Jeg suser ind med det samme 🙂

 6. Line - Infashionwebelieve
  7. februar 2014 / 17:19

  Hvor skønt søde, glæder mig til at følge din planlægning!
  Vi planlægger også tur til NY i slut august, og jeg håber så meget det kan gå op med ferieuger, opsparing osv.

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:58

   Ja, jeg glæder mig så meget til at planlægge 🙂 Får godkendt min ferie her om 2 uger, og så bestiller vi uanset hvad 🙂
   Hvor pudsigt, jeg regner også med, at vi skal afsted i august 🙂 Lyder dejligt, glæder mig til at høre mere 🙂

 7. Ida
  7. februar 2014 / 17:14

  Årh hvor lækkert!!!! Og snyd!!! 😉
  Glæder mig til at se dig lige om snart og høre meget mere <3

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:57

   Hihi, nu har vi ikke været på ferie siden juli 2012, så det er så meget vores tur nu 🙂
   Tak for i går, det var rigtig hyggeligt 🙂

 8. Pia K
  7. februar 2014 / 16:43

  Lækkert! 🙂 Jeg skal også afsted til december – hvilket hotel er det, I skal bo på? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:55

   Uha, du har virkelig noget at se frem til 🙂 Glæd dig!
   HVIS vi ender på det samme hotel som i 2007, så bliver det The Time Hotel: http://www.thetimeny.com/ Det er et 4 stjernet hotel og dermed ikke helt billigt. Men det er helt centralt beliggende og super lækkert. Det bedste sted at komme hjem med trætte fusser 🙂

 9. Camilla - Scent of Fashion
  7. februar 2014 / 13:54

  Jeg vil SÅ gerne besøge den by! Håber du får en rigtig skøn tur 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:49

   Tusind tak 🙂 Jeg håber, det bliver din tur en dag 🙂

 10. 7. februar 2014 / 13:40

  Det lyder VILDT fedt med en tur til New York 🙂 Jeg har aldrig været der, har slet ikke været i USA – men kunne virkelig godt tænke mig det 🙂 Det bliver nok desværre ikke i år, så jeg vil elske at læse dine blogindlæg derfra til den tid 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:48

   Jeg glæder mig også utroligt meget 🙂 Jeg har også kun været i NY før og ikke andre steder i USA. NY er bare det bedste sted derovre 😉
   Jeg håber, du får muligheden en dag, og så glæder jeg mig til at blogge derovre fra 🙂

 11. Guapizimo
  7. februar 2014 / 13:12

  Jeg håber at det lykkes for jer denne gang!!!

  Jeg har ikke selv været der men vil rigtig gerne, har faktisk også prøvet at en NY tur gik i vasken grundet kærestens job, vi havde ikke bestilt fly og hotel, men dog nogle koncertbilletter. Den by skal simpelthen opleves!

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:46

   Tusind tak, det får vi brug for 🙂
   Jeg husker, I skulle have været derovre. Æv, det er så ærgerligt at være så tæt på. Jeg VIL bare derover igen nu.

 12. Simone K - an ode to fashion
  7. februar 2014 / 12:10

  Det er simpelthen drømmebyen for mig, og det er en by, som jeg skal opleve indenfor de nærmeste år! Jeg glæder mig til at høre, hvad I finder ud af, og jeg glæder mig til at følge det på bloggen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:45

   Det samme her, elsker den by 🙂 Håber du får set den 🙂 Til gengæld har du været heldig at være lang tid i Australien 🙂
   Ja, jeg håber så meget, det hele klapper denne gang 🙂

   • Simone K - an ode to fashion
    14. februar 2014 / 16:17

    Ja det har jeg, men det er ikke heeeelt det samme som NY 😉

    • Lullumut
     Forfatter
     16. februar 2014 / 23:01

     Haha, neeej, men et halvt år i Australien er da top lækkert 🙂

 13. Karina
  7. februar 2014 / 11:58

  Ej hvor fedt 🙂 Bare det var mig 🙂 Jeg vil også gerne til New York en dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:44

   Der er også bare så skønt 🙂 Håber det bliver din tur en dag 🙂

 14. Katrine Guldbæk
  7. februar 2014 / 11:40

  Hvor lyder det som en helt perfekt sommerferie 🙂
  Jeg var selv derovre i 2006 og vil så gerne derover igen. Glæder mig til at høre nærmere om det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:44

   Helt enig, jeg kan ikke komme i tanke om en bedre destination 🙂
   Åh, det er også nogle år siden. Håber du selv kommer afsted igen 🙂

 15. BRUUN by BRUUN
  7. februar 2014 / 09:56

  Hvor ER det fedt, Louise! Wuhuu!
  Det glæder jeg mig til at følge med i 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:44

   Det er så fedt. Håber sådan det lykkes 🙂 Tak, jeg glæder mig til at tage en masse billeder derovre 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. februar 2014 / 11:43

   New York er min ultimative favorit by 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!