TRESemmé Blow-out Bar + Oil Elixir

Jeg var så heldig at blive inviteret et smut forbi TRESemmés Blow-out Bar under modeugen. Lige fra morgenstunden endda. Det var altså fedt lige at få serveret morgenmad og ordnet hår samtidig. Det kunne jeg godt vende mig til. Jeg besøgte Blow-out baren sammen med min veninde, så vi fik rigtig lov til at sidde og blive nusset i håret ved siden af hinanden, og så kunne vi også tage efter-billeder af hinanden.

Da vi skulle gå, var vi heldige at få en goodiebag med hver, som indeholdt både shampoo, balsam og en ny lækker hårolie. TRESemmé har nemlig lige lanceret hårolien Oil Elixir, som jeg allerede har taget i brug med stor succes. Det er den på det første billede. Jeg har brugt hårolie i spidserne af mit hår det sidste års tid, og det er det bedste, jeg ved efter en hårvask. Nogle gange kommer jeg den endda i hovedbunden en times tid før, jeg skal vaske håret for lige at få lidt ekstra ud af den. Jeg føler, at denne olie plejer mit hår og samtidig gør det glasfuldt at se på. Lige som det skal være. Desuden er glasflakonen ret fin, og så er jeg vild med tuden, så jeg ikke får for meget olie ud ad gangen.

TRESemmé Oil Elixir findes i 2 varianter; en til alle hårtyper og en til farvet hår. Den er i butikkerne nu og koster 119kr, hvilket rent faktisk er til at betale. Der er 100ml. i en flaske, så jeg vil mene, at den kan holde ret lang tid. Har du prøvet olien? Bruger du i det hele taget hårolie?

Share:

14 Comments

 1. Ida
  26. august 2013 / 12:24

  Hov det er jo mig 😀
  Det var så hyggelig og god måde at starte morgen på 🙂 Og så dejlig en følgesvend 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. august 2013 / 17:42

   Hihi, ja det er det da 🙂
   Ja, og jeg vil altså gerne smage The Yoghurt Shop igen 🙂 Hehe, takker og ilm 🙂

 2. 23. august 2013 / 10:58

  Jeg har ikke lige prøvet den, men bruger ellers også altid hårolie i spidserne… og som du siger skal der så lidt til, at den flaske holder vildt længe….
  Så om et par år hæ hæ, når jeg skal have en ny… skal jeg da kigge efter TreSemmés

  • Lullumut
   Forfatter
   23. august 2013 / 16:59

   Jeg kan efterhånden ikke undvære min hårolie 🙂 Hehe, ja det må du gøre 🙂

 3. Alexia
  22. august 2013 / 23:17

  Hvor ser det bare lækkert ud! Burde man få lov til hver dag 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   23. august 2013 / 16:58

   Det ville være fantastisk at kunne starte hver morgen sådan 🙂

 4. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  22. august 2013 / 20:56

  Heldige dig 😉
  det ligner og lyder som det har været super hyggeligt!

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2013 / 22:08

   Jeg klager bestemt ikke, for ja, det var super hyggeligt 🙂

 5. Trine
  22. august 2013 / 20:48

  Ja jeg bruger faktisk hårolie ret fast, netop fordi det gør de lidt slidte spidser blanke, nyklippede og velplejede at se på…

  Bruger det i hele håret hvis det en sjælden gang er glattet og hænger løst… Fantastisk opfindelse…

  Og lækkert sådan at blive nusset i håret lige fra morgenstunden…

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2013 / 22:08

   Godt at høre. Ja, den giver bare lidt ekstra. Præcis, det ser ekstra flot ud i glattet hår 🙂
   Jaaa, det var godt! 😀

 6. Guapizimo
  22. august 2013 / 20:19

  Æv man kan bare ikke nå det hele under modeugen, ville ellers rigtig gerne have været med 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2013 / 22:07

   Nej, vel.. Sådan havde jeg det også. Kunne have været hyggeligt at se dig der, også 🙂

 7. Karina
  22. august 2013 / 20:01

  Det lyder bare så hyggeligt 😉 Jeg var også en tur forbi 😉 Og forresten endnu en gang tak fordi du stemte på mig i konkurrencen. Jeg blev nr 8, men de trækker lod i blandt de ti der fik flest stemmer 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2013 / 22:07

   Det var det virkelig også 🙂 Ja, det ved jeg nemlig 😉 Og velbekommen, sejt at du er gået i finalen! Håber ud vinder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!