Tre smukke kjoler til julefrokosterne

ReklameVi har alle forskellige definitioner af det rigtige julefrokostoutfit. Kjole vs. bukser. Rød vs. sort. Guld vs. sølv. Selvom jeg ikke er en kjolepige til hverdag, foretrækker jeg nu alligevel at have en kjole på til de årlige julefrokoster. I hvert fald til dem med jobbet, veninder etc. Til familiejulefrokosterne i juledagene må det gerne være en blød nederdel med god elastik i livet, haha. Udover de julefrokoster i juledagene skal jeg faktisk kun til en enkelt julefrokost i år, og det er med mit arbejde. Jeg har surftet nettet tyndt, og de tre kjoler på collagen her er bud på kjoler, jeg gerne selv vil hoppe i denne aften.

Cream kjolen synes jeg er vildt smukt med de mange blonder. Dog er jeg ikke sikker på, jeg kan bære den med mine bløde former. Men der er selvfølgelig mulighed for at skjule formerne lidt med en lang, tynd, sort blazer eller måske en lang vest af en art. Park Row Georgette kjolen fra Ganni er også helt vildt pæn med det blomstrede, grafiske mønster, og så er det tilmed en, der kan bruges til hverdag også. Win win. Den sidste kjole fra Baum und Pferdgarten er nok i virkeligheden den, jeg hælder mest til. Den er SÅ smuk, og jeg vil elske at iføre mig den. Den har Paisley mønster, som jeg elsker, og så er der en aftagelig underkjole med.

Skal I til nogen julefrokoster i år? Og har I i så fald fundet jeres outfit?

Cream kjole // Ganni kjole // Baum und Pferdgarten kjole

Indlægget indeholder affiliate links

Share:

8 Comments

 1. Pingback: MULTI PURPOSE // A NEW DRESS | Trine Lykke
 2. Pingback: EN NY KJOLE TIL FEST – OG HVERDAG | DEN LILLE RECESSIONISTA
 3. Trine Lykke
  23. november 2015 / 13:31

  Ej,, hvor er det sjovt at du netop har udvalgt dem.
  Jeg har sukket, dybt og længe over kjolen fra baum und pferdgarten, men 1600 og et guldspænde i halsen som jeg ikke helt kan arbejde med, endte med at gøre udslaget.

  Jeg har i stedet valgt en kjole fr H&M trends, som kan lidt af det samme, men til 1/4 af prisen, på den måde bliver der også råd til øreringe og måske lidt nyt makeup… Det er jo ikke årest festligste tid for ingen ting…

  • Lullumut
   Forfatter
   25. november 2015 / 18:54

   Det lyder ellers spændende. Har du et link til den? 🙂

 4. Karina
  21. november 2015 / 20:24

  De er virkelig fine 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. november 2015 / 18:53

   Det er de nemlig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. november 2015 / 15:34

   Ja, de er bare så flotte! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!