Tre måneder med Baby A

Tre måneder med Baby ASikke et dejligt vejr det har været her på det sidste. Helt op til 18 grader her i Nordsjælland. Det er virkelig noget, der er godt for mit humør. Og så er det bare langt sjovere at trille med barnevognen, end når det er minusgrader. Brr. Jeg flyttede til byen for to et halv år siden, men det er først nu, jeg rigtig får udforsket den. Så skønt at bo et sted med smuk natur. I går var der et par elefanter fra Cirkus Arena i baghaven. De skulle være med i en reklamefilm for DSV. Glæder mig til at se den.

Tre måneder med Baby A

I fredags var det præcis tre måneder siden, min lille Baby A kom til verden. Eller, lille og lille kan jeg vist ikke kalde ham længere. Han er en god basse, der spiser godt. Jeg elsker hans buttede kinder og kysser på dem hele tiden. Her tre måneder efter er det også blevet tid til lidt reflektion. Det har været tre hårde men dejlige måneder. Jeg kan (næsten) ikke forestille mig, hvordan livet var før min lille dreng. I 14 år, siden jeg flyttede hjemmefra i hvert fald, har det hele handlet om mig. Mig, mig, mig. Nu handler det pludselig om ham. Det er jeg helt ok og indforstået med, men det kan også være hårdt. Han styrer min søvn om natten, og om dagen styrer han, hvornår jeg kan spise og gå på toilettet.

Fik du læstVelkommen til verden Baby A

Det hårdeste er helt klart den afbrudte søvn. Han sover godt om natten og har gjort det helt fra starten. Han har et godt sovehjerte, lige som sin mor. Men han er også sådan ca. lige så sulten. Det betyder, at han vågner ca. hver tredje time og skriger på mad. Da jeg ammer ham, kan hans far desværre ikke hjælpe. Men nu har jeg da overlevet tre måneder med afbrudt søvn, så det skal nok gå alt sammen.

Det er helt fantastisk at have fået lille A i mit liv. Han er virkelig en sød og dejlig dreng, og det er så skønt at følge hans udvikling. Især det første smil var noget helt særligt. Vi er netop begyndt til både babyrytmik og babysvømning hver uge. Til begge dele er han stille og opmærksom, og jeg er spændt på at følge ham til det også. I næste uge starter vi endelig i en mødregruppe. Det glæder jeg mig ret meget til. Det bliver sundt for os begge to.

Inden jeg får set mig om, er der gået yderligere tre måneder. Tiden går så ufattelig stærkt, at jeg slet ikke kan holde det ud. Min lille dreng vokser med lynets hast, og pludselig skal jeg tilbage på arbejde igen. Det er bare om at nyde tiden. Jeg suger alle smil, dufte og indtryk til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!